Forum » Programska oprema » Neskončno dolgo skeniranje 2 direktorijev z Nortonom
Neskončno dolgo skeniranje 2 direktorijev z Nortonom
waters ::
Imam win 2000. Namestil sem NortonAntivirus, pri skeniranju celega diska mi neskončno dolgo skenira naslednja dva direktorija: winnt/java/packages in winnt/serice pack files/i386. Kaj lahko naredim, da bo to šlo drugič hitreje ali jih laho celo pobrišem ?
LP
LP
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
Kekec ::
verjetn imaš morje zip fajlov in ti jih valda pregleda, možnosti je več, ampak ne poznam toliko dobro ta NAV ker mi je za en q*rc!
lp
lp
Daedalus ::
Če sta folderja velika, pol zna trajati nekaj časa, da pregleda celega. Pa NAV je pomojem eden boljših antivirusnih programov, z zelo dobro podporo. Itaq pa skeniranje celega diska traja nekaj časa, tak da kr potrpežljivo
Brisati pa ne tistih folderjev, razen če češ razsuti winse
Brisati pa ne tistih folderjev, razen če češ razsuti winse
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Na eBayu spet prodali ameriške vojaške skrivnostiOddelek: Novice / Diski | 4647 (3248) | Lawler_ |
» | Zgubljeni prostor na diskuOddelek: Programska oprema | 1458 (1266) | ArchNemesis |
» | Antivirus (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 6020 (5045) | BigFoot |
» | Čakanje da se windowsi naloOddelek: Pomoč in nasveti | 760 (578) | su37 |
» | nekdo mi vdira notr (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5545 (4550) | undefined |