Forum » Šport » Kolo za celoleten commuting
Kolo za celoleten commuting
energetik ::
Glede gumidefektov lahko tudi sam povem, da v zadnjih 2 letih, odkar spet aktivno kolesarim, nisem imel niti enega, ne pri commutu v LJ, ne pri rekreaciji. V tem času narejenih nekje 4500km s tremi bicikli, od tega ima treking gor popolnoma zlizane Schwalbe Tyrago.
Vmes je tudi gorc in vožnja po koreninah.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: energetik ()
LeQuack ::
Glede gumidefektov lahko tudi sam povem, da v zadnjih 2 letih, odkar spet aktivno kolesarim, nisem imel niti enega, ne pri commutu v LJ, ne pri rekreaciji. V tem času narejenih nekje 4500km s tremi bicikli, od tega ima treking gor popolnoma zlizane Schwalbe Tyrago.
Se pravi po tvoji tezi je nemogoče dobiti predrto zračnico.
Quack !
energetik ::
To seveda ne, ampak s primerno izbiro gum in pazljivo vožnjo očitno defekti niso tako pogosti. Je pa res, da se ne peljem skozi Center, kjer je največ razbitih flaš.
Master_Yoda ::
Ne, po mojih izkušnjah rabiš minimalno gume gorskega kolesa. Jaz sem celo razmišljal o tem, da bi si zaradi pogostih gumidefektov nabavil trde gume brez zraka.
Kaksne gume te to imas ? Jaz imam 37-622 (28x1.4) in nimam nobenih problemov. Te si nabavi. V tej trgovini s postnino vred se ceneje prides skozi kot v sloveniji.
Dovie'andi se tovya sagain.
-valvoline- ::
kolo za commute brez kosare je precej neuporabna zadeva. :v Ko smo pri gumah , sem imel 4x predrto v enem letu pa kolesarimo bolj tko tko. Kasna pametna trajna ali zasilna resitev proti temu?
carota ::
Za commuting so Tannus polne gume zakon. Ni treba nosit pumpe, zračnice, ključev in rokavic s seboj, pa ni ti treba menjavat, ko se ti najbolj mudi. Pred tem sem vse predrl, tudi tiste plašče s kevlarjem, pa zračnice s Slime itd. Pa sem pazil. Če bi se še vozil, bi razmišljal, da bi si dal vetrobranski ščit spredaj, da bi mi izboljšal aerodinamiko na mojem mestnem kolesu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero kolo (strani: 1 2 3 4 … 106 107 108 109 )Oddelek: Šport | 835092 (2297) | nokken |
» | A naj kupim gravel bike ali ne? (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Šport | 132832 (24000) | issak |