Forum » Pomoč in nasveti » Internet Explorer timeout (pomagajte)
Internet Explorer timeout (pomagajte)
ska-core ::
Torej, rad bi uploadal datoteko preko html obrazca, pa mi explorer pusti samo če za to potrebuje manj ko pet minut (beri: če je fajl, ki ga želim uploadat manjši od cirka 8mb). Ugotovil sem da do tega pride ker explorer misli da je v tem času neaktiven, zato po petih minutah javi "no page to display". No, mene zanima kako bi povečal ta čas po katerem explorer timeouta (ki je default 5 min) .
Preiskal sem že vse mogoče strani, iskal po newsu, najdu sem sicer en članek na microsoft support stran na support.microsoft.com
ampak tudi če nardim tako kot svetujejo v tem članku ni nobenega efekta.
Se komu sanja kaj bi lahko še poizkusil?
Preiskal sem že vse mogoče strani, iskal po newsu, najdu sem sicer en članek na microsoft support stran na support.microsoft.com
ampak tudi če nardim tako kot svetujejo v tem članku ni nobenega efekta.
Se komu sanja kaj bi lahko še poizkusil?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Windows 8 za EU izbira brskalnika (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 33091 (30781) | Icematxyz |
» | racunalnik se mi izklaplja :( na pomoc, prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1089 (848) | jesen |
» | Kje shraniti 817MB datoteko (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5063 (3705) | CaqKa |
» | Google Docs omogoča shranjevanje poljubnih datotekOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3905 (3190) | smihael |
» | Tweakanje Windows sistemaOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 4021 (3254) | fahrenGONE |