» »

Električni skiro je bolj eko način premikanja kot hoja in vožnja z kolesom: IZRAČUN

Električni skiro je bolj eko način premikanja kot hoja in vožnja z kolesom: IZRAČUN

Temo vidijo: vsi
««
8 / 11
»»

Ladjar ::

Vesolje je izjavil:

energetik je izjavil:

OK, meni se da več...

Ti kar vozi kolo, je bolj eko v primerjavi z avtom. Samo električni skiro je pa še bolj eko od kolesa (od hoje pa sploh je skiro bolj eko). Mal za hec, ampak Clarkson ima point tle ob ob 2:03 -2:18 na posnetku, je precej blizu resnice ;) Čeprav ostalo je mal zabluzil ampak kar je povedal na 2:03-2:18 je pa kar blizu resnice :D
Clarkson explains why cycling is actually bad for the environment

A NI ZANIMIVO?
Tak pametnjakovič si @Vesolje pa tako znanje od profesorja, kar sem pa povedal o bosih nogah pa ne štekaš in še kar nabijaš svoje da uporabim tvojo besedo izrečeno meni.
Dokler ti nek profesor ne razlaga v šoli ne razumeš sam nič. Veš kaj dam jaz na glave, ki ne znajo same nič? NIČ.

Kvinta je izjavil:

Če Ladjarja ne bi blo se vi ne bi meli kaj menit :))

Če takih kot sem jaz ne bi bilo bi oni drugi vse preračunali za svoje preračunavanje in izračune pa izstavili račun vsem ostalim.
Ljudje pa ko so omejeni verjamejo vse pa potem še plačajo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ladjar ()

Vesolje ::

Stra je izjavil:

Vesolje, ko si tako dober za računanje, koliko kilometrov mora delavec s 600 evri plače prevoziti, da se mu izplača raje kupiti električni avto za 25 jurjev kot pa dizelaša iz druge roke za 2 jurja?

Zakaj bi kupil NOVEGA električnega in to primerjal z STARO ZGARBANO KRIPO OD DIESLA za 2 jurja?! WTF.

Škoda Citigoe iV je 12 jurjev z subvencijo, to je pa isti dnar kot za isti avto diesel!.

Vračilna doba 0 dni, vožnja na kilometer z električnim 7 x cenejša.

Z električnim prihraniš cca 2000 € na gorivu in servisih na leto, več kot 20 let je življenska doba električnih, kar pomeni da v življenski dobi PRIŠPARAŠ 40.000 €! Tudi če bi dal od začetka 5000 € več za električni avto recimo, je to še vedno 35.000 € PRIHRANKA v 20 letih! :) Škoda Citigoe iV je pa celo ISTA CENA kot dielska vtjanta tega avta., tako da..električni is the way to go če bi rad prišparal ne pa razmetaval keša naftnim multibiljonarjem ;)

tikitoki ::

Kakšne nesmiselne primerjave. Človek potrebuje gibanje in je združitev gibanja s koristnim najbolj učinkovita.
Nekateri pa se bodo seveda raje peljali s svojim eko skirojem do fitnes centra in tam delali na kondiciji.

Ladjar je izjavil:

Vesolje je izjavil:

energetik je izjavil:

OK, meni se da več...

Ti kar vozi kolo, je bolj eko v primerjavi z avtom. Samo električni skiro je pa še bolj eko od kolesa (od hoje pa sploh je skiro bolj eko). Mal za hec, ampak Clarkson ima point tle ob ob 2:03 -2:18 na posnetku, je precej blizu resnice ;) Čeprav ostalo je mal zabluzil ampak kar je povedal na 2:03-2:18 je pa kar blizu resnice :D

A NI ZANIMIVO?
Tak pametnjakovič si @Vesolje pa tako znanje od profesorja, kar sem pa povedal o bosih nogah pa ne štekaš in še kar nabijaš svoje da uporabim tvojo besedo izrečeno meni.
Dokler ti nek profesor ne razlaga v šoli ne razumeš sam nič. Veš kaj dam jaz na glave, ki ne znajo same nič? NIČ.

Kvinta je izjavil:

Če takih kot sem jaz ne bi bilo bi oni drugi vse preračunali za svoje preračunavanje in izračune pa izstavili račun vsem ostalim.

Omejen si ti, jaz ne. Jaz znam vse to izračunat, in tudi vse druge preračune, tudi mnogo bolj komplicirane preračune na faksu izvajam z lahkoto. Sem izobražen in razgledan, v prostem času pa berem znanstvene študije za hobij. Ti pa pojma nimaš, bluziš z enimi glupimi bosimi nogami in opletaš z nekimi bullshit energijami ki nimajo NOBENE VEZE z DEJSTVI IN ZNANOSTJO!! Pojdi nazaj v osnovno šolo ker ti osnovnošolska fizika ni jasna, logika pa tudi ne (z temle svojem postom si zgubil vso svojo kredibilnosti in dobro ime pri meni).

tikitoki je izjavil:

Kakšne nesmiselne primerjave. Človek potrebuje gibanje in je združitev gibanja s koristnim najbolj učinkovita.
Nekateri pa se bodo seveda raje peljali s svojim eko skirojem do fitnes centra in tam delali na kondiciji.

Primerjave SO SMISELNE, ker meni je že po intuiciji jasno da skiro je eko način prevoza, VEČINI LJUDI PA NI to jasno, zato izračun MORA BIT NAREJEN, da se dokae črno na belem. Človek potrebuje gibanje: SEVEDA, saj ti noben ne preprečuje kolesarjenja, kolesari če ti paše.

Človek NE POTREBUJE gibanja ob sedmih zjuraj ves zaspan da pride zašvican z kolesom v službo in tam vsem cel dan pod nos smrdi, ja kdo te bo pa vohal! Gibaj se ti popoldne, zjutrej pa vzemi električni skiro za prevoz do službe, je bolj eko, in še mnogo hitrejši in bolj priročen kot kolo. ;)8-) Avto je pa sploh katastrofa.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vesolje ()

Master_Yoda ::

Kdo pa ti je rekel da se moras goniti kot norec z 40 km/h do sluzbe. Gres lagano 20 in nisi nic presvican. Pozimi zjutraj ti je fajn toplo ko se malo migas zraven in ne zmrzujes v avtu oz. na skiroju, poleti pa je tudi zjutraj prijetna temparatura.
Da ne govorimo o tem kaksne robnike/krizisca itd. imas na poti in je kolo dosti bolj komot kot pa skiro s tistimi malimi kolicami.
Dovie'andi se tovya sagain.

Zakaj zavajaš pa od kje ti podatki, da se delavec ne bi vozil na skiroju? Veliko delavcev komaj iz meseca v mesec pride ker imajo na parkingih tiste potratne škatle.

Ob sončnem vremenu bi mnogi pustili škatle doma, privarčevali na izrabljenosti te škatle pa še na gorivu.

OD POGOVOROV Z NJIMI! Vprašaj kakšno mnenje imajo delavci o skiroji in če bi se kdaj sami vozili z skirojem namesto z avtom: njihov odgovor je NE, NOČEJO se voziti s skiroji, tudi če je vožnja 100x cenejša. Komaj shajajo čez mesec pa ravno zato ker delajo POTRATNE in neracionalne kupne odločitve (denimo uporab avta ki ima 100x višjo porabo v dnarju na 100 km od skiroja).

Vesolje je izjavil:

Ladjar je izjavil:

Vesolje je izjavil:

energetik je izjavil:

OK, meni se da več...

A NI ZANIMIVO?

Kvinta je izjavil:

Omejen si ti, jaz ne. Jaz znam vse to izračunat, in tudi vse druge preračune, tudi mnogo bolj komplicirane preračune na faksu izvajam z lahkoto. Sem izobražen in razgledan, v prostem času pa berem znanstvene študije za hobij. Ti pa pojma nimaš, bluziš z enimi glupimi bosimi nogami in opletaš z nekimi bullshit energijami ki nimajo NOBENE VEZE z DEJSTVI IN ZNANOSTJO!! Pojdi nazaj v osnovno šolo ker ti osnovnošolska fizika ni jasna, logika pa tudi ne (z temle svojem postom si zgubil vso svojo kredibilnosti in dobro ime pri meni).

Kar vidim iz tvojih prispevkov, da znaš računati, da znaš vzeti določene zadeve v obzir ampak samo tiste, o katerih ste se učili in tiste, ki ti jih nekdo od priznane stroke predloži. Lastne kritike in svobodnega mišljenja pa nimaš poleg tega tvoja retorika kaže, da vse kar si dobil od šole so omejeno znanje, neprilagojeno in ne kritično razmišljanje ter brezobraznost. Glede na to kako si šolan ali kot govoriš da si bi pričakoval, da bolj kot boš šolan manj boš brezobrazen kaže se pa da bolje so ljudje šolani bolj brezobrazni in ostri so v kritiki, ki jo plasirajo drugim nimajo pa kančka distance, ki bi jim omogočala, sprejemanje tujega mišljenja, katerega sami nimajo in se ga niso učili. Zato te bom kot bedak bedaku vprašal po domače a ko žensko nategneš tudi gledaš neke cifre in podatke in vse preračunaš na papir, kolikokrat si ga notr dal ven vzel, koliko karorij si porabil itd in če to nekdo ne bi znal preračunat kot ti je bedak in ne ve kaj in o čem govori pa čeprav jih je nategnil mnogo več kot ti s s tvojim lulčkom?
Ti pa tvoja ki ni tvoja znanost se zaradi mene zaletite z glavo v zid in računajte tisti treska iz leve ali desne če vam paše in to razlagajte na dolgo in široko jaz bom pa preprosto s svojim neznanjem videl da se bedaki z glavo zaletavajo v zid in bo ta info meni čisto zadosti.

Master_Yoda je izjavil:

Kdo pa ti je rekel da se moras goniti kot norec z 40 km/h do sluzbe. Gres lagano 20 in nisi nic presvican. Pozimi zjutraj ti je fajn toplo ko se malo migas zraven in ne zmrzujes v avtu oz. na skiroju, poleti pa je tudi zjutraj prijetna temparatura.
Da ne govorimo o tem kaksne robnike/krizisca itd. imas na poti in je kolo dosti bolj komot kot pa skiro s tistimi malimi kolicami.

Kakorkoli obračaš VELIKA VEČINA ljudi je MNOGO prelenih in PREVEČ RAZVAJENIH da bi šla z kolesom ali električnim skirojem namesto z avtom v službo. THAT'S A FACT.

Stra ::

https://www.telekom.si/zasebni-uporabni...
Evo, počasi se bodo našli kakšni modeli za okrog kmetije, tista mejčkena kolesa (in brez sedeža) od navadnih skirojev so res bolj za po mestu.

Takšnale pa bo Ljubljana leta 2050:

Pa ves čas govoriš o državi da bi ta privarčevala na raku in podobnih zadevah. Koga ti za nos vlečeš, kje živiš.
Večina jih mora plačati zavarovanja pa tudi posamezna zdravila, tako da država tukaj nič kaj mnogo ne daje pa še tisto kar daje da lahko KER dobi od ljudi.
Zdravstvo pa tudi ni nekaj kar bi bilo brezplačno in ne samo to obnaša se kot firma, ki išče zaslužek in profit, kar pa je zelo nemoralno in neetično.

Ko vam omenijo onkološkega ali pa klinični center in vam rečejo, da so v minusu je to sprejemljivo z nekaterih pogledov, ko pa rečejo, da so v plusu oz da imajo dobiček bi jih bilo pa potrebno iz morale za ušesa. Kaj pa imaš ti za pridelovati dobiček iz gorja in trpljenja državljanov. BANDA

Kako deluje ekonomija nimaš pojma. Pouči se preden pišeš svoje debilizme. Za zdravstvo bi zapravili MANJ če bi imal tisoče in tisoče ljudi manj ki zbolijo za rakom zaradi izpuhov dieslov in bencinarjev, in tisoče in tisoče ljudi bi imelo manj infarktov in kapi, vse tudi kot posledica onesnaževanja z avtomobili. Državo nekdo ki večino voženj naredi z elektrilnim skirojem namesto z avtom stane MNOGO manj kot pa nekdo ki dela poti z avtom (pa tudi če plačuje avto trošarino in davke!).

Vesolje je izjavil:

Zakaj zavajaš pa od kje ti podatki, da se delavec ne bi vozil na skiroju? Veliko delavcev komaj iz meseca v mesec pride ker imajo na parkingih tiste potratne škatle.

Ob sončnem vremenu bi mnogi pustili škatle doma, privarčevali na izrabljenosti te škatle pa še na gorivu.

OD POGOVOROV Z NJIMI! Vprašaj kakšno mnenje imajo delavci o skiroji in če bi se kdaj sami vozili z skirojem namesto z avtom: njihov odgovor je NE, NOČEJO se voziti s skiroji, tudi če je vožnja 100x cenejša. Komaj shajajo čez mesec pa ravno zato ker delajo POTRATNE in neracionalne kupne odločitve (denimo uporab avta ki ima 100x višjo porabo v dnarju na 100 km od skiroja).

Se vidi da nisi bil delavec in govoriš sedaj iz druge roke neke pomankljive informacije, ki pa jih sam drugje nisi pripravljen sprejemati. Vidiš ne samo brezobrazen celo dvoličen si.
Delavci bi radi imeli dostojno življenje in bili dostojno plačani kot so nekateri drugi, ki si lahko privoščijo nove avte. Delavec bi rad bil spoštovan in imel kar imajo drugi in zato večkrat, da bi prikazal status in svojo vrednost zapade v slab nakup.
Seveda se na prvi pogled noče voziti s skiroji, ker ga v družbi skiro kaže kot luzerja po treznem premisleku in v nuji ga bi pa rad uporabil, da prihrani za hrano in tiste glupe položnice. Dejat pejt mal da vidiš kaj je to novodobno suženjstvo pa kaj se to pravi bit ničvreden, stoka in joka tvojega pa ne sliši nihče še najmanj pa država, ki te samo žre ko pa jo ti potrebuješ je pa ni.

Lastne kritike in svobodnega mišljenja

SEVEDA IMAM, motiš se da se bolj ne bi mogel motiti.

poleg tega tvoja retorika kaže, da vse kar si dobil od šole so omejeno znanje, neprilagojeno in ne kritično razmišljanje ter brezobraznost.

NI res. Moja retorika jasno kaže da imam opravka z tabo neumnežem (če se milo izrazim) ki verjameš bullshit bioenergetikom ki bi radi samo zaslužili na tebi in te nategnili na suho! Moje znanje je ogromno, razmišljati znam mnogo bolj od tebe, znanja imam mnogo več kot ga boš ti kdajkoli imel.

Glede na to kako si šolan ali kot govoriš da si bi pričakoval, da bolj kot boš šolan manj boš brezobrazen kaže se pa da bolje so ljudje šolani bolj brezobrazni in ostri so v kritiki, ki jo plasirajo drugim nimajo pa kančka distance, ki bi jim omogočala, sprejemanje tujega mišljenja, katerega sami nimajo in se ga niso učili.

Prilagodil sem se nivoju sogovornika, ti si začel zmerjat ;) Si pač neizobražen debil. Da verjameš v energije bioenergetikov moraš biti pa res omejen.

Vesolje je izjavil:

Pa ves čas govoriš o državi da bi ta privarčevala na raku in podobnih zadevah. Koga ti za nos vlečeš, kje živiš.
Večina jih mora plačati zavarovanja pa tudi posamezna zdravila, tako da država tukaj nič kaj mnogo ne daje pa še tisto kar daje da lahko KER dobi od ljudi.
Zdravstvo pa tudi ni nekaj kar bi bilo brezplačno in ne samo to obnaša se kot firma, ki išče zaslužek in profit, kar pa je zelo nemoralno in neetično.

Ko vam omenijo onkološkega ali pa klinični center in vam rečejo, da so v minusu je to sprejemljivo z nekaterih pogledov, ko pa rečejo, da so v plusu oz da imajo dobiček bi jih bilo pa potrebno iz morale za ušesa. Kaj pa imaš ti za pridelovati dobiček iz gorja in trpljenja državljanov. BANDA

Kako deluje ekonomija nimaš pojma. Pouči se preden pišeš svoje debilizme. Za zdravstvo bi zapravili MANJ če bi imal tisoče in tisoče ljudi manj ki zbolijo za rakom zaradi izpuhov dieslov in bencinarjev, in tisoče in tisoče ljudi bi imelo manj infarktov in kapi, vse tudi kot posledica onesnaževanja z avtomobili. Državo nekdo ki večino voženj naredi z elektrilnim skirojem namesto z avtom stane MNOGO manj kot pa nekdo ki dela poti z avtom (pa tudi če plačuje avto trošarino in davke!).

Ti si verjel pa za drek verjel to je tvoj problem kot problem mnogih drugih. Za drek primeš pa diplomo se ti obljubi pa misliš da si Car. Še vedno si lahko tepec tudi z diplomo Car pa še dolgo ne. Car diplome sploh imel ni pa bi se mu vi in taki kot si ti morali klanjati. Preveč vem kaj in kako vas učijo, da pa lastno znanje iščeš moraš pa biti odprte glave in ne kot v zaboju in iz zaboja gledat na svet. Toliko diplom toliko znanja pa še vedno vse v kaosu po svetu a ni zanimivo. Več vas je bolj je vse u Kur*u.

Zato te bom kot bedak bedaku vprašal po domače a ko žensko nategneš tudi gledaš neke cifre in podatke in vse preračunaš na papir, kolikokrat si ga notr dal ven vzel, koliko karorij si porabil itd in če to nekdo ne bi znal preračunat kot ti je bedak in ne ve kaj in o čem govori pa čeprav jih je nategnil mnogo več kot ti s s tvojim lulčkom?

Seksa pa res ne preračunavam, ne bi imelo smisla, nategnil sem jih pa več kot jih boš ti kadarkoli, si tudi sam povedal da ti z ženskami ne gre, te poznam, svoje obupnu fašanje na youtubu si pa lahko vtakneš nekam. Bedak si ti, jaz ne. Imam priznanj iz znanja tekmovanj in razvojnih dosežkov pri prototipih več kot jih boš ti kdarkoli imel.

Ti pa tvoja ki ni tvoja znanost se zaradi mene zaletite z glavo v zid in računajte tisti treska iz leve ali desne če vam paše in to razlagajte na dolgo in široko jaz bom pa preprosto s svojim neznanjem videl da se bedaki z glavo zaletavajo v zid in bo ta info meni čisto zadosti.

Bedak si edinole ti, ostali smo pametni za razliko od tebe ;) Si pač neizobražen bedak ki verjame v neke bionergetik energije in podzemne vode, upam samo da ne prodajaš kakšnih preprog za 1000 € ki branijo strare mame pred "podzemnimi vodami". :))

Zgodovina sprememb…

Vesolje je izjavil:

poleg tega tvoja retorika kaže, da vse kar si dobil od šole so omejeno znanje, neprilagojeno in ne kritično razmišljanje ter brezobraznost.

NI res. Moja retorika jasno kaže da imam opravka z tabo neumnežem (če se milo izrazim) ki verjameš bullshit bioenergetikom ki bi radi samo zaslužili na tebi in te nategnili na suho! Moje znanje je ogromno, razmišljati znam mnogo bolj od tebe, znanja imam mnogo več kot ga boš ti kdajkoli imel.

Glede na to kako si šolan ali kot govoriš da si bi pričakoval, da bolj kot boš šolan manj boš brezobrazen kaže se pa da bolje so ljudje šolani bolj brezobrazni in ostri so v kritiki, ki jo plasirajo drugim nimajo pa kančka distance, ki bi jim omogočala, sprejemanje tujega mišljenja, katerega sami nimajo in se ga niso učili.

Prilagodil sem se nivoju sogovornika, ti si začel zmerjat ;) Si pač neizobražen debil. Da verjameš v energije bioenergetikov moraš biti pa res omejen.

Vidiš vse kar tvoje znanje premore je tisto kar si slišal in ne znaš sam čisto nič pomislit. Vse kar si lahko omenil si omenil bioenergijo, ki jo v vsaki reklami za alternativna zdravljenja lahko prebereš. Živiš pa v telesu o katerem pojma nimaš. Vse iz knjige potem se pa neha. Knjiga se pa sama ne piše si pa pozabil. Da sva dva debila tukaj se pa strinjam s teboj ker se sploh zgovarjam s takim, kot si ti.

Se vidi da nisi bil delavec in govoriš sedaj iz druge roke neke pomankljive informacije, ki pa jih sam drugje nisi pripravljen sprejemati. Vidiš ne samo brezobrazen celo dvoličen si.

Preberi temo "Zakaj so elektrilčni avtomobili prava stvar" tukaj na slo-tech in boš videl da VELIKA večina ljudi je PRELENA da bi za 3 sekunde vklopili kabel v avto doma v garaži, oni rajš plačujejo 7x več za gorivo za svojega diesla. Neumnost se pač plača, jebiga. :))

Informacije so pa točne, in vse točne in pravilne imformacije sprejmem, ne glede na vir. Motiš se, nisem brezobrazen, ne dvoličen.

Vesolje je izjavil:

Preberi temo "Zakaj so elektrilčni avtomobili prava stvar" tukaj na slo-tech in boš videl da VELIKA večina ljudi je PRELENA da bi za 3 sekunde vklopili kabel v avto doma v garaži, oni rajš plačujejo 7x več za gorivo za svojega diesla. Neumnost se pač plača, jebiga. :))

Informacije so pa točne, in vse točne in pravilne imformacije sprejmem, ne glede na vir. Motiš se, nisem brezobrazen, ne dvoličen.

PRELEN SI TI DA BI IZ SVOJIH OKVIRJEV STOPIL NA PLANO.

-valvoline- ::

Ce ne bi bilo traktorjev in ostala mehanizacija zelo verjetno tudi teb ne bi bilo, ker bi nek tvoj daljni prednik zdavnej pocrkal od lakote. Spet si ga brcnil mimo.:D

Seveda se na prvi pogled noče voziti s skiroji, ker ga v družbi skiro kaže kot luzerja po treznem premisleku in v nuji ga bi pa rad uporabil, da prihrani za hrano in tiste glupe položnice. Dejat pejt mal da vidiš kaj je to novodobno suženjstvo pa kaj se to pravi bit ničvreden, stoka in joka tvojega pa ne sliši nihče še najmanj pa država, ki te samo žre ko pa jo ti potrebuješ je pa ni.

Delavci so REVNI Z RAZLOGOM! Delavci so revni ker PO LASTNI KRIVDI delajo NEUMNE NAKUPNE ODLOČITVE. Električni so na dolgi rok cenejši, obstajajo tudi brezovrestni kredit eko sklada ki stane manj na mesec, kot pa stane bencin in servisi. Ko odplačaš se voziš prektično zastonj, pa že prej je ceneje od diesla.

Ladjar je izjavil:

Vesolje je izjavil:

PRELEN SI TI DA BI IZ SVOJIH OKVIRJEV STOPIL NA PLANO.

NI RE; MOTIŠ SE, nisem prelen! Narobe si povedal, motiš se o meni!

Ladjar je izjavil:

Vesolje je izjavil:

Ti si verjel pa za drek verjel to je tvoj problem kot problem mnogih drugih. Za drek primeš pa diplomo se ti obljubi pa misliš da si Car. Še vedno si lahko tepec tudi z diplomo Car pa še dolgo ne. Car diplome sploh imel ni pa bi se mu vi in taki kot si ti morali klanjati. Preveč vem kaj in kako vas učijo, da pa lastno znanje iščeš moraš pa biti odprte glave in ne kot v zaboju in iz zaboja gledat na svet. Toliko diplom toliko znanja pa še vedno vse v kaosu po svetu a ni zanimivo. Več vas je bolj je vse u Kur*u.

Pišeš popolne idiotizme ki ne držijo. Motiš se o meni. Sem razgledan in nimam znanja samo s faksa, večino znanja sem pridobil skozi lastno samoizobraževanje ;) Kaos v svetu pa je zaradi butastih ljudi ki verjamejo v bullshit bioenergetike kot si ti, jaz sem pameten in ne vrjamem v bullshit.

Zgodovina sprememb…

Ce bi pr nas obstajal ameriski sistem obdavcitve (zgolj vat/ddv plus par centov za cest) bi bencin/nafta bila pod 40c liter na crpalkah, cng pa 20c kg. Lahko ti nabijas kokr ces, dejstvo je da vsi k se vozijo z ev so izkoriscevalci, in ostali mormo placat njihov zapitek. Avto z 500 konjev ter 2 tone+ teze oproscen cestne takse? A v zgodovini obstaja kaka podobna lopovscina/svinjarija? Ce jaz kupim nekaj z 4.0 na lpg/cng morm drzavi placat letno 540e cestn takse.

Zgodovina sprememb…

energetik ::

Vesolje je izjavil:

Delavci so REVNI Z RAZLOGOM! Delavci so revni ker PO LASTNI KRIVDI delajo NEUMNE NAKUPNE ODLOČITVE. Električni so na dolgi rok cenejši, obstajajo tudi brezovrestni kredit eko sklada ki stane manj na mesec, kot pa stane bencin in servisi. Ko odplačaš se voziš prektično zastonj, pa že prej je ceneje od diesla.

Obresti tega kredita, subvencijo in zaposlene na Ekoskladu pa plačamo davkoplačevalci. Super, res.

Ladjar je izjavil:

Vesolje je izjavil:

Vidiš vse kar tvoje znanje premore je tisto kar si slišal in ne znaš sam čisto nič pomislit. Vse kar si lahko omenil si omenil bioenergijo, ki jo v vsaki reklami za alternativna zdravljenja lahko prebereš. Živiš pa v telesu o katerem pojma nimaš. Vse iz knjige potem se pa neha. Knjiga se pa sama ne piše si pa pozabil. Da sva dva debila tukaj se pa strinjam s teboj ker se sploh zgovarjam s takim, kot si ti.

NI res, motiš se o meni. Znam pomislit več kot boš ti kdajkoli znal. Da greš verjet bioenergetik pravljicam za ljudi z IQ-jem pod 60 moraš biti res idiotsko omejen. Zaradi mene ti lahko verjameš REKLAMAM in še to od PRAVLJIČARJEV BIOENERGETIKOM, ki se jim gre samo za to da od tebe bedeka zvlečejo keš, ti si pa neumna ovca ki se jih pustiš. NEUMNOST SE PAČ PLAČA, kar plačuj bullshit ki ti ga bioenergetiki dostavijo! Plačaj FULL!! Saj je tvoj denar, kmalu boš reven še bolj kot že si (tudi v glavi). O teledu imam ogromno pojma, več kot ga boš ti kadarkoli imel. Da pa greš verjeti bullshit pravljičarjem bioenergetikom ki bi te radi nategnili na suho, da greš verjeti pravljice KI NIMAJO NOBENE VEZE Z DEJSTVI, AMPAK SO IZMIŠLJOTINE, moraš biti res omejen v glavi. Debil si ti, jaz ne, sem pameten za razliko od tebe, priznanj iz tekomavanj in razvojnih dosežkov na področju prototipov in znanosti pa imam več kot jih boš ti kdajkoli imel. Si pač neizobražen, neumen debil ki verjame v pravljice bioenergetikov in jih smatra za dejstvo ;)

energetik je izjavil:

Vesolje je izjavil:

Obresti tega kredita, subvencijo in zaposlene na Ekoskladu pa plačamo davkoplačevalci. Super, res.

1. Državo nekdo ki vozi električnega stane MANJ zaradi manjših stroškov za zdravstveno blagajno (ker električni onesnažujejo mnogo manj), tudi če mu da tistih bogih 6 jurjev subvencije.
2. Subvencij kmalu ne bo več, prihodnost avtomobilizma pa je električna v kar verjamejo tudi vsi veliki avtomobilski proizvajalci, ki so v razvoj električnih avtomobilov investirali več kot 50 milijard evrov (50.000 miljonov evrov če si tako lažje predstavljaš velikost zneska).

-valvoline- je izjavil:

Ce ne bi bilo traktorjev in ostala mehanizacija zelo verjetno tudi teb ne bi bilo, ker bi nek tvoj daljni prednik zdavnej pocrkal od lakote. Spet si ga brcnil mimo.:D

Ne bi pocrkal od lakote, to je neumnost brez primere. Bi pa sigurno zapravil večji proporcionalni delež časa za pridelavo svoje hrane. Brcnil v temo ga nisem, si ga pa ti. Povedal si eno offtopic neumnost, ki ni res, sploh pa nima veze z temo.

Zgodovina sprememb…

-valvoline- je izjavil:

Ce bi pr nas obstajal ameriski sistem obdavcitve (zgolj vat/ddv plus par centov za cest) bi bencin/nafta bila pod 40c liter na crpalkah, cng pa 20c kg. Lahko ti nabijas kokr ces, dejstvo je da vsi k se vozijo z ev so izkoriscevalci, in ostali mormo placat njihov zapitek. Avto z 500 konjev ter 2 tone+ teze oproscen cestne takse? A v zgodovini obstaja kaka podobna lopovscina/svinjarija? Ce jaz kupim nekaj z 4.0 na lpg/cng morm drzavi placat letno 540e cestn takse.

40 centov na liter bencin je še vedno veliko dražji kot pa vožnja z električnimNekdo ki vozi električnega državo stane manj kot ti ki voziš disela, tako da po tej logiki si izkoriščevalec ti. Ali si ti kot dizelaš izkoriščevalec ali pa nobeden, odloči se sam, odvisno od kriterijev ki jih boš postavil. Kupi električnega kaj ti prepečuje to? Električni so boljši za okolje, dražvo stanejo manj, in tudi tebe kot uporabnika stanejo manj, električni so WIN-WIN-WIN situacija za vse.

free_rider ::

A lahko prideš z električnim kolesom v 1h iz LJ do obale?

free_rider je izjavil:

A lahko prideš z električnim kolesom v 1h iz LJ do obale?

Imaš tudi električna kolesa ki grejo 120 km/h in lahko prideš v eni uri tako kot z avtom. Po možnosti z avtim še dodatno uro stojiš na mestu v koloni, kar ti z električnim kolesom ni treba. Sploh pa do obale iz Lj ne hodiš vsak dan, ampak mogoče dvakrat na leto, boš pač takrat pol urce več potoval do obale, not a big deal, za 50x cenejšo vožnjo od avta se splača. ;)

Zgodovina sprememb…

Facebook dev ::

Če ga šopaš s skirojem 40km/h, potem boš potreboval recimo 3h do obale, medtem ko avto rabi 1h.
Za nekoga, ki tako natančno računa številke, mislim da si ne bi smel dovoliti izraza " boš pač takrat pol urce več potoval do obale, not a big deal", medtem ko je dejansko 2h in je to 3krat več kot porabi avto do tja.
If you can't handle me at my worst,
you don't deserve me at my best.

Facebook dev je izjavil:

Če ga šopaš s skirojem 40km/h, potem boš potreboval recimo 3h do obale, medtem ko avto rabi 1h.
Za nekoga, ki tako natančno računa številke, mislim da si ne bi smel dovoliti izraza " boš pač takrat pol urce več potoval do obale, not a big deal", medtem ko je dejansko 2h in je to 3krat več kot porabi avto do tja.

Skiroji nekateri gredo lahko tudi 100 km na uro, tako da si, ker ti ni treba stat v kolonah celo hitreje na morju kot z avtom ;)

Vesolje je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

Skiroji nekateri gredo lahko tudi 100 km na uro, tako da si, ker ti ni treba stat v kolonah celo hitreje na morju kot z avtom ;)

Spet zavajaš kot v pravljicah. Skiro,ki gre sto km/h ni ne dovoljen pri nas poleg tega se očitno še nisi peljal s tako zadevo sto km /h, ki zna biti izredno nevarna, kar je ponovno v nasprotju s tistim kar pa si prej govoril od zdravja in države. Ves čas obračaš in zavajaš in govoriš samo da tebi "paše".

S skirojem tudi po avtocesti ne bi smel tako da bi tudi tu izgubil čas ker bi moral po regionalnih cestah voziti, da bi do tja prišel. Najprej si vzemi kako motorno kolo za preizkušnjo po možnosti brez čelade in naked verzijo, da boš vedel o čem govorim, da ne boš spet samo po papirju gledal ampak dejanske razmere in njihov vpliv.

Ladjar je izjavil:

Vesolje je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

Spet zavajaš kot v pravljicah. Skiro,ki gre sto km/h ni ne dovoljen pri nas poleg tega se očitno še nisi peljal s tako zadevo sto km /h, ki zna biti izredno nevarna, kar je ponovno v nasprotju s tistim kar pa si prej govoril od zdravja in države. Ves čas obračaš in zavajaš in govoriš samo da tebi "paše".

S skirojem tudi po avtocesti ne bi smel tako da bi tudi tu izgubil čas ker bi moral po regionalnih cestah voziti, da bi do tja prišel. Najprej si vzemi kako motorno kolo za preizkušnjo po možnosti brez čelade in naked verzijo, da boš vedel o čem govorim, da ne boš spet samo po papirju gledal ampak dejanske razmere in njihov vpliv.

Skiroji bi bili še vseno cenejši za državo ker onesnažujejo manj,tudi če bi se vsak 1000 uporabnik poškodoval. Skiroji so za po mestu v osnovi, ampak DA PA SE TUDI na morje z njim pridet, celo prej kot z avtom če imaš taprav model. Ampak point je da imaš za 90 % voženj po mestu skiro, ne pa da 1500 kil težko kobilo od avta sabo vlaćiš. Nič ne obračam , povedal sem samo dejstva.

To da grejo ljudje v 1 km oddaljeno trgovino z avtom pač ni eko, pa še več časa porabijo z avtom kot bi z skirojem.

Zgodovina sprememb…

Na tisto o tvoji bioenergetiki ti pa sploh ne bom odgovarjal, ker nisi dojel o čem sem govoril in kot sem dejal vidiš samo tisto, kar si že videl in misliš da je vse javno odkrito. Sam nisem razlagal o bioenergiji za katero so mnogi slišali ampak sem govoril o pravih ozadjih samega človeka na Zemlji.

Vse to bo še prišlo na plan ne boj se in tudi tisti, ki ima koga za bedaka bo sam bedak postal.

To da grejo ljudje v 1 km oddaljeno trgovino z avtom pač ni eko, pa še več časa porabijo z avtom kot bi z skirojem.

Dojel sem vse, brez skrbi in govoril si popolne neumnosti ki nimajo veze z realnostjo. Kdor verjame v pravljice je bedak in bo bedak ostal, jaz pa nisem bedak, nikoli bil, nikoli ne bom, imam znanje, sem izobražen in razgledan, vse kar sem izračunal pa so dejstva ki jih lahko kdorkoli preveri v strokovni literaturi.

Zgodovina sprememb…

Vesolje je izjavil:

-valvoline- je izjavil:

40 centov na liter bencin je še vedno veliko dražji kot pa vožnja z električnimNekdo ki vozi električnega državo stane manj kot ti ki voziš disela, tako da po tej logiki si izkoriščevalec ti. Ali si ti kot dizelaš izkoriščevalec ali pa nobeden, odloči se sam, odvisno od kriterijev ki jih boš postavil. Kupi električnega kaj ti prepečuje to? Električni so boljši za okolje, dražvo stanejo manj, in tudi tebe kot uporabnika stanejo manj, električni so WIN-WIN-WIN situacija za vse.

Ce kdo hoce ev, naj si ga placa ne da mu jaz castim subvencije. Pravtako si bo placal svoj delez za ceste. Evja jaz ne rabim, raje kupim stanovanje za ta denar, zahtevam pa da si subvencionirani ev lopovi placajo svoje. Ce ev kilometer nocejo obdavcit, zahtevam ukinitev trosarin in ameriske cene goriv na crpalkah, pa me bo stalo 2e na 100km z astro,poj se naj ev izkoriscevalci vozijo zastojn.

Zgodovina sprememb…

-valvoline- je izjavil:

Vesolje je izjavil:

-valvoline- je izjavil:

Ce kdo hoce ev, naj si ga placa ne da mu jaz castim subvencije. Pravtako si bo placal svoj delez za ceste. Evja jaz ne rabim, raje kupim stanovanje za ta denar, zahtevam pa da si subvencionirani ev lopovi placajo svoje. Ce ev kilometer nocejo obdavcit, zahtevam ukinitev trosarin in ameriske cene goriv na crpalkah, pa me bo stalo 2e na 100km z astro.

Aha EV-ja pa nočeš, ker ti tvoje lastne prepreke in predstodki v glavi to preprečujejo, zanimivo..Okej EV bo plačal trošarine, ti boš pa plačal za vso zdravljenje za rakon in vsemi kapmi ki so bile povzročene zaradi tvojega diesla, pa sva si bod. Tud če bi imel ameriške cene goriv na črpalkah, je bencin še vedno dražji kot elektrika za električni avto. Električni avto pač porabi zelo malo energije.

Najvec kupcev ev je drzavnih parazitov v js k ze tako maximalno izkoriscsjo drzavo in potne stroske.

-valvoline- je izjavil:

Najvec kupcev ev je drzavnih parazitov v js k ze tako maximalno izkoriscsjo drzavo in potne stroske.

Potne stroške ukinit takoj, tukaj se strinjava! Povrnitev potnih stroškov je razlog da večina delodajalcev ZAHTEVA kamenodobno peljanje na 100 km oddaljeno lokacijo, namesto dela od doma. Vendar električni so prihodnost ker porabijo zelo zelo malo energije v primerjavu z dieslskim ali bencnskim avtom, zato je tudi vožnja 7x cenejša od diesla.

Zgodovina sprememb…

Vesolje je izjavil:

Ladjar je izjavil:

Vesolje je izjavil:

Facebook dev je izjavil:

Skiroji bi bili še vseno cenejši za državo ker onesnažujejo manj,tudi če bi se vsak 1000 uporabnik poškodoval. Skiroji so za po mestu v osnovi, ampak DA PA SE TUDI na morje z njim pridet, celo prej kot z avtom če imaš taprav model. Ampak point je da imaš za 90 % voženj po mestu skiro, ne pa da 1500 kil težko kobilo od avta sabo vlaćiš. Nič ne obračam , povedal sem samo dejstva.

Pri tvojih sto km/h ne bi bil poškodovan samo vsak 1000-i. Kar se tiče skiroja in nekaterih tvojih pogledov sem že dejal takoj na začetku, da maš prav kar se mene tiče ampak vse ostalo je pa brca v temo. Tudi sam bi rajši skiroje videl kot pa avte ampak jaz se nisem pridružil diskusije zato ampak zaradi nečesa drugega, kar pa se kaže da vi oz ti ne dojameš in zaničuješ že v samem štartu s tem pa zaničuješ še sebe. Omenil si tudi kako si izobražen in kak debil sem jaz ne vidiš pa lastnega nosu.
Če je res, da si tako pameten kako potem gre ta pamet na roko temu, da se s tako modrostjo nekoga lotiš z zaničevanjem in pluvanjem po njem da je debil.
Imamo med ljudmi tudi mongoloide kot jim nekateri rečejo, pri katerih naj bi bila nekakšna zaostalost pa še nisem videl človeka pri "zdravi" pameti, da bi šel takemu človeku dejati ti si pa blesav, ti si debil, ZDRAV RAZUM TEGA NE BO POČEL. Ti pa če si videl nekoga da je debil in mu greš to reči si moda tak kot on ali morda še večji. V tem se pa kdaj vsi najdemo in za vse nas to velja. Bi pa človek dejal da bolj boste šolani več vedeli več bo modrosti v vas ampak se kaže nasportno. Zato pa je tako, da bolj je človek neveden večji revež je več dobrote iz njega pride, bolj ko je človek materialno bogat več diplom ima bolj se nad druge povišuje in jih ponižuje in manj dobrote je v njem. Zato tudi tisti, ki so višje kot temu rečemo imajo med seboj še bolj podle in gnusne zadeve kot pa jih imamo tisti pri tleh in kot se nam reče mali in ovce.

IZOBRAZBA (IZ-OBRAZA-BREZ OBRAZA) BREZ LASTNEGA JAZA) BREZOBRAZNOST-IZOBRAZBA KER JE IZ OBRAZA PREŠLO V NEKAJ KAR GA NIMA

Zgodovina sprememb…

Če je res, da si tako pameten kako potem gre ta pamet na roko temu, da se s tako modrostjo nekoga lotiš z zaničevanjem in pluvanjem po njem da je debil.

Pamet in vljudnost (aka biti ovca) nima popolnoma nobene zveze! Pameten sem bolj kot boš ti kdajkoli, lahko pa mi očitaš da nisem vljuden (nalašč! tudi nočem bit vljuden!) :D

Da ne dojamem tvojim bullshit bioenergetskih pravljic ki DOKAZANO ne delujejo razen placebo efekta, delujejo popolnoma enako kot Šumi bomboni ki jih kupiš v Mercatorju? SEVEDA DA NE BOM VERJEL V BULLSHIT bioenergetiko, ki je skregana z dejstvi in je v nasprotju z znanostjo.

Zgodovina sprememb…

Vesolje je izjavil:

Pamet in vljudnost (aka biti ovca) nima popolnoma nobene zveze! Pameten sem bolj kot boš ti kdajkoli, lahko pa mi očitaš da nisem vljuden (nalašč! tudi nočem bit vljuden!) :D

Lej sej sam sebi odgovoriš. Pameten,da si ampak vljuden ne želiš biti. To veliko pove o tvoji pameti.

Ladjar je izjavil:

Vesolje je izjavil:

Lej sej sam sebi odgovoriš. Pameten,da si ampak vljuden ne želiš biti. To veliko pove o tvoji pameti.

Če misliš da se ti bom vljudno klanjal SI SE ZMOTIL! Pamet nima veze z vljudnostjo kot ti napačno predpostavljaš: ŠE VEČ, pametni ljudje so v povprečju MANJ VLJUDNI celo če smo že pri tem. :)

Ta vljudna ovca si ti, jaz pa ovca nisem in ne želim biti. Nisem neumen da bom ovca.

Zgodovina sprememb…

K0l1br1 ::

Vesolje je izjavil:

Kako deluje ekonomija nimaš pojma. Pouči se preden pišeš svoje debilizme. Za zdravstvo bi zapravili MANJ če bi imal tisoče in tisoče ljudi manj ki zbolijo za rakom zaradi izpuhov dieslov in bencinarjev,
Vesolje, spet lažeš.

K0l1br1 je izjavil:

Vesolje je izjavil:

Kako deluje ekonomija nimaš pojma. Pouči se preden pišeš svoje debilizme. Za zdravstvo bi zapravili MANJ če bi imal tisoče in tisoče ljudi manj ki zbolijo za rakom zaradi izpuhov dieslov in bencinarjev,
Vesolje, spet lažeš.

Ni res, ne lažem.

Imamo med ljudmi tudi mongoloide kot jim nekateri rečejo, pri katerih naj bi bila nekakšna zaostalost pa še nisem videl človeka pri "zdravi" pameti, da bi šel takemu človeku dejati ti si pa blesav, ti si debil, ZDRAV RAZUM TEGA NE BO POČEL.

Seveda da zdrav razum bo to počel, če je nekdo DEBIL mu moraš lepo z zdravim razum POVEDAT da je debil. Simple. :)

Če misliš da se ti bom vljudno klanjal SI SE ZMOTIL! Pamet nima veze z vljudnostjo kot ti napačno predpostavljaš: ŠE VEČ, pametni ljudje so v povprečju MANJ VLJUDNI celo če smo že pri tem. :)

Ta vljudna ovca si ti, jaz pa ovca nisem in ne želim biti. Nisem neumen da bom ovca.

Zgodovina sprememb…

Jaz pa VAM VSEM POVEM da tako kot so zdaj morali nositi tiste maske tudi "vrli gospodje", ki se imajo za nekaj več in so bili za "nagobčniki" tudi oni in ne samo ovce kot drugim rečete, je še nekaj na prihodu in tudi tu bodo ti samooklicani gospodje spoznali kakšen "gospod" so. Takrat pa bo na njih da svoje znanje začno uporabljati v nasprotni smeri kot so ga pa do sedaj. Ampak tokrat "ovce" ne bodo njim v pomoč kot sedaj za njihovo rast ampak bodo "ovce" njihova palica kot so bili sedaj oni to za njih.

IZOBRAZBA (IZ-OBRAZA-BREZ OBRAZA) BREZ LASTNEGA JAZA) BREZOBRAZNOST-IZOBRAZBA KER JE IZ OBRAZA PREŠLO V NEKAJ KAR GA NIMA

Motiš se o meni. Sem pa iskren in ker si neizobražen debil sem ti to tudi iskreno povedal. Ker lagal pa ne bom! Jaz debil nisem, ti žal si. Tvoja blodnja o neizmerni dobroti revežev pa je samo tvoja racionalizacija kot obrambni mehanizem (googlaj kaj to pomeni), ker si tudi sam revež. Izkaže se da v povprečju niso reveži nič bolj dobri kot pa tisti srednje ali tudi višje klase, to kažejo psihološke študije.

Zgodovina sprememb…

Vesolje je izjavil:

K0l1br1 je izjavil:

Vesolje je izjavil:

Vesolje, spet lažeš.

Ni res, ne lažem.

Imamo med ljudmi tudi mongoloide kot jim nekateri rečejo, pri katerih naj bi bila nekakšna zaostalost pa še nisem videl človeka pri "zdravi" pameti, da bi šel takemu človeku dejati ti si pa blesav, ti si debil, ZDRAV RAZUM TEGA NE BO POČEL.

Seveda da zdrav razum bo to počel, če je nekdo DEBIL mu moraš lepo z zdravim razum POVEDAT da je debil. Simple. :)

Pamet ima veze z modrostjo, vi pa te nimate. Milijone podatkov ti ne da modrosti, do katere se moraš sam dokopati. Če knjigo v roke primeš in prebereš še ne pomeni da si modrec. Tudi nespameten človek je lahko pismen in prebere, kar pa ne pomeni, da po branju ne bo več to kar je bil pred branjem.

Vesolje je izjavil:

Motiš se o meni. Sem pa iskren in ker si neizobražen debil sem ti to tudi iskreno povedal. Ker lagal pa ne bom! Jaz debil nisem, ti žal si.

RAJŠI DEBIL KOT PODEL ČLOVEK.

Zgodovina sprememb…

Ladjar je izjavil:

Vesolje je izjavil:

K0l1br1 je izjavil:

Vesolje je izjavil:

Vesolje, spet lažeš.

Ni res, ne lažem.

Pamet ima veze z modrostjo, vi pa te nimate. Milijone podatkov ti ne da modrosti, do katere se moraš sam dokopati. Če knjigo v roke primeš in prebereš še ne pomeni da si modrec. Tudi nespameten človek je lahko pismen in prebere, kar pa ne pomeni, da po branju ne bo več to kar je bil pred branjem.

Vesolje je izjavil:

Motiš se o meni. Sem pa iskren in ker si neizobražen debil sem ti to tudi iskreno povedal. Ker lagal pa ne bom! Jaz debil nisem, ti žal si.

RAJŠI DEBIL KOT PODEL ČLOVEK.

Sem pameten in sem tudi moder. Ti nisi nič od tega. Motiš se o meni in dokazal si da se motiš. Podel človek pa nisem. Sem pa ti iskreno povedal kaj si, ker lagal ti pa ne bom. :)

Zato pa pravim, fakultete kot take nič kaj dobrega ne doprinašajo. Samo napihnjence in izpirjence, ki se znašajo nad drugimi in si z informacijami,ki jih imajo druge podrejajo.
FA-KULT-ETA- KULT še nikoli ni bil dober in tudi ne bo.

K0l1br1 ::

Vesolje je izjavil:

Sem pameten in sem tudi moder.
Ta pa res nisi. Manipulirati znaš, kar ni dobro, če je to zanalašč, glede modrosti pa dam ladjarju prav.

Ladjar je izjavil:

Zato pa pravim, fakultete kot take nič kaj dobrega ne doprinašajo. Samo napihnjence in izpirjence, ki se znašajo nad drugimi in si z informacijami,ki jih imajo druge podrejajo.
FA-KULT-ETA- KULT še nikoli ni bil dober in tudi ne bo.

Brez izobraženih ljudi ti sedajle ne bi imel ničesar, ne bi imel računalnika prek katerega pišeš neumnosti. Brez izobraženih ljudi bi živel v džungli kot so živeli neanertalci in lovil divjad, zrnja pšenice pa bi tolkel s palico! Ne zaničuj izobrazbe samo zaradi svoje lastne zavisti. Jaz pa si ne podrejam nikogar, svoje znanje o inženiringu pa uporabljam za razvoj novih produktov, ki pomagajo ljudem pri vsakdanjem življenju in jih izobljšujejo kvaliteto življenja. :)

Doktorji tudi tisti z večimi doktorati še kar kličejo navadne vodovodarje in električarje ter mizarje. A NI ČUDN? Pa toliko vedo.

Vodovodar, električar, mizar ne bodo storili toliko zla kot ga pa stori doktor in tisti s fa KULT ete, ki sestavlja atomske bombe in tvori nove vrste virusov v laboratorijih paše plačan je zato. Modrost pa taka. Napihnjena samopodoba dokler balon ne poči.

K0l1br1 je izjavil:

Vesolje je izjavil:

Sem pameten in sem tudi moder.
Ta pa res nisi. Manipulirati znaš, kar ni dobro, če je to zanalašč, glede modrosti pa dam ladjarju prav.

Ladjar je shizofrenik ki nima stika z realnostjo in verjame v neko hojo z bosimi nogami in neke bullshit teorije bioenergetikov, verjame v ves ta bullshit, tako da ni verodostojen za nič in nič ne drži kar je povedal, moti se o meni in iz njegovih postov je to jasno da se moti.

Poglej to njegovo sranje na youtubu ahahhahah :D Prav ušesa bolijo od tega fušanja. Človeški izmeček ki verjame v bioenergetike in jim verjeno tudi znosi ves svoj denar, da ga nategujejo na suho, zato je pa tudi reven. Revni ljudje so revni z razlogom (prov velik pameti nimajo, verjamejo v vsako pravljico in vsakemu ki ima 5 minut časa da jih nategne).

Debela dekl`ca COVER (Darko Čater-piano) Po spominu oz besedilu in melodiji skupine Agropop (Šerbi)

https://www.youtube.com/results?search_...

Zgodovina sprememb…

««
8 / 11
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zakaj so električni motorji prava stvar

Oddelek: Znanost in tehnologija
334895 (3448) krucymucy
»

24 ur anketa: Ali zagovarjate prepoved elektičnih skirojev? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22838052 (33930) c3p0
»

Z elektr. skirojem na mestni ter primestni avtobus

Oddelek: Loža
213764 (2986) Phantomeye
»

Skiro v mestu (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
9115894 (11404) bandidosss

Več podobnih tem