» »

A1 Xplore TV

A1 Xplore TV

««
21 / 21
»
»»

mag3 ::

Laki_ laik je izjavil:

mag3 je izjavil:

Laki_ laik je izjavil:

mag3 je izjavil:

-JM- je izjavil:

Je možno, da bi pri zagonu aplikaciji takoj odprlo kanal, ki si ga nazadnje gledal. Ali pa kanal, ki ga imaš nastavljen pod št.1.
Ker je sedaj potrebnih kar nekaj klikanj preden odpreš kanal, za starejše je to velik problem...


Na Smart TVjih že imaš to. Za Android TV pa pride to še v prihodnosti ja.


A mi lahko zaupaš kje se to da nastavit da mi odpre na tistem programu?


Na smart tv greš pod nastavitve in potem spodaj imaš Prikaz začetnega zaslona in nastaviš na: Program v Živo.

Ok hvala bom poskusil. Samo še vprašanje a to grem v nastavitve samega tv-ja ali v aplokaciji a1 xplore tv pod nastavitve?


V aplikaciji.

Laki_ laik ::

-JM- je izjavil:



V aplikaciji.


Hvala. Očitno nimam smart tv (philips 43pus8505/12) ampak android tv ker pod nastavitvami tega ne najdem.

Zgodovina sprememb…

darck ::

Jaz tudi nimam teh nastavitev v aplikaciji pa imam sigurno Smart TV z Google sistemom televizor pa je TCL C805.
Evo spodaj na sliki se vidi kaj vse ponujajo nastavitve v aplikaciji A1 Xplore TV. Nikjer ni opcije PRIKAZ ZAČETNEGA ZASLONA!!!!!

 Smart Tv in aplikacija A1 Xplore TV-nastavitve

Smart Tv in aplikacija A1 Xplore TV-nastavitve

-JM- ::

Pa saj je mag3 omenil, da za Android TV (Google TV) to še pride

d4vid ::

Bolj vezano na vidaa os kot na xplore tv pomoje - se da nastavit, da odpre xplore tv ob vklopu tvja?
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

Ganon ::

servo je izjavil:

mag3 - kdaj pride Netflix?


Tukaj je.

https://www.a1.si/netflix

mag3 ::

Ta teden se nadgrajujejo STBji na novo verzijo. Na novi verziji imate tudi Netflix aplikacijo.

Peter G ::

Ali bo po nadgradnji na novo verzijo končno na voljo tudi temna tema za boxe ?

jokl ::

Zdravo, se slučajno komu dogaja ali pa se je dogajalo, da se je predvajanje na TV app naključno ustavljalo? Ostane črn ekran in se slika sama od sebe ne vrne. Če zamenjam kanal, se predvaja normalno, tudi če se vrnem na kanal, kjer se je predvajanje ustavilo. Včasih dobim obvestilo, da 'na to storitev nismo naročeni', včasih se aplikacija zapre...

darck ::

Zakaj je tako,da na aplikaciji A1 Xplore TV je danes program A Kanal tako slabo predvajal dirko Moto GP sprint saj slika se je imela nenormalno gibanje in videlo se je kot,da se sličica na sličico predvaja. Moraš,da znoriš če bi to gledal zato sem prešaltal na VOYO aplikacijo in tam izbral A Kanla program in tam je pa delovalo vse u piko isto kot kasneje,ko sem probal direktno iz VOYO v živo predvajati dirko Moto GP sprint saj tam ni tistih bedastih oglasov. Pri obeh variantah z oglasi ali brez oglasov na VOYO aplikaciji je samo predvajanje delovalo u piko in gibanje slike je bilo u piko.
Zakaj na aplikaciji A1 Xplore TV na programu A Kanal pri prenosu dirke Moto GP sprint je bilo tako zanič gibanje slike saj to sploh ni bilo za gledati razen,da je človek tako bedast in gleda tako sliko?

Saj dobr je pa to,da mi pridejo drugi mesec odklopiti A1 in grem nazaj k T-2 in vsaj upam,da bo tam kot prvo boljši WiFi in potem boljše predvajanje kot je bilo danes na A Kanalu z A1 Xplore TV aplikacijo.

Reaper ::

Boljši Wifi, resno? Za router si že slišal?

MajorM ::

A še komu gre na živce A1 Xplore na brskalniku (desktop) da se že pri premiku miške preko okna takoj pojavi overlay?
Pa časovnica bi lahko imela spodaj dejansko uro ne da moraš ugibati na katero uro prevrtavaš.
Telemach ima to bolje kolikor se spomnim.

krepki ::

Seveda ima telemach bolje in t-2 tudi,mogoče celo telekom ampak na A1 ste šli z razlogom cenejših storitev v tem primeru je pač tako malo denarja malo muzike.

Ganon ::

S Telekoma sem presedlal na A1. Nakladaš. Dobil sem več, za precej manj denarja.

Reaper ::

Tudi jaz ne vidim kaj ljudi moti. Na optiki je storitev interneta in TV-ja stabilna in spodobna. TV vmesnik ni ravno "top of the art" ampak še vseeno dovolj preprost in pregleden, da lahko z njim upravljajo tudi otroci. Cena storitev je pa tudi zelo ugodno. Imam A1 storitve na dveh lokacijah, prej sem bil dolga leta pri T-2, pri starših imajo Telekom in da bi zdaj lahko rekel, da sta T-2 in Telekom konkretno boljša od A1, to ne drži. Še kolega je šel iz T-2 na A1, ker mu pri T-2 niso mogli ponuditi optike hitrejše od 350 mbps, pri A1 je lahko dobil efektivnih 500 mbps.

Kar se pa jakosti Wifija tiče, Modem/Router od ISP-ja je, vsaj zame, zasilna rešitev. Če želiš dobro pokritost in kontrolo nad omrežjem potem imaš za to ločen Router/Mesh sistem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Reaper ()

OG1235 ::

Pozdravljeni,
Prosim za pomoč oziroma napotke za odpravo težave z fiksnim internetom, povezavo in televizijo smart tv. Narocnik sem ze 3 leta, ampak sedaj od zadnjega priklopa (okoli 10.10.) sem zelo razocaran nad izkusnjo in pomocjo. Klicem skoraj vsak mesec tudi po veckrat na teden in prosim za obisk tehnika ker do sedaj v pol leta nismo resile tezave...in sicer tezava je v internetu saj mi skoraj vsako uro zmrzne oziroma mu pade hitrost za nekje od 20sekund do minute ali dlje, to se dogaja na racunalniku, ob gledanju televizije preko smart tv (najbol pogosta na A1 app in voyo - podobne tezave sem zasledil tukaj pri uporabnikih - na A1 crn ekran loading, prestavis program vcasih dela takoj vcasih rabi tudi minuto, voyo in ostale app pa zmrznejo - ni povezave, napaka 2001,..) na telefonu,..sepravi zamrzne za nekje minuto vsako uro, zvecer pa tudi na 10,20min..poizkusil sem druge utp kable, resetirali smo nestetokrat tehnik mi spremenil frekvence wifi, sel sem zamenjat modem v poslovalnico in ponovili vse na novem modemu brez ucinka..vedno pravijo bomo resili brez skrbi ampak to traja ze pol leta in sem vedno bolj na kratkem z zivci.. sem delal speed teste in sicer ko se to zgodi pade internet cisto dol oziroma download na 9, 20, 30Mbps upload je dokaj stabilen in pa latency 30+.. vceraj je bil tu koncno tehnik, ki je ekspresno v 2min naredil svoje - poklical visjo tehnicno in rekel da modem ni bil updejtan da bo verjetno to resilo tezave drugace pa spet poklicem..in ja lahko ugibate ce je to odpravilo tezavo..res bi prosil za kakrsno koli pomoc oziroma usmeritev v odpravo tezave!
Opomba: Televizija philips 48oled

Hvala vnaprej!

koli99 ::

Danes sem presedlal iz T-2 na A1, nalozil Xplore na smart TV in je cas med menjavo TV programa precej dolg (cca 10s?), medtem ko je na T-2 aplikaciji cas menjave programa bil sekundo, mogoce dve.
Je to normalno za Xplore TV app?

Ganon ::

Ne, ni.

koli99 ::

Mogoce kaksen nasvet kaj storiti?
Program sicer deluje ok, HD slika, vse top, samo preklop traja dooolgo.
TV je sicer povezan na Wifi preko extenderja, router ima optiko.
Je bila pa ista povezava na T-2 in je vse delovalo normalno.

PacificBlue ::

Zbrisi cache/clear data nekje v nastavitvah tvja. Morda bo pomagalo.
Verjetno eni procesi v ozzadju laufajo kar vpliva na delovanje aplikacije

Zgodovina sprememb…

Ganon ::

Katera znamka televizorja?

koli99 ::

Tv je Sony KD-65XF9005.

Bo poskusil reset TVja, drugace ne vem kako bi lahko zbrisal catch... lahko za vsako posamezno aplikacijo ampak za vse hkrati...?

Reset ni pomagal.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: koli99 ()

Ganon ::

Si kdaj posodabljal televizor? Zadnja posodobitev je bila na voljo pred pol leta.

klein ::

OMG. A1 Xplore TV smart app na Androidu... Po zadnji posodobitvi dne 27.3.2024 (verzija 1.80.0.2), odzivnost katastrofa. Traja od 13 do 20 sekund da preklopi kanal.
Na prejšnji verziji je bilo 3 krat hitreje. Sploh se ne hecam. Zagon aplikacije je itak že prej bil počasen, je pa vsaj hitreje preklopilo med programi.. zdaj pa to traja... Upam da čimprej uredijo.

prilagam moj video.

take care..

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klein ()

koli99 ::

Evo, enako meni...

klein ::

koli99.... ja.. ni kriv tvoj tv (ne rabiš delat nobenega reseta ali upadajta) tudi wifi imaš verjetno v redu. Jaz imam direkt v router z lan kablom povezano. Kriva je nova vezija Xplore TV app ki je ravnokar prišla ven.
Na prejšnji je delalo dosti boljše. Bom moral poiskat stari .apk prejšnje verzije.
take care..

Ganon ::

Nisem vedel za posodobitev aplikacije, ravnokar testiral z novo in vama moram žal pritrditi. Ob preklopu programa, slika stoji kakšnih 10 sekund, preden začne normalno predvajati. Tega hrošča bodo morali odpraviti kolikor se da hitro.

Mag3, kje se je zalomilo? Kaj je pravzaprav novega v teh različici?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Ganon ()

PacificBlue ::

:))
Hecno mi je, ker sem ravno danes dal tv na stenski nosilec in sem z namenom, da odstranim tv komunikator in vse kable.. Poženem Xplore tv aplikacijo..zdaj pa tole.;((

Lightning5 ::

OG1235 je izjavil:

Pozdravljeni,
Prosim za pomoč oziroma napotke za odpravo težave z fiksnim internetom, povezavo in televizijo smart tv. Narocnik sem ze 3 leta, ampak sedaj od zadnjega priklopa (okoli 10.10.) sem zelo razocaran nad izkusnjo in pomocjo. Klicem skoraj vsak mesec tudi po veckrat na teden in prosim za obisk tehnika ker do sedaj v pol leta nismo resile tezave...in sicer tezava je v internetu saj mi skoraj vsako uro zmrzne oziroma mu pade hitrost za nekje od 20sekund do minute ali dlje, to se dogaja na racunalniku, ob gledanju televizije preko smart tv (najbol pogosta na A1 app in voyo - podobne tezave sem zasledil tukaj pri uporabnikih - na A1 crn ekran loading, prestavis program vcasih dela takoj vcasih rabi tudi minuto, voyo in ostale app pa zmrznejo - ni povezave, napaka 2001,..) na telefonu,..sepravi zamrzne za nekje minuto vsako uro, zvecer pa tudi na 10,20min..poizkusil sem druge utp kable, resetirali smo nestetokrat tehnik mi spremenil frekvence wifi, sel sem zamenjat modem v poslovalnico in ponovili vse na novem modemu brez ucinka..vedno pravijo bomo resili brez skrbi ampak to traja ze pol leta in sem vedno bolj na kratkem z zivci.. sem delal speed teste in sicer ko se to zgodi pade internet cisto dol oziroma download na 9, 20, 30Mbps upload je dokaj stabilen in pa latency 30+.. vceraj je bil tu koncno tehnik, ki je ekspresno v 2min naredil svoje - poklical visjo tehnicno in rekel da modem ni bil updejtan da bo verjetno to resilo tezave drugace pa spet poklicem..in ja lahko ugibate ce je to odpravilo tezavo..res bi prosil za kakrsno koli pomoc oziroma usmeritev v odpravo tezave!
Opomba: Televizija philips 48oled

Hvala vnaprej!


Naredi 5 meritev in zahtevaj reklamacijo.
Ko gre za denar se hitro zmigajo.
https://www.akostest.net/sl/wizard

mag3 ::

Ganon je izjavil:


Mag3, kje se je zalomilo? Kaj je pravzaprav novega v teh različici?


Konfiguracija za predvajalnik se je porušila z novo verzijo, smo popravili bi moglo biti zdaj boljše. Bom še malo pogledal tekom tedna, če se da še kaj izboljšat.

klein ::

Mag3... Zdaj spet hitro preklopi progam. Super! 8-) tnx
take care..

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: klein ()

Ganon ::

mag3 je izjavil:

Ganon je izjavil:


Mag3, kje se je zalomilo? Kaj je pravzaprav novega v teh različici?


Konfiguracija za predvajalnik se je porušila z novo verzijo, smo popravili bi moglo biti zdaj boljše. Bom še malo pogledal tekom tedna, če se da še kaj izboljšat.


Super, hvala.

Sem upal, da je bil s posodobitvijo rešen še začetni zaslon, ko preklaplja iz svetle na temno temo. :D

mag3 ::

Ganon je izjavil:



Sem upal, da je bil s posodobitvijo rešen še začetni zaslon, ko preklaplja iz svetle na temno temo. :D


So razvijalci javili, da zaenkrat ni rešitve in da so druge prioritete trenutno. Bomo vidli v prihodnosti.

Yess ::

Na LG-ju ima aplikacija po novem namesto gumbov predvajaj, začni znova in dodaj med priljubljene neka angleška imena gumbov SCREEN_DETAIL_STARTOVER_BUTTON itd... Pri iskalniku pa SCREEN_SEARCH_NO_RESULTS...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Yess ()

mag3 ::

Yess je izjavil:

Na LG-ju ima aplikacija po novem namesto gumbov predvajaj, začni znova in dodaj med priljubljene neka angleška imena gumbov SCREEN_DETAIL_STARTOVER_BUTTON itd... Pri iskalniku pa SCREEN_SEARCH_NO_RESULTS...


Verjetno si se na stari verziji. Smo dali ta teden novo ven:1.79.6

Preveri ce imas to, ce ne pa ponovno zazeni aplikacijo pa bi se ti mogla posodobit.

PeterZ ::

Sosed se naročil na A1. Mi kaže kako zadeva deluje. Na računalnik ima vezan projektor. Tale xplore web vmesnik je švoh, že sama kvaliteta in bolj počasno je vseskupaj kot na androidu in TV. Je kakšna boljš varianta gledanja TV preko računalnika? Obstaja kakšna aplikacija za windows ali pa se uporabi kakšen android emulator mogoče?

d4vid ::

Android box ali dodaten vmesnik ni možnost?
Main PC: Asus PN50 | AMD Ryzen 5 4500U | 16 GB RAM | 256 GB SSD
PC2: HP Z400 | Intel Xeon L5630 | 6 GB RAM | 120 GB SSD
Laptop: HP Elitebook 840G1 | Intel i5 | 8 GB RAM | 256 GB SSD

PeterZ ::

Sklepam da bi tudi to šlo, če ni druge izbire. Kater android box priporočate?
««
21 / 21
»
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

A1 ULTRA (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Omrežja in internet
601106535 (503) Daniel
»

Chromecast 4 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Zvok in slika
32959478 (1363) Ulixes
»

A1 smart tv app, obstaja?

Oddelek: Mobilne tehnologije
255423 (2620) pwn3rrr

Več podobnih tem