Forum » Problemi človeštva » Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"
Rusija vs. Ukrajina aka. "Putin - še sladkih 16 let na oblasti?"
Temo vidijo: vsi

Pithlit ::
Sem upal, da boš razložil ti..
Ne bom pisal Google povzetkov...
Vem kaj so skladi, ampak me zanima tvoj pogled zakaj bi se za te sklade borili? Kdo po tvojem so, da imajo svojo vojsko?
Ti dejansko pričakuješ Argumente od teh izmečkov?
Na žalost res čakam ja :) Sploh od majstra bm1973 bi pričakoval, da bo pokazal neke pametne argumente in ne teorije zarot in konspiracij :)
Sej je sam povedal da le in zgolj trola.
Life is as complicated as we make it...

skrtuh ::
Torej imamo novega krivca za vojno, seveda agresor zopet ni nič kriv.
A kdo tukaj dejansko misli, da Rusija ni napadla Ukrajine, kar je v nasprotju z mednarodnimi normami... mislim da ne.
Meni se bolj čudno zdi, zakaj kdo sploh še pričakuje spoštovanje norm - tukaj pa potem pridemo v področje prodajanja bučk s strani naših politikov in medijev: mi smo dobri, oni so slabi, mi delamo po pravilih, oni kršijo pravila, mi ne podpiramo genocida, oni podpirajo genocid, mi ne rinemo v njih, oni rinejo v nas, meje so nedeljive, razen kadar se nam zdi da je to ok (kosovo), če se nam slučajno zdi da ni ok (katalinija), pa pač ni ok, itd... če izpustim zda, ki so del zahodnega sveta kamor spadamo tudi mi...
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()

Whataboutism pač ni v redu. In s tem operira predvsem en tabor. In ne se čudit če te folk strpa v tisti tabor če drugega kot "Američani, Američani, američani, nato, Židi..." ne znaš.

Btw, "Whataboutism is a pejorative for the strategy of responding to an accusation with a counter-accusation." Še enkrat si poglej definicijo...
Če je citat "accusation", potem drugi odstavek ni "counter-accusation". Tretji odstavek ni povezan s prvima dvema.
A je možno da samo pišeš nekaj iz svojega spiska možnih odgovorov?
Če je citat "accusation", potem drugi odstavek ni "counter-accusation". Tretji odstavek ni povezan s prvima dvema.
A je možno da samo pišeš nekaj iz svojega spiska možnih odgovorov?
Zgodovina sprememb…

Sej točno to počnete.
Da citiram tebe "kdaj bo pa Ukrajincev zmanjkalo?"
Da citiram tebe "kdaj bo pa Ukrajincev zmanjkalo?"

Ti res ne razumeš stvari, pri whatabautizmu gre za acussation vs. counter-occusation. Ti pa napišeš pol od nečesa, govoriš pa o celoti. Še druga polovica ti manjka...
Zgodovina sprememb…

Ti res ne razumeš stvari, pri whatabautizmu gre za acussation vs. counter-occusation. Ti pa napišeš pol od nečesa, govoriš pa o celoti. Še druga polovica ti manjka...
Bom prepustila drugim da ti diagrame rišejo. Meni se ne da več s tabo časa zapravljat ker imam občutek da je pogovor z zidom bolj produktiven. Vsaj golov ne premika...

Pac-Man ::
https://x.com/UAControlMap/status/19473...
Perspektiva.
To je zemljevid od konca ukrajinske protiofenzive konec leta 2022 do julija 2025. Temno rdeča črta je zdaj, svetlejša pa takrat. Oglejte si makro sliko. Ljudje nam pogosto odgovarjajo: "Poročate, da Ukrajina izgublja vas za vasjo, zagotovo izgubljajo tudi vojno", mi pa jih moramo opozoriti, da gledajo preveč od blizu.
Rusija je od takrat utrpela na stotisoče žrtev in izgubila na tisoče tankov, več kot pet tisoč oklepnikov, črnomorska flota je v razsulu, pred kratkim pa je bilo zdesetkano tudi rusko strateško letalstvo. Sramota na svetovnem prizorišču, ki se ji vsi smejijo.
Seveda obstajajo izzivi, vendar jih mora veliko rešiti Ukrajina in ne kdo drug. Vojna se ne bo kmalu končala, Putin si tega ne more privoščiti - njegovo življenje je dobesedno na kocki.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

fur80 ::
Torej imamo novega krivca za vojno, seveda agresor zopet ni nič kriv.
A kdo tukaj dejansko misli, da Rusija ni napadla Ukrajine, kar je v nasprotju z mednarodnimi normami... mislim da ne.
Meni se bolj čudno zdi, zakaj kdo sploh še pričakuje spoštovanje norm - tukaj pa potem pridemo v področje prodajanja bučk s strani naših politikov in medijev: mi smo dobri, oni so slabi, mi delamo po pravilih, oni kršijo pravila, mi ne podpiramo genocida, oni podpirajo genocid, mi ne rinemo v njih, oni rinejo v nas, meje so nedeljive, razen kadar se nam zdi da je to ok (kosovo), če se nam slučajno zdi da ni ok (katalinija), pa pač ni ok, itd... če izpustim zda, ki so del zahodnega sveta kamor spadamo tudi mi...
Točno tako, temu se reče zdrava pamet!

Sheteentz ::
Rusija je od takrat utrpela na stotisoče žrtev in izgubila na tisoče tankov, več kot pet tisoč oklepnikov, črnomorska flota je v razsulu, pred kratkim pa je bilo zdesetkano tudi rusko strateško letalstvo. Sramota na svetovnem prizorišču, ki se ji vsi smejijo.
Rusije očitno to ne moti, oz. so pripravljeni požreti to "sramoto na svetovnem prizorišču", da lahko naprej počasi grickajo ozemlje Ukrajine. Država in samo ljudstvo sta itak toliko zavožena, da upor v smislu obešanja voditeljev na kandelabre sploh ni možen.
Evropa pa to gleda in se obnaša kot brezzobi tiger, ali brezjajčni, ali oboje. Soforumaši banderaboysi, kako komentirate ta evropski mednarodni fiasko? Da res ni testosterona na voljo, da se pošlje rašistično svojat za Ural? Ali pa res nimamo vojske, oziroma jo je postavljal en evropski Potemkin?

PacificBlue ::
Američan Derek Huffman se je marca letos z družino preselil v Rusijo. Kot trdi, zato, da bi se njegove hčerke v ZDA izognile LGBT-indoktrinaciji. Pridružil se je ruski vojski, ker je mislil, da bo kot varilec pomagal v zaledju in hitro pridobil rusko državljanstvo. Zdaj pa so ga Rusi poslali neposredno na frontno črto
https://siol.net/novice/svet/american-j...
I’m out.
:3
:3

fikus_ ::
Paše v to temo. Usa so kopirala Iranski dron
https://www.armyrecognition.com/news/ar...
https://www.kyivpost.com/post/56499
Toliko o copyrights, Kitajcih, Rusih,... Če je nekaj dobro in uporabno, to kopiraš.
https://www.armyrecognition.com/news/ar...
https://www.kyivpost.com/post/56499
Toliko o copyrights, Kitajcih, Rusih,... Če je nekaj dobro in uporabno, to kopiraš.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Windlass ::
Eno vprašanje za tiste, ki se tudi borijo z mlini na veter (pro-putinskimi smradi) v bojnem jarku na MMC RTVSLO.
A še kdo na vsako svojo objavo (če jo moderator pusti skozi filter) dobi neke nerealne cifre notifikejšnov da so ti odgovorili tipični vatniki (Smerrrch, Nostalgija, HOR, Borchica... itd.), nekateri po večkrat? Češ, da si dobil 20 odgovorov, pa čeprav na koncu sicer dobiš v resnici cca. 4-5 odgovorov, ker predvidevam da ne napišejo ravno kaj prijetnega in jih moderator briše.
Me samo zanima a je pri vas isto?? oz.
a) ali je to nek njihov tipičen način delovanja da te zasujejo s svojo propagando in te (po svojih besedah) diskreditirajo?
b) ali so samo tako razburjeni, če namigneš kaj ne tako lepega o Rusiji?
c) ali so slučajno samo name tako zelo zelo zelo alergični da dobim tak steklinast odziv?
Ta zadnja opcija me sicer ne bi presenetila, ker priznam, da sem nad neko fact-based debato tam že zdavnaj obupal - večinoma samo še trolam s tem da skonstruiram nekaj kar namigne kakšno nerodnost ali neuspeh Rusije. Kar vatnike močno jezi, ker kdove zakaj doživljajo svojo osebno izpolnitev skozi ruske (ne)uspehe.
Je pa tudi res, da veliko od teh vatnikov že avtomatsko živciram tudi po drugih temah, ker sem praktično na vseh pozicijah naravni sovražnik te tipične RTV-jevske klientele.
Pa še (po njihovih besedah) sem ˝predstavnik kapitala˝. Moje 42,9 m2 veliko stanovanje se joče od smeha. 

Vglavnem, a se tudi po Vas vsuva cela pro-ruska diaspora za vsak drek, ki ga napišete?

A še kdo na vsako svojo objavo (če jo moderator pusti skozi filter) dobi neke nerealne cifre notifikejšnov da so ti odgovorili tipični vatniki (Smerrrch, Nostalgija, HOR, Borchica... itd.), nekateri po večkrat? Češ, da si dobil 20 odgovorov, pa čeprav na koncu sicer dobiš v resnici cca. 4-5 odgovorov, ker predvidevam da ne napišejo ravno kaj prijetnega in jih moderator briše.
Me samo zanima a je pri vas isto?? oz.
a) ali je to nek njihov tipičen način delovanja da te zasujejo s svojo propagando in te (po svojih besedah) diskreditirajo?
b) ali so samo tako razburjeni, če namigneš kaj ne tako lepega o Rusiji?
c) ali so slučajno samo name tako zelo zelo zelo alergični da dobim tak steklinast odziv?
Ta zadnja opcija me sicer ne bi presenetila, ker priznam, da sem nad neko fact-based debato tam že zdavnaj obupal - večinoma samo še trolam s tem da skonstruiram nekaj kar namigne kakšno nerodnost ali neuspeh Rusije. Kar vatnike močno jezi, ker kdove zakaj doživljajo svojo osebno izpolnitev skozi ruske (ne)uspehe.
Je pa tudi res, da veliko od teh vatnikov že avtomatsko živciram tudi po drugih temah, ker sem praktično na vseh pozicijah naravni sovražnik te tipične RTV-jevske klientele.

Vglavnem, a se tudi po Vas vsuva cela pro-ruska diaspora za vsak drek, ki ga napišete?

AvtoR ::
Mah, sem nehal pisat na MMC. Sem dal ene 6 ali 7 postov v času iransko izraelskega konflikta, pa sta šla dva v objavo, replika pa nobena. Pa nisem nič takega napisal, samo nisem pihal v ruski rog. Skratka, zame je to izguba časa.

https://x.com/UAControlMap/status/19473...
Perspektiva.
To je zemljevid od konca ukrajinske protiofenzive konec leta 2022 do julija 2025. Temno rdeča črta je zdaj, svetlejša pa takrat. Oglejte si makro sliko. Ljudje nam pogosto odgovarjajo: "Poročate, da Ukrajina izgublja vas za vasjo, zagotovo izgubljajo tudi vojno", mi pa jih moramo opozoriti, da gledajo preveč od blizu.
Seveda obstajajo izzivi, vendar jih mora veliko rešiti Ukrajina in ne kdo drug. Vojna se ne bo kmalu končala, Putin si tega ne more privoščiti - njegovo življenje je dobesedno na kocki.
Trenutno poteka vojna izčrpavanja. Poslušaj kdaj Marcusa (npr. tukaj od 1m:15s), ki v svojih razlagah to večkrat pove. To ne pomeni da se nič ne dogaja. Zdej kazat zemljevid, in povdarjat da se meja na makro nivoju ne spreminja nima smisla, če veš da gre za vojnno izčrpavanja.
Zgodovina sprememb…

Rusofili ste na začetku invazije zelo radi popali neke zemljevide na katerih je bilo zavzeto skoraj pol Ukrajine. Zdaj to ni več pomembno?
In ja, gre za vojno izčrpavanja, v kateri ima kitajska ključno vlogo, pa tudi delež severne koreje in irana ni zanemarljiv.
Čaka se kdo bo prej omagal, tisti ki se bori za svojo svobodo ali agresor? Koga boš podprl v tem primeru? Nekateri ste vedno na napačni strani zgodovine!
In ja, gre za vojno izčrpavanja, v kateri ima kitajska ključno vlogo, pa tudi delež severne koreje in irana ni zanemarljiv.
Čaka se kdo bo prej omagal, tisti ki se bori za svojo svobodo ali agresor? Koga boš podprl v tem primeru? Nekateri ste vedno na napačni strani zgodovine!

Ne vem o katerih rusofilih govoriš in zakaj - ampak mislim da imaš paranojo.
A kdor tanka na bencinski je tudi rusofil, glede na to da je v gorivu gotovo kak delež ruske nafte in s tem financira vojno? A kdor se greje na plin je rusofil, ker je v plinu gotovo kak delež ruskega plina in financira vojno? Sam vprašam, za kolega...
A kdor tanka na bencinski je tudi rusofil, glede na to da je v gorivu gotovo kak delež ruske nafte in s tem financira vojno? A kdor se greje na plin je rusofil, ker je v plinu gotovo kak delež ruskega plina in financira vojno? Sam vprašam, za kolega...
Zgodovina sprememb…

shmandi ::
Trenutno poteka vojna izčrpavanja. Poslušaj kdaj Marcusa (npr. tukaj od 1m:15s), ki v svojih razlagah to večkrat pove. To ne pomeni da se nič ne dogaja. Zdej kazat zemljevid, in povdarjat da se meja na makro nivoju ne spreminja nima smisla, če veš da gre za vojnno izčrpavanja.
Seveda. Samo, da rusija zmaguje, tudi če ne....
Žal je realnost takšna:
https://siol.net/novice/svet/resno-svar...

Pa kdo pravi da Rusi zmagujejo. Tudi Markus je v videu, ki sem ga linkal zgoraj predvidel zaključek vojne, ki ni podoben zmagi. Vsi v Evropi izgubljamo, Rusija in Ukrajina pa največ.
Zgodovina sprememb…

Eduardo ::
Zelo verjetno bo Rusija počasi popustila, ker če greš čez številke bo že 2026 začelo vse skupaj biti popolnoma nepopravljivo. Tudi, če nekoliko napredujejo na fronti deluje kakor, da jim zmanjkuje zagona. Problemi od demografije do tega, da jim razpada gospodarstvo katerega drži pokonci kurjenje rezerv za vojno.

Machete ::
Inflacija, obrestna mera, tisoči v jarkih namesto v gospodarstvu, stotisoče intelektualcev, ki so zapustilo rusko luknjo, razlastnjinjanja oligarhov in podjetij, povratek PTS zalege s fronte, na stotisoče invalidov, izguba vpliva in ugleda v regiji, ''izguba'' Azerbajdžana.. jup Putler je dobro šahmatiral sam sebe in na žalost komplet prebivalstvo. Never go full retard.
Mi pa kao domače ljubljenčke jemo čez zimo.
Mi pa kao domače ljubljenčke jemo čez zimo.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()

WhiteAngel ::
Rusija je lahko še večji shithole, ampak Putin rabi samo artilerijo, drone in balistične rakete, pa naredi štalo po Evropi. Dodaj še špijune in kibernetske napade ob podpori Kitajske, Irana, S. Koreje. Nič ni lepega to.
Sploh ni namen premagat zahod, ampak poskrbeti, da ne živimo brezskrbno, da se kapital malo ustraši in da namenjamo X % več za obrambo iz proračuna kot bi sicer.
Sploh ni namen premagat zahod, ampak poskrbeti, da ne živimo brezskrbno, da se kapital malo ustraši in da namenjamo X % več za obrambo iz proračuna kot bi sicer.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: WhiteAngel ()

Rusija bo popustila, samo nazaj pa ne bo šla, pa Ukrajina tudi ne bo v Natu. Kako to potem na koncu imenuješ (zmaga/poraz) je pa filozofsko vprašanje. Za mene smo vsi v Evropi popušili...
Zgodovina sprememb…

luli ::
Rusija bo popustila, samo nazaj pa ne bo šla, pa Ukrajina tudi ne bo v Natu. Kako to potem na koncu imenuješ (zmaga/poraz) je pa filozofsko vprašanje. Za mene smo vsi v Evropi popušili...
Rusija se bo razsipala kot stara kanta. Ko se bodo začeli ukvarjati z notranjimi problemi, ki so se v vmesnem času nakopičili in določene republike ne bodo več videle smisla obstanka v Rusiji, bodo krimski most napolnili traktorji v smeri Rusije. Zadeva bo zelo podobna, kot smo jo že videli v Srbski krajini.

esel ::
V vojni ni resničnih zmagovalcev, so le poraženci. Zdi se, da je Ukrajina trenutno največja poraženka, sam pa mislim, da je v določenem smislu tiha zmagovalka, saj se je uspela osvoboditi ruskega vpliva. Pravi poraženci so Rusi, ki niso dosegli svojih ciljev glede širjenja vpliva, hkrati pa so si zadali ogromno škodo, tako ekonomsko kot demografsko. Iz te spirale bodo zelo težko izšli. Predstavljaj si, kaj bi lahko dosegli, če bi ves denar, ki so ga porabili za rušenje tujih mest, namenili izboljšanju razmer doma v svoji lastni državi.

Enako velja za nas, koliko stanovanj bi lahko zgradili, če ne bi zdaj povečevali vlaganj v vojsko... živeli bi ko bubreki v loju :)
Na koncu bo vsem žal, da se nismo pogovarjali, ko je bil čas za to...
Zgodovina sprememb…

esel ::
Enako velja za nas, koliko stanovanj bi lahko zgradili, če ne bi zdaj povečevali vlaganj v vojsko... živeli bi ko bubreki v loju :)
Mi v primerjavi z Rusi že tako živimo kot bubregi v loju! In to kar smo zmetali za obrambo je v primerjavi z Rusi piškin dim.

Se strinjam, da nam ni hudega. Problem je Ukrajina, njim pa ni lahko, vprašanje kaj bo na koncu - izseljeni Ukrajinci se ne bodo vrnili, tistim ki so ostali, pa tudi ne bo lahko. Če jih bomo sprejeli v EU se bodo še ostali izselili...
Zgodovina sprememb…

Eduardo ::
Glede na to s kom je Ukrajina povezana lahko pričakuješ, da bo tja teklo ogromno kapitala, kar investira se tja, kjer se predvideva rast, to pa je v Ukrajini zelo verejtno, ko bo konec konflikta. Rusija pa nima več dosti časa zavlačevati, ker izgublja zaradi luksuza ne nuje, obratno Ukrajina. Bi znalo začeti jezit vedno več ljudi, da jih ideologija realno izčrpava.

Master_Yoda ::
Niti 1 stanovanja vec kot sedaj. Tistim na vrhu ni v interesu da bi se cene stanovanj nizale, ker so klasa drzavljanov ki ima vec kot 1 stanovanje in jih sami oddajajo / preprodajajo.
Koliko stanovanj so ze zgradili z denarjem od "kriznega" 22% DDV ki ni nikoli sel nazaj na 20%?
Dovie'andi se tovya sagain.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Master_Yoda ()

Stanovanj za koga? ZA cigane in sončke, ki dajo prednost potovanjam in vlganju v sebe? :D
Saj nismo s. koreja. nehajte sanjat ta zastonj stanovanja.

Pa se ti zavedaš, da življenje teče naprej in da leta naredijo svoje. Kako ne bo v NATO, čez 20 - 30 let je lahko z lahkoto tam, bodo šli Rusi z novim vodstvom, še enkrat v tak napad kot sedaj? Mogoče, verjetno pa ne, kaj pomeni ruski eliti $$$, če ne morejo na zahod in kazati tukaj svojega bogastva.
Direktor Sberbank-a največje ruske banke, je po 10 mesecih vojne v Ukrajini rekel, da če takrat zaustavijo boje, bo Rusija rabila 10 let, da pride spet k sebi in stanje pred vojno. (linka žal ne najdem več, sem pa takrato to linkal tule). Če je človek še živ bi bilo treba preveriti. Verjetno sedaj po 3-eh letih in pol vojne, stanje ni kaj bolj rožnato? ;)
Kdo bo futral v rusiji miljone veteranov in kaj se bo z njimi dogajalo, pa verjetno ni nikomur še jasno.
Ukrajini bo verjetno tudi prekleto težko, za razliko, da so se oni branili in bo verjento lažje prebroditi možganske posledice.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

Putina ta nova osvobojena ozemlja za časa njegovega življenja ne bodo predstavljale plusa v proračunu ampak preklet minus!
Skartka nekaj najslabšega za Putina je sedaj, da se vojna konča tukaj in gre vsak na svoje, zato pa daje take nemogoče pogoje.
Skartka nekaj najslabšega za Putina je sedaj, da se vojna konča tukaj in gre vsak na svoje, zato pa daje take nemogoče pogoje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: fur80 ()

Ne vem o katerih rusofilih govoriš in zakaj - ampak mislim da imaš paranojo.
Hočeš se predstaviti kot nevtralen, pa ocitno bolj navijaš za napadalca kot pa za napadenega. Torej si rusofil, pa še trol za povrhu. S troli pa ne mislim izgubljati časa.

Tudi ti se hočeš predstaviti, kot da nimaš paranoje, pa jo več kot očitno imaš...
Zgodovina sprememb…

Paranoja je irracionalen strah. Rusi grozijo z nukanjem vsaki teden na njihovih drzavnih programih. In ne samo TV propagandisti, ampak njihov bivsi predsednik.

On ima paranojo na rusofile... povsod jih vidi...
Normalna debata sploh ni možna, ker če se kaj ne ujema z njegovim mnenjem si rusofil...
Normalna debata sploh ni možna, ker če se kaj ne ujema z njegovim mnenjem si rusofil...
Zgodovina sprememb…

Najbolj smešno je pa ko vidiš skozi komentarje Putinistov, kako počasi skužijo, da se je njihov firer v Kremlju zajebal na polni črti. Škrtuh in Fikus sta še relativno stabilna ampak tem ljudem se bo svet podrl, ko bodo Rusi morali ustaviti svojo invazijo. Čeprav bodo v vsakem primeru trdili, da so zmagali.

Tudi "wonderlajnovcem" se velikokrat vse podere, ko jih kdo seznani s kakim dejstvom, ki se ne ujema z njihovo sliko. Na eni in drugi strani so ekstremisti...
Zgodovina sprememb…

Od kod pa prepricanje, da ce si proti temu kaj Rusi delajo, si avtomatsko za to kar delajo v EU/USA/... ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Master_Yoda ()

Master_Yoda je izjavil:
Od kod pa prepricanje, da ce si proti temu kaj Rusi delajo, si avtomatsko za to kar delajo v EU/USA/... ?
Izhaja iz projiciranja ter očitanja drugim lastnega početja. Skrivamo se pa za mirovništvom in neko namišljeno nevtralnostjo.
Saj veš... Posiljevalcu je treba pustit da opravi svoje, itak je baba ziher nardila nekaj da ga je sprovocirala.

Tudi "wonderlajnovcem" se velikokrat vse podere, ko jih kdo seznani s kakim dejstvom, ki se ne ujema z njihovo sliko. Na eni in drugi strani so ekstremisti...
No vsaj priznal si, da je zagovarjanje Putinove invazije ekstremno stališče.
Po drugi strani ti ne veš kaj jaz od EU doktrin zagovarjam in kaj naravnost preziram, čeprav sem izrazit podpornik članstva tako v EU kot NATO.

Jaz ne vem kdo tukaj zagovarja napad Rusije na Ukrajino - jaz tega nisem videl tukaj. Drugo je pa razlaganje. In če hočeš kaj razložit, moraš pa pogledat vse akterje. Tukaj imate/imajo pa nekateri takoj probleme...
Zgodovina sprememb…

JohnyQ_ ::
Jaz ne vem kdo tukaj zagovarja napad Rusije na Ukrajino - jaz tega nisem videl tukaj. Drugo je pa razlaganje. In če hočeš kaj razložit, moraš pa pogledat vse akterje. Tukaj imate/imajo pa nekateri takoj probleme...
Vsak tvoj post je opravičevanje rusov in njihove invazije.
Samo malo zavijaš v celofan in lažno mirovništvo.

Pac-Man ::
Pri 71ih je umrla glavna sodnica na ruskem vrhovnem sodišču.
Povsem slučajno je bila tudi putinova sošolka na leningradski pravni fakulteti. Rusija je pač majhna.
Irina Podnosova @ Wikipedia
Povsem slučajno je bila tudi putinova sošolka na leningradski pravni fakulteti. Rusija je pač majhna.
Irina Podnosova @ Wikipedia
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or

KGB šola. Pravna mogoče samo na spričevalu :D

JohnyQ_ ::

fikus_ ::
Izhaja iz projiciranja ter očitanja drugim lastnega početja. Skrivamo se pa za mirovništvom in neko namišljeno nevtralnostjo.
Saj veš... Posiljevalcu je treba pustit da opravi svoje, itak je baba ziher nardila nekaj da ga je sprovocirala.
Kaže, da ne poznaš kakšne posiljene ženske in travm povezanih s tem, da tako enostavno opletaš s tem. To velja tudi za druge.
Večina tukaj ima probleme, ki se jih ne zavedajo, ker ne vidijo dlje od MSM propagande.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fikus_ ()