Forum » Šola » Kralj Ojdip
Kralj Ojdip
Klemenn ::
Kaj si mislte o knjigi Kralj Ojdip, jo je že kdo prebral? MI mamo to knjigo za domače branje, pa me zanima mal o čem se gre
tratto ::
Žalostno, da ti moramo veterani, ki smo že pozabili imena sošolcev v srednji šoli iskati po netu. Nauči se že Googlat, da ti linkov ne bodo iskali ostali (Xbite ali pa jaz ...).
Poglej v Šola je nora.
Poglej v Šola je nora.
Klemenn ::
ma ni to, itak bom jz kjnjigo prebral pa obnovo napisal, kakor sem še za vsako, sm zanima me ka si vi mislte
Backup22 ::
Kralj Ojdip je ql knjiga... Predzgodba Antigone.. Gre se o Tebanskem (mislim da) kralju, ki ga je oče izdal v mladosti in da hotel umoriti..ampak ta preživi => kasneje newede ubije očeta in reši Tebe pred pošastjo Sfingo in se poroči z svojo materjo tako kot mu je bilo usojeno (nevede)...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Backup22 ()
malal ::
ojdip..ena da best bukvic kar sm jih zaenkrat mela za domace branje..
da mi ni treba pisat..tukile mas linkc do strani z obnovo..drgac so ti pa ze drugi svetovali kam se obrnit klik!
na izi je za brat pa prov zanimiva je..tko da ti mocno priporocam da preberes obe.v zaporedju..ker sta prov kul.
papa.
m.
da mi ni treba pisat..tukile mas linkc do strani z obnovo..drgac so ti pa ze drugi svetovali kam se obrnit klik!
na izi je za brat pa prov zanimiva je..tko da ti mocno priporocam da preberes obe.v zaporedju..ker sta prov kul.
papa.
m.
Blue22 ::
Klemen, joj kaj bo pa profesorca rekla:) Spet nisi nč delov!!! Ja men je knigca ok, pa še ful kratka je. Pa še zapoment si jo je lahko:) Dej če boš zneta potegnu mi pokaž katero boš, da ne boma mela iste. Se vidmo
kurc kne vem kaj bi napisu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Svetovni teden dojenja ali Nazaj na josko!Oddelek: Loža | 4133 (694) | BigWhale |
» | Žižek vs. Chomsky (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10857 (7178) | donfilipo |
» | Knjige, ki jih niste marali, pa si niste upali povedatiOddelek: Sedem umetnosti | 10506 (9547) | Isht |
» | Prešeren: Krst pri SaviciOddelek: Šola | 5377 (5260) | c3R4R |
» | V ameriških glavah se nekaj premika..Oddelek: Loža | 1773 (936) | Crimson_Shadow |