Forum » Sedem umetnosti » Drama od doma
Drama od doma
genesiss ::
Redko obiščem Dramo, sem pa pogledal nekaj predstav, ki jih v času karantene redno objavljajo na youtube-u.
In so me dobesedno sezule!
Pogledal sem: Visoška kronika, Antigona in Kralj Ubu.
Tole je začetek Antigone:
Naslednje leto vzamem abonma. Vsem priporočam da si kakšno predstavo pogledajo od doma, naj bi jih imeli še nekaj v maju.
Jutri zvečer bo še enkrat live stream Kralj Ubu - priporočam, Šugman je fenomenalen.
In so me dobesedno sezule!
Pogledal sem: Visoška kronika, Antigona in Kralj Ubu.
Tole je začetek Antigone:
Naslednje leto vzamem abonma. Vsem priporočam da si kakšno predstavo pogledajo od doma, naj bi jih imeli še nekaj v maju.
Jutri zvečer bo še enkrat live stream Kralj Ubu - priporočam, Šugman je fenomenalen.
- spremenil: genesiss ()
joze ::
Se strinjam. Pred leti sem iz golega dolgčasa, brez posebnih pričakovanj, zašel v Dramo in gledal Ponorelo Lokomotivo. Po tistem sem postal kar malo obseden z gledališčem. Ogledal sem si vse omenjene predstave in mnogo drugih v živo in res priporočam ogled. V teh časih sem si skoraj vse ogledal ponovno na YT kanalu. Sicer je izkušnja za spoznanje slabša kot v živo(v Kralju Ubuju, smo dobili malico na odru :) :) ), ampak res priporočam vsem, da spremljate kanal. Danes je še enkrat na sporedu Kralj Ubu. Predstava, ki jo težko opišeš je pa fenomenalna v več pogledih. Ampak ravno za otroke pa ni no :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Umrl igralec Jernej ŠugmanOddelek: Loža | 7263 (2776) | D3m0r4l1z3d |
» | Razstavljeno: Nadomestne tipke za LCD monitorOddelek: Pomoč in nasveti | 3739 (3326) | SkyEye90 |
» | TeaterOddelek: Sedem umetnosti | 1514 (1315) | biokill |
» | Kralj OjdipOddelek: Šola | 4624 (4417) | Klemenn |
» | Kakšna kultura? (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 6147 (5268) | Marjan |