» »

A1 Xplore TV

A1 Xplore TV

««
26 / 26
»
»»

-JM- ::

Preko Kodija ne bo šlo, so pa druge variante...

svicar ::

-JM- je izjavil:

Preko Kodija ne bo šlo, so pa druge variante...

Katere variante so?

Najprej povej naslednje:
Preko katere aplikacije želiš gledati, Smart ali telefonske
Na kaj želiš to namestiti. Box ali TV ali Pc

IL_DIAVOLO ::

Mene pa zanima na kaj je vezana aplikacija xplore tv? Na telefonu, na katerem je vezana sim kartica na a1, se da prijavit, na tablici brez sim pa ne oz. vrze napako da je upor. ime in geslo napačno.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Aplikacija ni vezana na SIM. Verjetno se prijavljaš z napačnim up. imenom ali geslom

svicar ::

-JM- je izjavil:

Najprej povej naslednje:

Pozdrav...kot sem že omenil: imam wifi, in imam kitajski tv box, na katerem sedaj aplikacija ne deluje več

pixelzgaming ::

verjetno nimas naročenega smart appa
PC: Ryzen 7 3700X | 32GB DDR4 | 500GB NVMe | 10TB HDD | RX 6800 XT | W10
Server: i5 6500 | 32GB DDR4 | 256GB SSD | 50TB HDD | Proxmox VE
Telefon: Samsung S23 Ultra | iPhone 16 Pro Avto: Megane MK4 GTLine

svicar je izjavil:

-JM- je izjavil:

Najprej povej naslednje:

Pozdrav...kot sem že omenil: imam wifi, in imam kitajski tv box, na katerem sedaj aplikacija ne deluje več

Varianta je naslednja:
Če imaš box s tem procesorjem:
Amlogic S905X, S905X2, S905X3, S912, S922, S905W, S905W4, S905Y2, S905L, S905X4, S905W2, S905Y4
Allwinner H313, H618

potem lahko naložiš Slimbox firmware in probaš če deluje XploreTV.
Na mojem boxu s procesorjem S912 in androidom 9 deluje aplikacija za telefone z ATV in AOSP varianto firmware-ja. Rabiš seveda miško ali Airmouse. Na ATV varianti deluje tudi smart aplikacija ampak mi nikakor ni uspelo dobiti lepe slike (samo SD)

David38 ::

Mogoče kdo ve....
Kupil sem amazon fire stick 4k max ,da bi dal A1 Xplore tv gor,ker sem veliko po terenu in da imam tv seboj.... sedaj mi pa ne podpira tale ključ tega.... je kakšna druga opcija da se da kljub temu naložit gor al je zgrešen nakup ?

polde66 ::

David38 je izjavil:

Mogoče kdo ve....
Kupil sem amazon fire stick 4k max ,da bi dal A1 Xplore tv gor,ker sem veliko po terenu in da imam tv seboj.... sedaj mi pa ne podpira tale ključ tega.... je kakšna druga opcija da se da kljub temu naložit gor al je zgrešen nakup ?

Kater ključ ti ne podpira? To ni ključ ampak stick. Poleg tega ti stik to podpira le da ga v amazonovi trgovini ni za slovenijo. Je pa nemški in hrvaški. Bo držalo? Seveda se da a1 za slo naložit na stick. Lahko to preprosto narediš z downloaderjem ali manj preprosto preko pc na usb in na stick. Tu potrebuješ še razdelilec za micro usb ker rabiš še dostop do usb ključka in obenem imeti tudi napajanje. Kako se pa to naredi pa pogooglaj. Pogooglaj zato ker je treba v nastavitvah tudi dovoliti tako inštalacijo.lahko pa tudi tako:
polde

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: polde66 ()

anatom74 je izjavil:

-JM- je izjavil:

Probaj to aplikacijo prenesti in inštalirati na fire TV stick:
https://apksos.com/app/si.a1.xploretv.a...

link ni več aktiven. Lahko kdo pnovno share-a?

https://drive.google.com/file/d/1ZVL2jV...

strom_15 ::

A1 Slovenija kot prvi v Sloveniji v svojo ponudbo dodaja SkyShowtime

A1 Slovenija ponovno premika meje zabave. Kot prvi ponudnik telekomunikacijskih storitev v Sloveniji je v svojo ponudbo dodal SkyShowtime, s čimer je še dodatno obogatil svojo ponudbo pretočnih vsebin. Ta uporabnikom prinaša enostaven in priročen dostop do ekskluzivnih serij in filmskih uspešnic na njihovih najljubših napravah, kjerkoli in kadarkoli.

A1 Slovenija z najširšo ponudbo pretočnih vsebin na trgu skrbi, da njihovim uporabnikom nikoli ne zmanjka zabave. Odslej bodo lahko neposredno dostopali do pretočne storitve SkyShowtime, ki omogoča neomejeno pretakanje vsebin iz največjih svetovnih studiev. Vsebine lahko spremljajo na podprtih digitalnih sprejemnikih, pametnih televizorjih, telefonih, računalnikih in tablicah.

Kaj lahko pričakujete: svetovne filmske uspešnice, ekskluzivne serije in lokalne izvirne vsebine
S SkyShowtime bodo uporabniki A1 lahko spremljali nekatere največje svetovne filmske uspešnice, nove in ekskluzivne serije ter lokalne izvirne vsebine, vključno z vsemi petimi sezonami globalne uspešnice Yellowstone in njenih variacij 1883 in 1923, Jabolka nikoli ne padajo, Douglas je odpovedan, Landman, Levinja (S1-2), Zlobna dekleta, Selitev, Mission: Impossible - Dead Reckoning, Star Trek: Discovery (S1-5), The Day of the Jackal, The Holdovers, The Tattooist of Auschwitz, Tulsa King (S1-2), kot tudi prihajajoče serije Dexter: Original Sin, Yellowjackets (S3) in obsežna serija seznam filmov, kot so IF in Kung Fu Panda 4, poleg Abigail, A Quiet Place: Day One, Back to Black, Monkey Man in The Fall Guy.

A1 podarja prve 3 mesece dostopa do SkyShowtime!
Razširjena ponudba mobilnih in fiksnih paketov prinaša izjemno ugodnost za naročnike. Ob aktivaciji pretočne storitve SkyShowtime, ki jo naročniki lahko enostavno opravijo na portalu Moj A1, A1 Slovenija podarja tri mesece dostopa. SkyShowtime opcija Standardno brez oglasov bo uporabnikom po preteku promocijskega obdobja na voljo za 7,99 evrov na mesec.

Za mobilne naročnike ponudba vsebuje dostop do platforme SkyShowtime, naročniki fiksnih storitev pa lahko poleg tega dostopajo še do dveh televizijskih kanalov, SkyShowtime 1 in SkyShowtime 2. Večina filmov in serij je opremljena s slovenskimi podnapisi, na voljo pa so tudi sinhronizirane vsebine. Paket omogoča hkratno uporabo na dveh napravah in prenos vsebin za ogled brez povezave, kar zagotavlja udobno in prilagodljivo izkušnjo gledanja.

Še več vrhunske zabave na enem mestu
A1 Slovenija je prvi ponudnik telekomunikacijskih storitev na slovenskem trgu, ki je v svojo ponudbo vključil SkyShowtime, s čimer utrjuje svojo pozicijo ponudnika z najboljšim naborom zabavnih vsebin. "Pri oblikovanju naših storitev izhajamo iz želja in potreb uporabnikov, zato nenehno krepimo našo ponudbo zabavnih vsebin. Partnerstvo s SkyShowtime, ki gledalce nagovarja s svojimi prepoznavnimi naslovi, je potrditev naše strateške usmeritve, ki ji bomo sledili tudi v prihodnje," je izpostavil Jure Bohinc, direktor marketinga v A1 Slovenija.

Hristina Georgieva, glavna poslovna direktorica pri SkyShowtime, poudarja prednosti vzpostavljenega partnerstva: "Neprestano iščemo načine za širitev ponudbe SkyShowtime v Srednji in Vzhodni Evropi, ki gledalcem po vsej regiji prinaša najboljšo zabavo na enem mestu po ugodni ceni. Partnerstvo z A1 v vseh državah skupine bo še več ljudem omogočilo uživanje v filmskih uspešnicah, svetovno priljubljenih serijah in izvirnem programu, ki so na voljo za pretakanje na SkyShowtime."

Več informacij o ponudbi najdete na spletni strani www.a1.si/skyshowtime.

O A1 Slovenija

A1 Slovenija je vodilni zasebni ponudnik celovitih komunikacijskih storitev v Sloveniji. Več kot 600 zaposlenih je zavezanih k ustvarjanju rešitev, ki več kot 800 tisoč uporabnikom bogatijo življenje v digitalni dobi. A1 Slovenija razvija smiselne komunikacijske rešitve, ki ustrezajo trenutnim in nastajajočim potrebam uporabnikov, tako da lahko ti izkusijo delo, zabavo, ustvarjanje in deljenje na bolj povezan način.

A1 Slovenija je v 100-odstotni lasti mednarodne telekomunikacijske skupine A1 Telekom Austria Group (ATX:TKA) in je tako pomemben del vodilnega ponudnika digitalnih storitev in komunikacije v državah srednje in vzhodne Evrope z več kot 27 milijoni uporabnikov v sedmih državah, več kot 5 milijardami EUR prihodkov in skoraj 18.000 zaposlenimi. Skupina je evropska enota družbe América Móvil, enega največjih ponudnikov brezžičnih storitev na svetu.

O SkyShowtime

SkyShowtime je skupno podjetje podjetij Comcast in Paramount Global, ki na enem mestu združuje najboljše iz Hollywooda in lokalne zabave. Od filmov in izvirnih serij ikoničnih znamk, kot so Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios in Peacock do serij SkyShowtime Original, SkyShowtime je novi evropski dom za vrhunsko zabavo. SkyShowtime, ki je bil predstavljen leta 2023 na vseh svojih trgih, je na voljo v Albaniji, Andori, Bosni in Hercegovini, Bolgariji, na Hrvaškem, Češkem, Danskem, Finskem, Madžarskem, Kosovu, Črni gori, Severni Makedoniji, Norveškem, Nizozemskem, Poljskem, Portugalskem, v Romuniji, Srbija, Slovaška, Slovenija, Španija in Švedska.

vir: https://www.a1.si/novinarsko-sredisce/-...
««
26 / 26
»
»»