Forum » Loža » Kater bencmark test pri prodaji gaming pc-ja
Kater bencmark test pri prodaji gaming pc-ja
mahoni ::
Minil je dober mesec odkar sem sestavil gaming pc. Stari se nahaja v kotu, pripravljen na prodajo.
Kupca imam, sam zeli videti bencmark teste. Kaj mu lahko ponudim? Kateri so najbolj izi programi, pa da gre test na hitro.
Dejansko sem mu sam ponudil, da lahko testira PC pred nakupom, ceprav je oglas tipa "videno, kupljeno" brez povracila denarja. Ampak, ker vem da vse dela bp in sem posten, pa naj kupec mirno spi.
Kupca imam, sam zeli videti bencmark teste. Kaj mu lahko ponudim? Kateri so najbolj izi programi, pa da gre test na hitro.
Dejansko sem mu sam ponudil, da lahko testira PC pred nakupom, ceprav je oglas tipa "videno, kupljeno" brez povracila denarja. Ampak, ker vem da vse dela bp in sem posten, pa naj kupec mirno spi.
Gejspodar ::
Če ni ravno vešč (beri mladoleten), potem zalaufaj userbenchmark in mu deli rezultate. On najbrž pričakuje min/max/avg FPS-je popularnih iger...
Jarno ::
Lahko pa postaš konfiguracijo PC-ja (predvsem cpu, ram, grafična, ssd) in tudi mi malce poizvedujemo.
#65W!
bobby ::
Pred meseci sem tudi jaz prodajal svojo staro masino in ko so trije imeli najprej vprasanje, koliko fps pri resoluciji 1080 vse na max da ven v Fortnite , sem namestil tega hudica,... Naslednji, ko me je kontaktiral me je samo vprasal, ce lahko to trditev glede Fortnite sproba pri meni.
Prisel je, pogledal, placal, pobral robo in sel. Vse to v eni uri.
Prisel je, pogledal, placal, pobral robo in sel. Vse to v eni uri.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sestava računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2066 (1365) | Ahim |
» | i3 9100F vs 9400F - 90 EUR vs 160 EUR (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4069 (3019) | Wrop |
» | Program za prikaz zmogljivosti računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 698 (577) | SlyCrespo |
» | Vse vec ljudi kupuje low-end racunalnike (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 15826 (11245) | solatko |
» | AMD občutno pocenil APU-je Kaveri in Richland (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 17340 (12913) | D3m |