» »

Belo perilo, brisače GOAT

Belo perilo, brisače GOAT

Vazelin ::

Belina spodnjega perila in brisač ima bistvene prednosti. Kaže na znake čistosti že videzno, ne rabiš tipati ali vohati. Kot prvo, saj točno veš kaj primeš. In druga bistvena prednost je to, da lahko preprosto zadeve prekuhaš.

Ironično je to, da je neka modna industrija ljudi prepričala, da morajo biti brisače in perilo obarvano v neke takšne in drugačne barve.

Daj, povejte mi eno prednost črnih ali oranžnih spodnjih gat? Jo ni. Razen kvazi estetski vidik vsega skupaj za nekatere.

V moji kopalnici je cca polovica vseh brisač navadno belih. Pri perilu je ta delež like 100%. Prav zoprno ko je vmes par brisač pisanih in pol moraš posebej prati.

#old school crew
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
  • zaklenil: Mavrik ()

MeGreat ::

Ti bele brisače pereš ko spremenijo barvo?

profii ::

MeGreat je izjavil:

Ti bele brisače pereš ko spremenijo barvo?

To ne priča ravno o higieni, bolj o ekonomičnosti.

kuglvinkl ::

Jaz imam 30 črnih gat, grem po nov 3-pack, ko stare začnejo bledet, enak model že 15 let. Menjam vsak dan (se nenavadno sliši, ko sploh to rečeš...), perem na 60. S katerimi vprašanji se ti ukvarjaš?
Your focus determines your reallity

Zgodovina sprememb…

I got 99 problems but brown line ain't one.

Zgleda, da gate obrača, ko dobijo rjavo črto na obeh straneh, jih zamenja.

IL_DIAVOLO ::

Da se wc papir prispara :D

mahoni ::

Bele gate ne dam na sebe, pa da mi kdo placa. Pa samo malo naj ti pritece iz kitacija po uriniranju, mas ze cele gate rumene.

mahoni je izjavil:

Bele gate ne dam na sebe, pa da mi kdo placa. Pa samo malo naj ti pritece iz kitacija po uriniranju, mas ze cele gate rumene.

Jih obrneš, pa imaš zadaj rumeno. So dobre še za en dan.

:)

Jarno ::

Sicer pa ni vrpašanje, kakšna barva, ampak classic vs. boxerce.
#65W!

Ganon ::

Izgleda, da je tudi na slo-techu prišel čas kislih kumaric.

koyotee ::

Na belih se prej pozna umazanija. Pa ce imas vec clansko druzino ni treba sprasevati cigava je tatretja bela brisaca z leve?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

kuglvinkl ::

profii je izjavil:

mahoni je izjavil:

A da imaš benko crto pr kitajcu? huh!
Your focus determines your reallity

2dark ::

Vazelin je izjavil:

Belina spodnjega perila in brisač ima bistvene prednosti. Kaže na znake čistosti že videzno, ne rabiš tipati ali vohati. Kot prvo, saj točno veš kaj primeš. In druga bistvena prednost je to, da lahko preprosto zadeve prekuhaš.

Ironično je to, da je neka modna industrija ljudi prepričala, da morajo biti brisače in perilo obarvano v neke takšne in drugačne barve.

Daj, povejte mi eno prednost črnih ali oranžnih spodnjih gat? Jo ni. Razen kvazi estetski vidik vsega skupaj za nekatere.

#old school crew

črne cote nosijo debeluhi, ker črna vizuelno naredi ljudi vitkejše. To bi blo treba prepovedat.
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Bud_Bundy ::

kuglvinkl je izjavil:

profii je izjavil:

mahoni je izjavil:

A da imaš benko crto pr kitajcu? huh!

resnična zgodba:
Imel človek benko črto spredaj(ni gat obračal) in je žena pogrunala, da se je kur bal.

2dark ::

mahoni je izjavil:

maš probleme s prostato, da ti teče. lol
(\___/)
(> _ <)
(>&#127851; )

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pralni stroj - preveč programov (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8012697 (9938) Furbo
»

Pokvarjena kraška panceta?

183746 (2422) krneki0001
»

Kje kupiti slovenske gate?

286913 (4808) bambam20
»

Smrdi perilo in pralni stroj?