» »

Dve datoteki sta nagajivi

Dve datoteki sta nagajivi

Yugos ::

Sem uporabil nasvet tega foruma za brisanje datotek, ki se nočejo normalno zbrisat z programi kot je unlocker pa ni uspeha, Winhex ne znam uporabljat, zgleda zapleten,GiPo@MoveOnBoot ne najdem na netu, je kak nasvet kako zbrisat datoteke, ki so kao nezbrisljive?

LP

Highlag ::

Kaj si pa poizkusil?

Vedeževalsko kroglo imam na servisu.. :P
Never trust a computer you can't throw out a window

imallears ::

bootaj en live OS

Wow kera pomoč, pa vi ste mađioničari!

bluefish ::

Dobil si čisto konkretno vprašanje in tudi en odgovor. Malo več potrpljenja ti kot avtorju teme ne bi škodilo.

Dobil si čisto konkretno vprašanje in tudi en odgovor. Malo več potrpljenja ti kot avtorju teme ne bi škodilo.

a nisem glih napisu kaj sem sprobu, fino bi blo da odgovarjajo tisti ki so problem imel in ga rešili, ne skrb bom že potrpu :)

hojnikb ::

Probaj nasnet kak Ubuntu in ga zažen in pol iz tam ven briš te nagajive fajle.
#brezpodpisa

imallears ::

Yugos

lahko bi tud povedu katere so te datoteke, kaj točno si naredil, kateri OS uporabljaš. Če mojega odgovora nisi razumel, si poskusil googlati?

v tem cajtu k se pa jajcaš pa čakaš bi pa dost ljudi vsaj googlat probal.

Sem googlu, je bla moja prva opcija samo so odgovori večinoma kao virus in sem z nodom naredu scan in nč, če hočem zbrisat mi reče da je access denied in make sure the disk is not full or write protected and that the file is currently in use. sem probu desni klik in properties in read only odkljukat pa noče in tud v run - cmd ga noče zbrisat, WTF!

matej_jack ::

Kot že rečeno, uporabi live linux cd in izbriši te datoteke, če veš kje se nahajajo.
Lahko pa probaš še safe mode.

x1x1x1 ::

najprej si penesi mini programček unlocker z tem boš lahko "ubijal" procese preimenoval, premikal.. kar se normalno ne da. http://www.filehippo.com/search?q=unloc...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ukash virus

Oddelek: Informacijska varnost
147250 (4514) Hayabusa
»

ne morem izbrisati datotek

Oddelek: Pomoč in nasveti
388775 (7889) Yossarian
»

hlktmp ?

71855 (1855) Kenshin
»

Noče do konca izbrisati igre (asterix&obelix)

Oddelek: Operacijski sistemi
211459 (1234) RokDaKirba
»

Ne morem zbrisati datoteke!

81387 (1302) jastreb

Več podobnih tem