» »

total commander

total commander

helo ::

kadarkoli premikam datoteke iz enega folderja v drug..iz desnega okna v levi...kopira fajle in čez kako uro vrze obvestilo:
datoteka.....xxxxxx. je samo za branje, jo vseeno zbrisem?

opcije so: izbrise, izbrisi vse, preskoci, preklici.

Nikoli ne vem kaj izbrati. če kliknem izbrisi jo bo na izvorni lokaicji zbrisalo, in je ne bo ne na izvorni ne na koncni destinaciji.
če dam izbrisi vse, bo vse zbrisalo tudi nočem isti rezultat.
če dam preskoci...mi to opozorilo mece za vse nadaljne fajle...a lahko kako izberem da preskoci vse taksne fajle...ali da kopira tudi fajle samo za branje??

pred komiranjem pod dodatne moznosti nisem videl nic...

hvala...

kixs ::

Malo mesas stvari.

Ce das izbrisi, bo izbrisalo to datoteko samo na izvoru in te bo za druge datoteke z read-only atributom ponovno vprasal kaj narediti.

Ce das izbrisi vse, pa pomeni, da bo to veljajo za vse nadaljnje datoteke, ki imajo enake atribute (read only) v operaciji, ki je v teku. To ne pomeni, da izbrise izvor in cilj!

V osnovi pa imas verjetno problem kje drugje. Pri meni me za read-only datoteke sploh nic ne vprasa in naredi premik brez vprasanja.

Vprasa edino pri izbrisu takih datotek. Mislim, da je vec ali manj jasno kaj katera moznost pomeni.

Po moje ti premikas datoteke, ki so v uporabi in jih tako niti ne more izbrisat in ne bi smele izginiti.

schurda ::

mene tudi kdaj pa kdaj to vpraša, ponavadi gre za kakšno ostalino, za katero niti ne vem, kaj je. Vedno pa pobriše datoteko samo na IZVORU, nikoli na cilju, brez skrbi.

Sicer pa, če te skrbi, namesto premikanja uporabljaj raje kopiranje, ko pa je končano, potem zbrišeš na izvoru.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lightweight Sync program za backup

Oddelek: Programska oprema
202139 (1291) Okapi
»

fsazz.exe

Oddelek: Informacijska varnost
222407 (1490) zcetrt
»