Forum » Kaj kupiti » Najlažje lithium AA baterije?
Najlažje lithium AA baterije?
kajetan ::
Katere so? Varta ma 14.5g - obstaja še kaj lažjega v naših štacunah?
Hvala... bolj se mi gre za težo kot vzdržljivost.
Hvala... bolj se mi gre za težo kot vzdržljivost.
rejven ::
pejt do kitajca, sploh ne veš, da jih držiš v roki:). Mislim, da je v našem centru Kik zgoraj, sem enkrat vzel, podobno:)
hojnikb ::
kaksno aplikacijo imas to sploh, da se ti gre za tezo ? Ker ce je bistvena samo teza, ne pa tudi kapaciteta, lahk uporabis tut kaksno drugo, manjso dimenzijo.
#brezpodpisa
kaksno aplikacijo imas to sploh, da se ti gre za tezo ? Ker ce je bistvena samo teza, ne pa tudi kapaciteta, lahk uporabis tut kaksno drugo, manjso dimenzijo.
miška Logitech g603 mi je pretežka (za gaming). Ma slot za 2 x AA baterije, vendar deluje tudi z eno AA ali AAA baterijo. Tako, da razmišljam da bi kupil AA na AAA adapter in zelo lahko AAA baterijo. ampak problem je da adapter + AAA baterija več tehka kot pa ultra lahka AA. :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kajetan ()
Hindsight ::
Js imam isto miš, čeprav ni več main. Kupi AAA lithium baterije, pa namest adapterja sam daj alu folijo vmes, zvito v eno kroglico, pa bo. Še reddit thread, kjer maš vse opisano, še kako dodatno izgubit par gramov: https://www.reddit.com/r/MouseReview/co....
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Hindsight ()
cvalsr ::
O bogpomagaj !
Današnji mulariji je celo miška, ki tehta kakih 5 dek, pretežka ?
SRAMOTA !
SRAMOTA !
O bogpomagaj !
SRAMOTA !
to je taka nooby izjava - se vidi da nisi nikoli bil hardcore gamer.
ČUTIŠ vsak gram, CELO če igraš večinoma z zapestjem, pa tudi če uporabljaš le arm-aiming se pozna po uri, dveh.
Pravi gamer ima žično miško.
aha, za to pa skoraj vsi najboljši igralci imajo G PRO Wireless?
Zgodovina sprememb…
Js imam isto miš, čeprav ni več main. Kupi AAA lithium baterije, pa namest adapterja sam daj alu folijo vmes, zvito v eno kroglico, pa bo. Še reddit thread, kjer maš vse opisano, še kako dodatno izgubit par gramov: https://www.reddit.com/r/MouseReview/co....
hvala
IL_DIAVOLO je izjavil:
Ker ste pa amaterski lulčki, to ne igra vloge.
IL DIAVOLO, obnašaš se kot IL DIAVOLO.
Zdaj mi bo kdo rekel da je vseeno če imaš miš z 2x AA baterijo ali eno AAA baterijo s foljo. 25g razlike :)
Zgodovina sprememb…
LeQuack ::
Opazi par gramov teže, ne pa par ms več laga zaradi brezžičnosti :) Sem mislil da gamerji vse dajo na odzivnost.
Quack !
bobby ::
Pol si pa baterije na goenji del podlaktnice montiraj pa 2 zicki spelji v mis pa se rešiš vseh gramskih problemov teze miske. Ce tega se ni, bodi prvi, iznajdi nacin.
Samo potem moras pazit, da ne spustis miske, ker bo slo vse k vragu ?
Samo potem moras pazit, da ne spustis miske, ker bo slo vse k vragu ?
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
dolenc ::
Keri neinformirani stari fotri.
Probej lahko bezžično miško, pol pa komentirej kolk se pozna.
Probej lahko bezžično miško, pol pa komentirej kolk se pozna.
bobby ::
Keri neinformirani stari fotri.
Je rekel 35letnik
Ma ce se ukvarjate z neumnostmi.
Govorite
o gramih in urah igranja,.. Ce ste ze na tem, naj kupi na PS2 pa s kolesckom pa sensitivity na low pa se oejt streljacine. Imam kolega, ko se vedno na kugl miski igra. Model premetava roko za pol metra levo desno, ko je mis v luftu, se bicikel se vrti in ga kokne, ko se z roko vraca nazaj na zacetni polozaj in je roka v luftu. Tu se pa pozna 10gramov po parih urah.
Pejte ven babe priganjat,.. Al pa vec rokomet igrat, da utrdi roko
@dolenc: samo prvi stavek je bil tebi name jen, ostalo mladickom z butastimi "problemi"
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
dolenc ::
Jst sem informirana starešina z lahko brezžično miško, drugimi stikali, tačkami in par gramov manj
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera miška? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 69254 (7954) | yayo |
» | Zate zapestniceOddelek: Loža | 3652 (2087) | Furbo |
» | Žična ali brezžična miška za prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 22286 (18482) | mancini |
» | življenjska doba baterij v brezžičnih miškahOddelek: Kaj kupiti | 5118 (3799) | opeter |
» | Logitech MXOddelek: Kaj kupiti | 1179 (931) | Floyd |