Forum » Omrežja in internet » Pomoč pri kabelskem omrežju!
Pomoč pri kabelskem omrežju!
SonGoku ::
lep pozdrav! s sosedom razmišljava o kabelskem dostopu na internet a se je pojavil problem. vgradnja priključka itd. naj bi bila izvedena pri njemu, dotop do interneta pa bi imela oba.računal sem da bi moral biti kabel dolg cca. 30m a ne vem kateri kabel naj kupim ( kabel bo potekal delno v notranjosti delno pa po zraku; hitrost povezave pa bo 1mbs/256ks) in kateri router ter mrežni kartici!prosim za pomoč!
lp
lp
- premaknil iz Pomoč in nasveti: ToniT ()
mymoon ::
nasvet edino glede kabla
kupi FTP ali STP
ali optični kabel
če bo kabel bingljal v zraku, kupi še kako jekleno vrv (jaz kupil v merkurju deb. 3mm, dol. 30m = 1500sit), da se kabel ne raztegne.
Zaščita FTP kabla?
malo nasvetov, kako ga zaščititi če kabel zunaj in posledice (STRELA )
jaz FTP kabel kupil v ščacuni elektrovod na devodi ulici (mislim da je 90 sit meter)
kupi FTP ali STP
ali optični kabel
če bo kabel bingljal v zraku, kupi še kako jekleno vrv (jaz kupil v merkurju deb. 3mm, dol. 30m = 1500sit), da se kabel ne raztegne.
Zaščita FTP kabla?
malo nasvetov, kako ga zaščititi če kabel zunaj in posledice (STRELA )
jaz FTP kabel kupil v ščacuni elektrovod na devodi ulici (mislim da je 90 sit meter)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kabel za internet (zunaj hiše)Oddelek: Omrežja in internet | 2935 (1400) | Vanadium |
» | optični kabliOddelek: Omrežja in internet | 3742 (3219) | Ejsi_Disi |
» | Kako dolg UTP kabel lahko imaš za nemoteno delovanje v mreži?Oddelek: Omrežja in internet | 2556 (2284) | korenje_ver2 |
» | omrežje na 70mOddelek: Omrežja in internet | 2465 (1703) | mazy |
» | Pomoč pri sheranem adsluOddelek: Omrežja in internet | 1171 (1107) | Red_Mamba |