» »

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"

Temo vidijo: vsi
««
1084 / 1093
»»

mikhaair ::

fikus_ je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Izhaja iz projiciranja ter očitanja drugim lastnega početja. Skrivamo se pa za mirovništvom in neko namišljeno nevtralnostjo.
Saj veš... Posiljevalcu je treba pustit da opravi svoje, itak je baba ziher nardila nekaj da ga je sprovocirala.

Kaže, da ne poznaš kakšne posiljene ženske in travm povezanih s tem, da tako enostavno opletaš s tem. To velja tudi za druge.

skrtuh je izjavil:

Jaz ne vem kdo tukaj zagovarja napad Rusije na Ukrajino - jaz tega nisem videl tukaj. Drugo je pa razlaganje. In če hočeš kaj razložit, moraš pa pogledat vse akterje. Tukaj imate/imajo pa nekateri takoj probleme...

Večina tukaj ima probleme, ki se jih ne zavedajo, ker ne vidijo dlje od MSM propagande.

Kar je se vedno dlje od RT propagande.

fikus_ ::

mikhaair je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Pithlit je izjavil:

Izhaja iz projiciranja ter očitanja drugim lastnega početja. Skrivamo se pa za mirovništvom in neko namišljeno nevtralnostjo.
Saj veš... Posiljevalcu je treba pustit da opravi svoje, itak je baba ziher nardila nekaj da ga je sprovocirala.

Kaže, da ne poznaš kakšne posiljene ženske in travm povezanih s tem, da tako enostavno opletaš s tem. To velja tudi za druge.

skrtuh je izjavil:

Jaz ne vem kdo tukaj zagovarja napad Rusije na Ukrajino - jaz tega nisem videl tukaj. Drugo je pa razlaganje. In če hočeš kaj razložit, moraš pa pogledat vse akterje. Tukaj imate/imajo pa nekateri takoj probleme...

Večina tukaj ima probleme, ki se jih ne zavedajo, ker ne vidijo dlje od MSM propagande.

Kar je se vedno dlje od RT propagande.

Še en, ki mu je višek od argumenta kar neko podtikanje! Pač trol....
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Pithlit ::

fikus_ je izjavil:

Uporabljam zelo preprost jezik v neprestanem upanju da boste dejansko razumeli prebrano. Pa še kar ne gre in ne gre. Vedno najdete v napisanem nekaj (kar seveda tam ne obstaja) da to lahko zaspinate v svojo smer.

p8558852Večina tukaj ima probleme, ki se jih ne zavedajo, ker ne vidijo dlje od MSM propagande.[/st.citat naj bi izjavil:

Sami razsvetljenci, majkemi. Saj ne da vam je bilo v temi že tisočkrat dokazano da ste polni gnojnice... Ampak sure. Y

Sami razsvetljenci, majkemi. Saj ne da vam je bilo v temi že tisočkrat dokazano da ste polni gnojnice... Ampak sure. You woke af.
Life is as complicated as we make it...

AvtoR ::

Je rekel nekdo, ki ne vidi dlje od ruske propagande.
Kakšna so pa kaj tvoja moralna načela? Ti bi se namesto da bi žrtvi pomagal še dodatni znesel nad njo?
In ti tukaj moraliziraš?
Saj veš kaj si mislim o takih...

skrtuh ::

JohnyQ_ je izjavil:

skrtuh je izjavil:

@JohnyQ: Daj citat...

Daj citat.
To je vse kar zmoreš.

Da nisi ti fikus_ alterego.

Lej, ti bom prevedel, ker ne razumeš: podkrepi svoje trditve z dokazi.

Bolj je vprašanje, če jo to vse kar ti znaš - neke obtožbe delit, ko moraš pa mal razložit svoje izjave, se pa skriješ...

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: connel ()

JohnyQ_ ::

fikus_ je izjavil:

Pithlit je izjavil:

skrtuh je izjavil:

Ali kot na primer fikus_ ki ne vidi dlje od RT propagande.

P.S.
Kdo je leta 2022 imel prav glede ruskega napada na Ukrajino?
RT ali tako imenovani MSM?

Toliko o tem.

2digitfiqus ::

Nikarte tako hitro, ne nasedjate MSM propagandi, snemite plašnice ovčice!

Dobro vas Uršula vleče za nos, vojne v resnici ni že četrto leto.

AvtoR ::

2digitfiqus je izjavil:

Nov dan, nov trol...

AvtoR je izjavil:

2digitfiqus je izjavil:

Nov dan, nov trol...

Ja sam ta je na naši strani. :))

o0o0o0o0o0 ::

fikus je do sedaj vse pravilno napovedal. Razen tega, da rusi ne bodo napadli, da bo Evropa zmrznila in da bosta tako dolar kot evro propadla. Ampak to so malenkosti

Še vedno pa čakamo ta neverjetni BRICS, ki bo pokopal ves zahod.

o0o0o0o0o0 je izjavil:

fikus je do sedaj vse pravilno napovedal. Razen tega, da rusi ne bodo napadli, da bo Evropa zmrznila in da bosta tako dolar kot evro propadla. Ampak to so malenkosti

Sankcije ne delujejo.

Windlass ::

Pithlit je izjavil:

o0o0o0o0o0 je izjavil:

Sankcije ne delujejo.

Rusije ni mogoče poraziti. Putin ostaja mojstrski strateg.:))

gozdar1 ::

Sankcije delujejo v nasprotno smer.

sparklyslo ::

2digitfiqus je izjavil:

Ha, ha, odlično.... sej njegovi somišljeniki na MMC vsak dan strelajo take nebuloze.

luli ::

Gledam, da jih je zdaj še voda zalila. To bo svetopisemska katastrofa.

Kayzon ::

sparklyslo je izjavil:

2digitfiqus je izjavil:

Ha, ha, odlično.... sej njegovi somišljeniki na MMC vsak dan strelajo take nebuloze.

Ja in te loleki RTVjevski se grejo zdaj 2. rundo tega istega špila.

˝zakaj se oborožujemo, Rusija nas ne bo nikoli napadla, ogroža nas Bruselj in ZDA˝ in tako dalje..Fak of, res a še v drugo bomo na to nasedli. Mamo jim..

in zdaj ko je prišlo ven, da Rusija do 2036 namenja 1,1 trilijona za oboroževanje (kar je več kot EU dejansko, ko pa prilagodiš na kupno moč pa še veliko veliko več) imajo novo varianto

češ ˝seveda, morali so se oborožiti v odgovor na to kaj govorijo v EU in kako se oborožujejo˝

Mislim, če teh pizdarij ne dobivajo iz nekih central sem jaz Severina. Nemogoče je, da bi se ves na folk na različnih portalih hkrati dokopal do iste imbecilne hinavščine in to z resno faco govoril.

Bemu mast, zrasel sem z internetom, nisem si mislil, da se bom kdaj sekiral zarad nekih komentarjev, ki ne vem a jih pišejo 13-letniki ali odrasli s 4 razredi osnovne šole ampak ta pro-ruska svinjarija na RTV-ju je pa nekaj kar nisem videl še nikjer.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Windlass ()

WhiteAngel ::

skrtuh je izjavil:

Seveda zagovarjaš napad:

skrtuh je izjavil:

Na koncu bo vsem žal, da se nismo pogovarjali, ko je bil čas za to...

Ti bi se pogovarjal o predaji. Zdaj ko se niso, jim je pa prav, da jih Putin kolje, kajne?

gozdar1 ::

Ampak na mmc pa nekako še vedno ne morejo najti nobenega ruskega bota.

YouTube wipes out thousands of propaganda channels linked to China, Russia, others

https://www.cnbc.com/2025/07/21/youtube...

WhiteAngel je izjavil:

Seveda zagovarjaš napad:

skrtuh je izjavil:

Ti bi se pogovarjal o predaji. Zdaj ko se niso, jim je pa prav, da jih Putin kolje, kajne?

Od kod ti vlečeš te povezave - kje sem jaz omenjal kakšno predajo :)

Zgodovina sprememb…

2digitfiqus je izjavil:

Jaz vsaj ne menjam imen in up. računov kot številni v tej temi, ko jih moderatorji štopajo in se da slediti mojemu pisanju.

JBG, se se zmotil, nisem pričakoval, da bodo Putin&Co šli v vojno, še posebej to, da smo v 21. stoletju, kjer se trobi o demokraciji in človekovih pravicah ter podobnih stvareh.
Ampak kot kaže, človeštvo še ni preraslo neumnosti iz preteklosti, Putin&Co so se tega naučili od najboljših v zadnjih 80+ letih (Usa), glede IL genocida se pa ne govori, piše, ker so "naši", cela EU se spreneveda.

tikitoki ::

Windlass je izjavil:

sparklyslo je izjavil:

2digitfiqus je izjavil:

Ja in te loleki RTVjevski se grejo zdaj 2. rundo tega istega špila.

˝zakaj se oborožujemo, Rusija nas ne bo nikoli napadla, ogroža nas Bruselj in ZDA˝ in tako dalje..Fak of, res a še v drugo bomo na to nasedli. Mamo jim..

in zdaj ko je prišlo ven, da Rusija do 2036 namenja 1,1 trilijona za oboroževanje (kar je več kot EU dejansko, ko pa prilagodiš na kupno moč pa še veliko veliko več) imajo novo varianto

češ ˝seveda, morali so se oborožiti v odgovor na to kaj govorijo v EU in kako se oborožujejo˝

Mislim, če teh pizdarij ne dobivajo iz nekih central sem jaz Severina. Nemogoče je, da bi se ves na folk na različnih portalih hkrati dokopal do iste imbecilne hinavščine in to z resno faco govoril.

Bemu mast, zrasel sem z internetom, nisem si mislil, da se bom kdaj sekiral zarad nekih komentarjev, ki ne vem a jih pišejo 13-letniki ali odrasli s 4 razredi osnovne šole ampak ta pro-ruska svinjarija na RTV-ju je pa nekaj kar nisem videl še nikjer.

To govedo ni sposobno Ukrajine zasesti, kljub temu, da ji nudimo neko minimalno podporo. Ce bi prislo do konvencionalnega konflikta med rusijo in Zahodom, je jasno, kdo bi potegnil kratko. Trenutno ni najmanjsega dvoma. V nalsednjih letih bo EU verjetno porabila 4x vec ze pri danasnjih izdatkih. Drugace povedano, Rusi nimajo za burek, in to se tega tudi zavedajo.

Yossarian ::

fikus_ je izjavil:

JBG, se se zmotil, nisem pričakoval, da bodo Putin&Co šli v vojno, še posebej to, da smo v 21. stoletju, kjer se trobi o demokraciji in človekovih pravicah ter podobnih stvareh.

Ampak to, da si se zmotil tako katastrofalno, pomeni, da si povsem izgubil kredibilnost, in da ti tudi v ostalih tvojih zapisih ni mogoče verjeti. Ali pač?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Pac-Man ::

Pred dnevi sem videl tole, ampak ker se omenja kurilna sezona sem predvideval da gre za izgubljeno v prevodu in mislijo toplo vodo.
Ker 4 ure vode na vsake 3 dni se mi zdi noro, sploh ker se nič ne piše o tem

https://x.com/TWMCLtd/status/1946616162...

Življenje pod ruskim režimom je tako dobro.
Nekaterim od teh, ki so podprli napadalce v Donecku, se zdaj gotovo porajajo dvomi.

Njihovi sorodniki so se bili prisiljeni boriti proti svoji domovini, zdaj pa je na nekaterih območjih dostop do vode omejen na 4 ure v dveh ali treh dneh!

Motil sem se, v Donecku imajo res 4 ure nepitne vode vsake tri dni.

Še ena iz serije dober car, slabi bojarji

https://x.com/ChrisO_wiki/status/194772...
https://threadreaderapp.com/thread/1947...

Prebivalci ukrajinske regije Doneck, ki jo je zasedla Rusija, so v obupu pozvali Vladimirja Putina, naj reši katastrofalno pomanjkanje vode. Ruski warblogger priznava, da je bila regija pred ruskim prevzemom oblasti v boljšem položaju.
V celotni Ukrajini pod rusko okupacijo, močno primanjkuje vode za domačo, kmetijsko in industrijsko rabo, kar se še poglablja. Za težave so krivi vojna, zanemarjanje, pomanjkljiva infrastruktura in korupcija.

Telegram kanal "Blue Z Beard" je objavil besedilo "poziva carju", ki so ga prebivalci Donecka naslovili na Vladimirja Putina. Verjetno ne bo imel velikega učinka, saj so bili podobni pozivi preprosto posredovani lokalnim oblastem.

"Predsedniku Ruske federacije Vladimirju Vladimiroviču Putinu

Spoštovani Vladimir Vladimirovič!

"Na vas se obračamo v imenu prebivalcev mesta Doneck in celotne Ljudske republike Doneck z obupano prošnjo, da posredujete v razmerah, ki so iz komunalnega problema prerasle v humanitarno in okoljsko katastrofo.

"Od leta 2022 Doneck nima stabilne oskrbe z vodo. Voda se dobavlja po urniku: v zadnjem letu se je dobavljala enkrat na dva dneva, od konca julija 2025 pa nas nameravajo oblasti prenesti na še strožji režim - dobavo vode enkrat na tri dni.

"V razmerah hude vročine in pomanjkanja drugih možnosti je to kritično in nesprejemljivo.

Kakovost dobavljene vode je odvratna: motna, z umazanimi usedlinami, kvari vodovod in cevi, nemogoče jo je uporabljati za kuhanje ali osebno higieno.

"Vendar jo plačujemo kot pitno vodo. Hkrati pa voda tudi po trenutnem urniku ne doseže zgornjih nadstropij, zlasti v starem stanovanjskem fondu. Ljudje so prisiljeni nositi vodo iz kleti v vedrih.

"Starejši, družine z otroki, invalidi - vsi trpijo in trpijo več let.

"Vodovod iz Dona, ki je bil zgrajen kot 'rešitev', deluje neučinkovito: zagotavlja le 6 % mestnih potreb. Med njegovo gradnjo so bile storjene številne kršitve, nenehno se kvari.

"Situacija je še slabša zaradi ekonomskega absurda. Cena pitne vode v avtomatih in trgovinah v Donecku je 5 rubljev [6 centov] na liter, kar je dvakrat več kot v sosednjih mestih: v Mariupolu in Rostovu - 2,5 rublja.

"To se dogaja kljub temu, da nimamo druge izbire, kot da kupujemo vodo. Poleg tega cene vode iz vodovoda ni le previsoka, ampak tudi nepravična glede na njeno grozno kakovost.

Posebej nezaslišan je standard porabe, določen za prebivalce - 330 litrov na osebo na dan. Hkrati je uradni urnik oskrbe z vodo od 17.00 do 21.00, torej le 4 ure na dan.

Kako naj bi človek v štirih urah zbral 330 litrov, nihče ne pojasni. To ni samo smešno, ampak tudi posmehujoče.

"Ob tem ozadju mesto še naprej gradi stanovanjske soseske, ceste, fontane, vodne predstave - vse to je videti kot posmeh ljudem, ki živijo brez vode in se vsak dan borijo za preživetje.
"Poleg tega je metalurška tovarna v Donecku uradno objavila načrte za povečanje proizvodnje jekla na 50.000 ton na mesec v letošnjem letu.

"To bo zahtevalo dodatne količine vode - več deset tisoč kubičnih metrov mesečno, medtem ko je prebivalci nimajo dovolj niti za najosnovnejše gospodinjske potrebe.

"Tudi gradnja novih hiš, ki v republiki aktivno poteka, bo zahtevala precejšnjo oskrbo z vodo. A vode ni od kod vzeti - to pomeni, da je bo treba še več odvzeti prebivalstvu.

"Prebivalci Donecka in DLR zahtevamo da:

* prevzamete nadzor nad stanjem oskrbe z vodo v regiji;

* izvedete preiskavo delovanja in nedelovanja lokalnih oblasti;

* kaznujete ne le skorumpirane uradnike, temveč tudi vse uradnike, ki so omogočili utišanje grozeče katastrofe;

* odgovornim naročite, naj uvedejo izredne razmere in takoj organizirajo rezervne vire oskrbe;

* naložite odgovornim, naj pripravijo in izvajajo program posodobitve celotnega sistema oskrbe z vodo, vključno z drugo vejo vodovoda [od Dona do Donbasa], saj prva ne zmore in je bila zgrajena s kršitvami;

* naložite odgovornim, naj pregledajo tarifno politiko in standarde - v smeri ustreznosti, preglednosti in poštenosti;

Dragi Vladimir Vladimirovič, tukaj živijo ljudje - državljani Ruske federacije. Ne samo prosimo, ampak tudi kričimo. Prikrajšani smo bili za najosnovnejšo potrebo - pravico do dostopa do vode - in upamo, da nas boste slišali.

S spoštovanjem in upanjem na vaše sodelovanje, prebivalci Donecka in Ljudske republike Doneck!"

"Voenkor Kotenok" ob pregledu razmer komentira: "Seveda je popoln kaos. Ljudje so osem let čakali na vključitev v Rusijo, prenašali so ukrajinsko bombardiranje, zato so razmere slabše, kot so bile pred vojno. Nepredstavljiva brutalnost."

Viri:

https://t.me/beard_tim/26240
https://t.me/voenkorKotenok/66099
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

Yossarian je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Ampak to, da si se zmotil tako katastrofalno, pomeni, da si povsem izgubil kredibilnost, in da ti tudi v ostalih tvojih zapisih ni mogoče verjeti. Ali pač?

Spet neko natolcevanje brez argumentov!
Sem priznam zmoto, tudi opravičil se me že komu tu na ST,... nekateri pa še vedno nabijate kar v tri dni!

WhiteAngel ::

skrtuh je izjavil:

WhiteAngel je izjavil:

Seveda zagovarjaš napad:

skrtuh je izjavil:

Od kod ti vlečeš te povezave - kje sem jaz omenjal kakšno predajo :)

O čem bi se pa pogovarjali? O vremenu? Putin je zahteval denacifikacijo in demilitarizacijo. Ukrajinci na to niso pristali.

esel ::

fikus_ je izjavil:

Yossarian je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Sem priznam zmoto, tudi opravičil se me že komu tu na ST,... nekateri pa še vedno nabijate kar v tri dni!

Ne delaj se zdaj žrtev. Pred vojno si samozavestno trdil, da se ne more zgodit, potem, da bomo v EU lačni in bosi in zdej, ko te na to kdo spomni, je to kar natolcevanje brez argumentov? Malo samorefleksije ne bi škodilo. Če si napako priznal, moraštudi sprejet, da jo bodo drugi kdaj pa kdaj omenili. Tvoji čustveni izpadi te delajo samo še bolj nekredibilnega!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: esel ()

esel je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Yossarian je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Ne delaj se zdaj žrtev. Pred vojno si samozavestno trdil, da se ne more zgodit, potem, da bomo v EU lačni in bosi in zdej, ko te na to kdo spomni, je to kar natolcevanje brez argumentov? Malo samorefleksije ne bi škodilo. Če si napako priznal, moraštudi sprejet, da jo bodo drugi kdaj pa kdaj omenili. Tvoji čustveni izpadi te delajo samo še bolj nekredibilnega!

Lepo, da si se tudi ti pridružil debati z argumenti ...
Ko nimate argumentov, iščete druge stvari in proglašate nekoga za "nekredibilnega", ga označujete,....pošiljate nekam,... kar glavnem prikaz vaših nesposobnosti. V stilu "kill the messenger", ker vam novica ni všeč ter tako rešujete vaše težave.

Kdo bo naslednji....?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: fikus_ ()

Yossarian ::

fikus_ je izjavil:

Yossarian je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Ti pa si na hece, kakšen argument? Zgoraj so ti dokazali, kako si se zmotil, torej imaš argument - boljšega je težko najti kot tvoje navedbe pred začetkom vojne. Tudi, če si priznal zmoto, to še vedno ne pomeni, da si kredibilen. Če boš dal 10 zmotnih napovedi in se za vsako opravičil, a si potem kredibilen?
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.

Yossarian je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Yossarian je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Ti pa si na hece, kakšen argument? Zgoraj so ti dokazali, kako si se zmotil, torej imaš argument - boljšega je težko najti kot tvoje navedbe pred začetkom vojne. Tudi, če si priznal zmoto, to še vedno ne pomeni, da si kredibilen. Če boš dal 10 zmotnih napovedi in se za vsako opravičil, a si potem kredibilen?

Še eden se je oglasil! pripisujete mi ne kredibilnost, me poskušate na ta način odstraniti iz teme,... ker nimate argumentov, je lažje tako.
Kaže da ste za popolno cenzuro medijev in vsega, da boste lahko živeli v svojem mehurčku.

Naslednji.....

Zgodovina sprememb…

Machete ::

Saj bi, pa nam mafijsko teroristični režimi ne pustijo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

mikhaair ::

fikus_ je izjavil:

Yossarian je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Yossarian je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Imaš en in isti smešen argument, MSM zavajajo.
Želiš se postaviti nad vse, ker tvoji viri so pa kaj?
In konstantno želiš dopovedati vsem drugače mislečim, da so v zmoti.
Si pač kot oni, katermu na AC vsi vozijo nasproti.

Še eden se je oglasil! pripisujete mi ne kredibilnost, me poskušate na ta način odstraniti iz teme,... ker nimate argumentov, je lažje tako.
Kaže da ste za popolno cenzuro medijev in vsega, da boste lahko živeli v svojem mehurčku.

Naslednji.....

fikus_ je izjavil:

esel je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Yossarian je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Lepo, da si se tudi ti pridružil debati z argumenti ...
Ko nimate argumentov, iščete druge stvari in proglašate nekoga za "nekredibilnega", ga označujete,....pošiljate nekam,... kar glavnem prikaz vaših nesposobnosti. V stilu "kill the messenger", ker vam novica ni všeč ter tako rešujete vaše težave.

Kdo bo naslednji....?

Pa koliko si ti star? Kako naj te kdo jemlje resno? Ko te upravičeno opomnimo (argumentirano) z vsemi dokazi na tvoje neargumentirane trditve ti nas obdolžuješ da smo mi brez argumentov in nesposobni. V tem trenutku se poraja vprašanje ali ti sploh veš kaj pomeni “argument”. Tvoje delovanje meji na sociopatsko: ignoriraj dejstva, razglasi se za žrtev in razglasi kritike za nesposobne. Bogi ljudje v tvoji bližini

esel je izjavil:

Tvoje delovanje meji na sociopatsko: ignoriraj dejstva, razglasi se za žrtev in razglasi kritike za nesposobne. Bogi ljudje v tvoji bližini

Za sociopatijo ne vem, je pa to tipičen jezik Kremlja, njihove propagande in njihovih podpornikov.

Mogoče Fikus preprosto ne razume, da moraš za kredibilnost imeti zgodovino pravilnih napovedi. In da napačna napoved rani kredibilnost (nič osebnega). In če boš spet napravil isto vrsto napovedi v podobni situaciji te bodo ljudje opomnili, da se je to že zgodilo in ti ne verjamejo. Temu se reče izkušnja, učenje iz napak.

fikus_ je izjavil:

Yossarian je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Kako kaj tvoje napovedi in tvoji non MSM viri?

JohnyQ_ je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Yossarian je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Naslednji ....

Windlass je izjavil:

esel je izjavil:

Tvoje delovanje meji na sociopatsko: ignoriraj dejstva, razglasi se za žrtev in razglasi kritike za nesposobne. Bogi ljudje v tvoji bližini

Za sociopatijo ne vem, je pa to tipičen jezik Kremlja, njihove propagande in njihovih podpornikov.

Mogoče Fikus preprosto ne razume, da moraš za kredibilnost imeti zgodovino pravilnih napovedi. In da napačna napoved rani kredibilnost (nič osebnega). In če boš spet napravil isto vrsto napovedi v podobni situaciji te bodo ljudje opomnili, da se je to že zgodilo in ti ne verjamejo. Temu se reče izkušnja, učenje iz napak.

Še vedno samo diskretizacija, argumenti so za vas španska vas!

Naslednji.....

Zgodovina sprememb…

fikus_ je izjavil:

Yossarian je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Yossarian je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Naslednji.....

Model, ves čas trdiš da smo zavedeni s strani MSM propagande.

Izkaže se da si ti za nekaj velikostih razredov bolj zaveden in opran s strani RT.

Pa če bi ti dal kak argument? So ti razložili da je tvoja 'argumentirana' zgodovina taka da ti pač nihče ne verjame na besedo.

Sankcije še kar ne delujejo?

Naslednji...

Joj, Fikus, bre :))

Ma ti se diskreditiraš sam. Očitno že 3 leta nabivaš stvari, ki imajo isto rdečo nit, kot vsi pro-ruski komentatorji kjerkoli in potem se pritožuješ, če se te označi za propagandista. Ja živjo, kolega, saj imamo oči.

In seveda se nič ne uresniči. Se ne more, ker napovedi osnujete na propagandi za rusko interno javnost in informacijah, ki so namenjene da Zahod dvigne roke od Ukrajine, kar bi nedvomno ustrezalo Kremlju.

In potem se čudite zakaj Ukrajina na pogajanjih ne kapitulira, zakaj se niso kar predali glede na to da je brezupno. Ja očitno ni brezupno potem a se ti ne zdi, glede na to da smo po 4 letih še vedno tu, ti imaš pa še vedno narobe.

Faking šit no, a si res star 13 in tukaj zaposluješ 10 odraslih ljudi, da se s tabo ukvarjajo.

Bici ::

fikus_ če gre vse proti tebi, je povsem možno da voziš po AC v napačno smer.

Naslednji ...

tikitoki je izjavil:

To govedo ni sposobno Ukrajine zasesti, kljub temu, da ji nudimo neko minimalno podporo. Ce bi prislo do konvencionalnega konflikta med rusijo in Zahodom, je jasno, kdo bi potegnil kratko. Trenutno ni najmanjsega dvoma. V nalsednjih letih bo EU verjetno porabila 4x vec ze pri danasnjih izdatkih. Drugace povedano, Rusi nimajo za burek, in to se tega tudi zavedajo.

A še ne veš da nas bo Rusija zdej zdej napadla in pregazila. Čudno, da te ta horda "ta prestrašenih" tukaj še ni napdla, kakšne pišeš ;)

Drugače pa, če se spopadeta dve jedrski sili, in eni grozi da bo poražena konvencionalno, bo po vsej verjetnosti uporabila jedrsko orožje. Tako da ne želi si takega spopada...

Pa na tvojem mestu ne bi računal niti na pripravljenost na konvencionalni spopad...

Zgodovina sprememb…

fikus_ je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Yossarian je izjavil:

fikus_ je izjavil:

Naslednji ....

Windlass je izjavil:

esel je izjavil:

Še vedno samo diskretizacija, argumenti so za vas španska vas!

Naslednji.....

Ne, mi imamo zelo močne argumente, proti katerim nimaš popolnoma nobenega konkretnega protiargumenta, z vsakim naslednjim poskusom pa diskreditiraš le samega sebe in za to nismo krivi mi, ampak je vsa krivda na tebi!

skrtuh je izjavil:

tikitoki je izjavil:

A še ne veš da nas bo Rusija zdej zdej napadla in pregazila. Čudno, da te ta horda "ta prestrašenih" tukaj še ni napdla, kakšne pišeš ;)

Drugače pa, če se spopadeta dve jedrski sili, in eni grozi da bo poražena konvencionalno, bo po vsej verjetnosti uporabila jedrsko orožje. Tako da ne želi si takega spopada...

Pa na tvojem mestu ne bi računal niti na pripravljenost na konvencionalni spopad...

S takim pisanjem samo delaš bedaka iz sebe.

Tudi če nas Rusija ne more pregazit, kar sem prepričan da nas ne more, nam še vedno lahko z napadom naredi veliko škode.
Ali pa z sabotažami, ki jih že izvaja.

Mimogrede... A sam js ne vem kaj je diskretizacija?

Poleg tega so Rusi tisti ki stalno grozijo z nukanjem evropskih prestolnic in ne obratno.

JohnyQ_ je izjavil:

Tudi če nas Rusija ne more pregazit, kar sem prepričan da nas ne more

Super, zdej sva že dva, sedaj bova laže to dopovedala hordi ta prestrašenih...

Zgodovina sprememb…

Bici ::

Pithlit je izjavil:

Mimogrede... A sam js ne vem kaj je diskretizacija?

To je fikusov novorek.

Vojna je mir
Svoboda je suženjstvo
Nevednost je moč

skrtuh je izjavil:

JohnyQ_ je izjavil:

Tudi če nas Rusija ne more pregazit, kar sem prepričan da nas ne more

Super, zdej sva že dva, sedaj bova laže prepričaka hordo ta prestrašenih...

Za nas kot Evropo je bolje da si Rusija polomi zobe v UA in spoka domov,kot pa da zavzame UA, ker jim potem znajo še bolj zrasti krila in apetiti.

JohnyQ_ je izjavil:

Poleg tega so Rusi tisti ki stalno grozijo z nukanjem evropskih prestolnic in ne obratno.

To je razni fikusi in skrtuhi vrdno spregledajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Bici ()

Nihče ni tega spregledal. Mogoče je dobro, da nam grozijo, kot pa če bi brez grožnje kar vrgli kakšno bombo.

Mogoče vsaj na podlagi groženj vonderlajen in rutte vsaj enkrat premislita, predenj blekneta kaj...

Zgodovina sprememb…

««
1084 / 1093
»»