Forum » Loža » Michelinove zvezdice
Michelinove zvezdice
dronyx ::
Gagatronix je izjavil:
Zastonj jih noben ne bo talal.
To se pravi morajo najprej te elitne gostilne podmazat razne medije, da pišejo kako je hrana oh in sploh za dol past, potem pa še plačat michelinove zvezdice? Ja potem pa ni čudno, da sta en obrok postrežen na slami 175€.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
c3p0 ::
1M€ ne bodo nikoli spravili noter s temi parimi restavracijami. V tujini sicer marsikdo raje vrne te **. Nekdo je lepo polobiral to "investicijo".
Govorit o velikosti porcije pa je tu precej mimo.
Govorit o velikosti porcije pa je tu precej mimo.
Gagatronix ::
Gagatronix je izjavil:
Zastonj jih noben ne bo talal.
To se pravi morajo najprej te elitne gostilne podmazat razne medije, da pišejo kako je hrana oh in sploh za dol past, potem pa še plačat michelinove zvezdice? Ja potem pa ni čudno, da sta en obrok postrežen na slami 175€.
Temu se z eno besedo rece "elitizem". Oziroma po kmecko "preseravanje".
kixs ::
V bistvu je pa fora samo v tem ali imas denar ali ga nimas. Mislim, dovolj, da ti dol visi koliko kosta vecerja. Takih ni veliko in potem smo pa tam... Sicer ni cena tako visoka, da si je ne bi kdo mogel privosciti, 1x ali 2x letno, za posebne priloznosti. Zdaj pa naj marketing cara...
2dark ::
Sam sem navdušen, da smo končno dobili te zvezdice, čeprav smo bojda plačali 1 milijon EUR.
Kaj za te zvezdice moraš plačat?
Slovenska vlada oz. Slovenska turistična organizacija (STO) bo za dvoletno pogodbo z najbolj znanim kulinaričnim vodnikom odštela 925.000 evrov .
1MEUR ne bodo nikoli spravili noter s temi parimi restavracijami. V tujini sicer marsikdo raje vrne te **. Nekdo je lepo polobiral to "investicijo".
Govorit o velikosti porcije pa je tu precej mimo.
Saj to ne plačajo gostinjci sami. Jao. Kje vam je pamet. Ta denar je šel iz davkoplačevalskega žepa. Zato, da lahko potem ta "smetana" zaračunava tako drago hrano.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
dronyx ::
Saj to ne plačajo gostinjci sami. Jao. Kje vam je pamet. Ta denar je šel iz davkoplačevalskega žepa. Zato, da lahko potem ta "smetana" zaračunava tako drago hrano.
Če to res drži gre pa sploh za navaden nateg. Naj si te zvezdice sami plačujejo, če jih hočejo oziroma drugače povedano če se kalkulacija izide.
2dark ::
Če to res drži gre pa sploh za navaden nateg. Naj si te zvezdice sami plačujejo, če jih hočejo oziroma drugače povedano če se kalkulacija izide.
Seveda drži!
Slovenska vlada oz. Slovenska turistična organizacija (STO) bo za dvoletno pogodbo z najbolj znanim kulinaričnim vodnikom odštela 925.000 evrov .
Denar gre tudi iz tvojega žepa,,,
https://www.rtvslo.si/tureavanture/kuli...
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
gruntfürmich ::
izgleda da se bo ta tema tudi prevesila v klasične 'za nas je dovolj dobro le najslabše' in podobne z najnižjim skupnim imenovalcem...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Konlov ::
Pa saj ga dvkoplačevalci nazaj dobijo, a ne? Pa ti petičneži gredo tudi malo naokoli. Kaj ko bi razmislili, kako jih dodatno oskubit.
Ps: je pa iz naslova telih zvezdic bilo že kar nekaj tragičnih zgodb. Hudi pritiski.
Ps: je pa iz naslova telih zvezdic bilo že kar nekaj tragičnih zgodb. Hudi pritiski.
FireSnake ::
Sam sem navdušen, da smo končno dobili te zvezdice, čeprav smo bojda plačali 1 milijon EUR.
Kaj za te zvezdice moraš plačat?
Slovenska vlada oz. Slovenska turistična organizacija (STO) bo za dvoletno pogodbo z najbolj znanim kulinaričnim vodnikom odštela 925.000 evrov .
1MEUR ne bodo nikoli spravili noter s temi parimi restavracijami. V tujini sicer marsikdo raje vrne te **. Nekdo je lepo polobiral to "investicijo".
Govorit o velikosti porcije pa je tu precej mimo.
Saj to ne plačajo gostinjci sami. Jao. Kje vam je pamet. Ta denar je šel iz davkoplačevalskega žepa. Zato, da lahko potem ta "smetana" zaračunava tako drago hrano.
To je pa investicija v prepoznavnost.
Negativci in zgube tega ne rezumejo.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
Utk ::
Investicija se zgodi ko nekdo investira in potem morda zasluži. Če mi investiramo, oni pa služijo, se temu reče subvencija.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
koyotee ::
Take mastne denarce služijo, pol majo pa streho za 3000€
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
boldleaf ::
Mimogrede za tipicnega slovenceljna se vrhunska kulinarika meri z metrom.
Pica z največjim premerom je avtomatično najboljša?
Da. Pa ne samo pica. Zrezek. Visina * sirina * globina kalamarov, ocvrtega karkoli ipd.
To je pa investicija v prepoznavnost.
Negativci in zgube tega ne rezumejo.
Zgube predvsem ne razumejo / ne znajo presoditi, kaj je investicija in ali je prepoznavnost res koristna (recimo ali je denar pobran od turizma za neko manjsino in nekaj davkov, ki priticejo, res koristen za Slovenijo, ali so trume turistov po "lepi nasi" res koristne za prebivalce, recimo center Ljubljane je prakticno unicen zaradi turistov, Bled tudi, Portoroz,...)
In tocno take zgube se nekontrolirano navdusujejo nad necim kar jim je za silo blizu in potem vrtijo slovensko zastavico in nekriticno navijajo.
Ne glede ali je to dobro ali ne.
Kaj naj recem, imas tendence.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: boldleaf ()
2dark ::
To je pa investicija v prepoznavnost.
Negativci in zgube tega ne rezumejo.
Vredu. ta investijcija naj gre iz žepa gostinjcev, če hočejo te zvezdice.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Utk ::
Take mastne denarce služijo, pol majo pa streho za 3000EUR
Ne veš sicer kakšno je vprašanje, veš pa da je odgovor streha za 3 jurje.
To je pa investicija v prepoznavnost.
Negativci in zgube tega ne rezumejo.
Vredu. ta investijcija naj gre iz žepa gostinjcev, če hočejo te zvezdice.
Točno tako. Tist, ki misli, da bo s tem kaj pridobil, naj investira. Se mora res država v vse vtaknit? Če ne drugega, občine pobirajo turistične takse, pa naj še take stvari financirajo. Recimo blejska, ali katera že, kateri družina plača 70 evrov na teden samo za takso.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Vazelin ::
dihur: kako se ti 175eur ne zdi drago za preskušanje hrane? Oz. 250 z vinom.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
pirat ::
boste v petek kak krog odbiciklirali tudi v znak protesta proti zapravljanju davkoplacevalskega denarja za te zvezdice? Bo Erika Znidaric pripravila kako tarco kako nesprejemljive majhne porcije so v Hisi Franko? Poseben gost v studiu je lahko JB, med publiko pa pol slo-techa.
V tej temi se lepo vidi kdo ne zna lociti med kvaliteto in kvantiteto....
V tej temi se lepo vidi kdo ne zna lociti med kvaliteto in kvantiteto....
dronyx ::
Take mastne denarce služijo, pol majo pa streho za 3000€
To sem se tudi jaz vprašal ko sem prvič odprl plačilno listo.
dihur: kako se ti 175eur ne zdi drago za preskušanje hrane? Oz. 250 z vinom.
Meni se zdi greh dati toliko denarja za afnanje! Tule sem pred dnevi praktično raztrgal Ano Roš in ji podelil eno samo rdečo zvezdico. Potem dobi pa dve mišlenovi. Res ironija.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dronyx ()
m0LN4r ::
Jaz sem nacrtno prenehal z obcasnimi "dajmo si privoscit" odhodi na visoko kulinariko.Se strinjam. Jaz gledam na hrano kot gorivo za telo, da bi pa placeval velike vsote ker je "fancy" pa nevem. Sem jedel neko fensi stvar naprimer, ki jo tukaj prinas prodajajo zelo drago v neki japonski restavraciji, na ulici v kitajski cetrti pa zadevo dobis tako poceni, da ne verjames.
Hrana odlicna, se mi tudi ne zdi predrago, ampak preprosto sem se pocutil kot ta zadnji gnoj, ko sem se enkrat vracal in srecal klosarko z vozickom in necem kar mi je zgledalo kot plesniv kruh.
Iz enakega razloga ne dam nadpovprecno veliko denarja za avto.
Lahko mi postrezejo nevem kako lepo pa nevem kako fensi, ampak ribja corba na madzarskem za 3 evre bo se vedno najboljsa ribja corba na svetu, pa magari nima niti ene michelinove zvezdice, ker ni v neki fensi restavraciji, ampak v eni zakotni vasi v enem ne glih opticni atraktivnem lokalu. Jo pa lokalni kuhar vsak dan pripravlja iz svezih rib, ki mu jih prinese zjutraj lokalni ribic iz lokalne reke.
Vi samo jejte list korencka za 10eur. Dober tek! Dobro hrano se najde tudi marsikje poceni, ampak seveda tri bubike ribeza in kapljico domace marmelade imam tudi doma.
Je nekdo zgoraj rekel preseravanje? Ja preseravanje, nic drugega.
Isto kot eni kupujejo npr. rumeni muskat v vinoteki v ljubljani za nevem kolko evrov, pa sploh ne vejo od kod pa kako in kaj. Jaz jo kupim od lokalnega kmeta, na kateri bratvi sem bil in mi je bil sosolec v srednji in vem, da to vino ni samo dobro, ampak tudi kakovostno narejeno, brez bullshita in priznanja od elite.
Pac ogromno primerov bi lahko nastel. Samo na izvoru produkta moras poznati prave ljudi od steaka, kostanjevga pireja pa vse do olivnega olja.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
dronyx ::
Je nekdo zgoraj rekel preseravanje? Ja preseravanje, nic drugega.
Isto kot eni kupujejo npr. rumeni muskat v vinoteki v ljubljani za nevem kolko evrov, pa sploh ne vejo od kod pa kako in kaj. Jaz jo kupim od lokalnega kmeta, na kateri bratvi sem bil in mi je bil sosolec v srednji in vem, da to vino ni samo dobro, ampak tudi kakovostno narejeno, brez bullshita in priznanja od elite.
Se moram strinjat. Kar se tiče vin je vse skupaj sploh eno veliko preseravanje in afnanje. Zame mirodajen je slep test. Zavežem oči in ti dam poskušat vina od cene 300 € za buteljko, do tistega za 2 € na liter, ki ga kupiš v vinski kleti. Si upam stavit, da bodo večini najboljši tisti najcenejši.
Okapi ::
Verjetno ne bo Ampak tudi nobene korelacije s ceno ne bo.
Saj s hrano je enako. A kdo res misli, da bi bili rezultati slepega poskušanja enaki?
Saj s hrano je enako. A kdo res misli, da bi bili rezultati slepega poskušanja enaki?
2dark ::
dihur: kako se ti 175eur ne zdi drago za preskušanje hrane? Oz. 250 z vinom.
Logično. Jaz tja ne bom šel nikol, ker mam za za 250€ dve vrhunski 17 colski gumi.
Saj pravim, lahko je tem gostinjcem, ko jim iz našega žepa država plačuje reklamo.
Slovenija se utaplja v turizmu in če smo 20 let nazaj jokali, da turistov ni, zdaj jih imamo preko glave. Poleti se človek vpraša, če je Ljubljana sploh v SLoveniji.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
user4683 ::
Ti gostinci na leto državi "vrnejo" za nekaj milijonov takšnih in drugačnih davkov. Samo Hiša Franko 1-2 milijona letno. Mislim, da je ta milijonček drobiž v primerjavi s tem kaj naredijo za prepoznavnost slovenije.
2dark ::
Pod črto. A res SLovenija potrebuje še več svetovne prepoznavnosti? Svetovni renomirani mediji Slovenijo že lep čas uvrščajo med top turistične destinacije.
To, da v Ljubljani ni več možno dobit v najem stanovanja se lahko "zahvalimo" ravno turistom. Slovenci bodo pa kmalu lahko spali v avtomobilih, no sej bi se to dogajalo, če bi imeli zime, kot so v Kaliforniji.
To, da v Ljubljani ni več možno dobit v najem stanovanja se lahko "zahvalimo" ravno turistom. Slovenci bodo pa kmalu lahko spali v avtomobilih, no sej bi se to dogajalo, če bi imeli zime, kot so v Kaliforniji.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Vazelin ::
Hiša Franko je s cenami na "ti" z new yorškimi top restavracijami :D
https://www.tripsavvy.com/most-expensiv...
https://www.tripsavvy.com/most-expensiv...
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
dronyx ::
Jaz sem pripravljen iti ocenjevat slovenske gostilne za krepko pod 100k €. Po moje bi morala STO narediti javni razpis komu oddajo v naročilo ocenjevanje gostiln, ne pa kar neposredno milijon Mišlenu! Morda še ena tema za petkovo kolesarjenje.
dronyx ::
Tale komentar na 24ur me je nasmejal.
V te prestižne gostilne in kulinarične hiše ne smeš iti lačen. Tisti jelenji medaljonček na posteljici iz dveh listov rukole, obložen z medeno skorjico in drobno v cvet narezano rdečo redkvico, ob tej skulpturi pa nekaj kapljic omake razmazane na krožniku, nedoločljivega okusa, ob kateri edino, kar prepoznaš, je vejica rožmarina ... te ne more nasititi. Je bolj igrarija na krožniku za preizkušanje brbončic, bolj za snobe, ki so za tak pljunek pripravljeni odšteti stotaka. Ko pridejo domov, pa itak takoj usmerijo korak proti hladilniku.
user4683 ::
Grozno veliko imate o izkušnji povedati tisti, ki še niste bili in pravite da tudi nikoli ne boste :) Čudno, da vam cene lož v Ljubljanski operi ne gredo tako v nos.
Cruz ::
Tale komentar na 24ur me je nasmejal.1) Veliko ljudi se nažre namesto naje in potem zamenjuje
V te prestižne gostilne in kulinarične hiše ne smeš iti lačen. Tisti jelenji medaljonček na posteljici iz dveh listov rukole, obložen z medeno skorjico in drobno v cvet narezano rdečo redkvico, ob tej skulpturi pa nekaj kapljic omake razmazane na krožniku, nedoločljivega okusa, ob kateri edino, kar prepoznaš, je vejica rožmarina ... te ne more nasititi. Je bolj igrarija na krožniku za preizkušanje brbončic, bolj za snobe, ki so za tak pljunek pripravljeni odšteti stotaka. Ko pridejo domov, pa itak takoj usmerijo korak proti hladilniku.
2) Boljše restavracije je potrebno jemati kot izkušnjo. Tam ne boš povedal: "Joj kako sem se najedel!", ampak "Joj, kako dobra izkušnja je bila!"
Drugače pa, rad si skuham jedi sam, pa tudi grem jest v kakšno boljšo restavracijo. Zadnjič sem bil v eni povprečni, tisti kvantiteta>kvaliteta restavraciji. Fuj. Raje plačam 2x več za 1x manjšo porcijo. Izgleda sem se razvadil. Še najraje pa si skuham, tam pa nikoli ne šparam pri sestavinah.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cruz ()
2dark ::
Grozno veliko imate o izkušnji povedati tisti, ki še niste bili in pravite da tudi nikoli ne boste :) Čudno, da vam cene lož v Ljubljanski operi ne gredo tako v nos.
Men vgredo v nos cene kepic sladoleda pri tromostovju. Pa v opero tud ne bom šel nikoli. Za ta denar, kot Hiši franko prodajajo hrano mene videli ne bodo. Pa ne zato, ker si ne morem privoščit, ker je to čisti nateg.
2) Boljše restavracije je potrebno jemati kot izkušnjo. Tam ne boš povedal: "Joj kako sem se najedel!", ampak "Joj, kako dobra izkušnja je bila!"
Problem je v višini € storitev. To je moteče, da ti za nič zarčaunajo z vinom čez 200€. To je rop. Tu ni nobene dobre izkušnje. Jaz moram za 240€ delat malce več kot 1 dan.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Cruz ::
Problem je v višini € storitev. To je moteče, da ti za nič zarčaunajo z vinom čez 200€. To je rop. Tu ni nobene dobre izkušnje. Jaz moram za 240€ delat malce več kot 1 dan.To je res, za tak denar ne bi nikoli šel jest, tudi če bi ga imel preveč. Raje v trgovino. :)
Ampak, saj te restavracije niso namenjene nam. In izgleda, da je povpraševanje, drugače bi že zaprli takšne lokale.
One of the most moral acts is to create a space in which life can move forward.
2dark ::
Ampak, saj te restavracije niso namenjene nam. In izgleda, da je povpraševanje, drugače bi že zaprli takšne lokale.
Namenjene so vsakomur, ki je pripravljen plačat ceno. roko na srece. Tud hiša franko ne zgleda nič prestižna. Za takšen denar pričakujem tudi prestižno lokacijo. Zgleda pa navadna bajta.
je pa tale michenilova ponudba sedaj pri gurmanih verjetno tako, da nekdo, ki je gurman pogleda, če ima država restavracije z mišelinkami. Podobno kot pogleda povprečen američan, če ima slovenija mcdonalds restavracije
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Kvinta ::
Te zvezdice so samo za oštarije v katere kao neka smetana hodi katera nima pojma o hrani pač radi gledajo kak s hrano minimalistično narišejo na krožnik .... grem raje k Jovotu
A.C.A.B
Superboyy ::
Vsaj tolk, da ne takoj pomisliš na pico. Kot so nekateri, ki so šli ven iz (Binetove) Gostilne, ko se je snemal tist cirkus.
Zato ker so navajeni, da v Jurmanu naročijo testenine kot glavno jed in se ob velikem točenem nažrejo kot prasci.
V taki gostilni je pa glavna jed samo eden od mnogih hodov in samo po sebi ni dosti večji hod od tople predjedi.
Par let nazaj smo snemali po večini teh restavracij po celi Sloveniji. Za tak meni bi v Italiji ali Avstriji plačal vsaj 2x toliko. Zato pa imajo restavracije blizu meje največ prometa od sosedov.
Praktično v vsaki sem se še preveč najedel - se navadiš, da ne pretiravaš s kruhom pri predjedeh.
Zame je namen teh restavracij praznovanje obletnic z drago 1-2x na leto, ne pa da greš nekaj pojest, ker si ravno lačen.
zasekamroz ::
In kolk so te bolane cene? Za promocijo turizma je to seveda dobro, ker maš dosti bogatašev, ki so pripravljeni plačati za premium obrok.
Hiša Franko meni za 1 osebo brez vinske spremljave 175€, z vinsko spremljavo 255€.
kolk dobiš za ta denar?
za tako ceno pričakujem da sem orenk pijan (3+ litra vina vsaj) in sit
Urbano#Desno ::
zasekamroz je izjavil:
kolk dobiš za ta denar?
za tako ceno pričakujem da sem orenk pijan (3+ litra vina vsaj) in sit
Sicer ugibam a bi rekel da če pihaš na prvem ovinku ne boš imal težav nadaljevati vožnje. Tu pač plačaš 'eksperience' in ker fajn plačaš sam sebe prepričaš da nisi nategnjen. Za sporgetom pač ni možno delati neke vesoljske znanosti.
c3p0 ::
atubbuta ::
Michelinove zvezdice se same pojavijo, ko se pelješ Michelinovimi gumami s Continentalno hitrostjo.
:)
tikitoki ::
Saj to ne plačajo gostinjci sami. Jao. Kje vam je pamet. Ta denar je šel iz davkoplačevalskega žepa. Zato, da lahko potem ta "smetana" zaračunava tako drago hrano.
Če to res drži gre pa sploh za navaden nateg. Naj si te zvezdice sami plačujejo, če jih hočejo oziroma drugače povedano če se kalkulacija izide.
To se pa strinjam. Denarja za zdravstvo pa ne bo.
Sam sem navdušen, da smo končno dobili te zvezdice, čeprav smo bojda plačali 1 milijon EUR.
Kaj za te zvezdice moraš plačat?
Slovenska vlada oz. Slovenska turistična organizacija (STO) bo za dvoletno pogodbo z najbolj znanim kulinaričnim vodnikom odštela 925.000 evrov .
1MEUR ne bodo nikoli spravili noter s temi parimi restavracijami. V tujini sicer marsikdo raje vrne te **. Nekdo je lepo polobiral to "investicijo".
Govorit o velikosti porcije pa je tu precej mimo.
Saj to ne plačajo gostinjci sami. Jao. Kje vam je pamet. Ta denar je šel iz davkoplačevalskega žepa. Zato, da lahko potem ta "smetana" zaračunava tako drago hrano.
To je pa investicija v prepoznavnost.
Negativci in zgube tega ne rezumejo.
Razumemo, da je šel turizem rakom žvižgat in dvomimo, da bi že v normalnih časih povrnili investicijo, sedaj pa je možnost tolk manjša.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tikitoki ()
::
Men vgredo v nos cene kepic sladoleda pri tromostovju. Pa v opero tud ne bom šel nikoli. Za ta denar, kot Hiši franko prodajajo hrano mene videli ne bodo. Pa ne zato, ker si ne morem privoščit, ker je to čisti nateg.
Jaz sem pa bil, pa še bom šel. Pa ne samo pri Frankotu. Tudi malo čez mejo rad skočim, kjer je kar nekaj restavracij z mišelinovimi zvezdicami, ali pa k Pikolu v Novo Gorico. Za malo zmernejšo ceno je v Vipavski dolini kup vrhunskih restavracij.
Gagatronix je izjavil:
Temu se z eno besedo rece "elitizem". Oziroma po kmecko "preseravanje".
Verjetno imaš grafično kartico za 150€? Čisto preseravanje!
Ali pa avto z >17" platišči. Enako, čisto preseravanje!
Imaš telefon za jurja? Preserator!
4K monitor? Tipičen preserator.
Imaš drago uro, piješ kraft piva, imaš dober HiFi ali fotoaparat? Jah, preserant!
Utk ::
Tule sem pred dnevi praktično raztrgal Ano Roš in ji podelil eno samo rdečo zvezdico. Potem dobi pa dve mišlenovi. Res ironija.
Če na svoji domeni pišeš bedarije, ni to nič manjša bedarija kot če je bi napisal na slo-techu. Čeprav je tisto bolj v rangu 24kur.
Bonsai ::
Take mastne denarce služijo, pol majo pa streho za 3000€
To sem se tudi jaz vprašal ko sem prvič odprl plačilno listo.
dihur: kako se ti 175eur ne zdi drago za preskušanje hrane? Oz. 250 z vinom.
Meni se zdi greh dati toliko denarja za afnanje! Tule sem pred dnevi praktično raztrgal Ano Roš in ji podelil eno samo rdečo zvezdico. Potem dobi pa dve mišlenovi. Res ironija.
WTF?!? Toliko bedarij pa že dolgo ne. S takšnim pisanjem je škoda imeti svojo domeno, ker moraš zanjo plačati. Raje piši na MON, kjer je zastonj.
Kdo in kakšen doktor sploh si??
Kako ne morete nekateri razumeti, da sta hrana in voda edino od česar živimo? In da pač ni čisto vseeno kaj damo vase.
Te restavracije uporabljajo veliko bolj kvalitetne sestavine in s tem tudi dražje, kot običajne restavracije. Kuharji so tu ponavadi daleč bolj izobraženi kot pa samo s 3-letno gostinsko šolo. Sama postrežba zgleda pri teh restavracijah kot pravo umetniško delo. In da prideš do tega, se moraš leta zelo truditi.
Če se pa tebi, gospod doktor, zdi to preseravanje, pač nisi njihova ciljna skupina. Za katere se tudi ne sekirajo.
Te restavracije pač niso mišljene za vsak dan. Da si pa tu in tam privoščiš kaj takšnega, pa ne vidim problema.
A to, da pa 2-uni koncert neke kvazi zvezde stane podobno je pa ok?
D3m ::
Začetek ne bil še zanimiv, ko si pa začel o jagenčkih in teličkih si me pa izgubil.
|HP EliteBook|R5 6650U|
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ljubljana finest burgers (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 49246 (26451) | Gagatronix |
» | Kitajske restavracije (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 27204 (21250) | dukedl |
» | Slow food!Oddelek: Loža | 6126 (1032) | STASI |