Forum » Pomoč in nasveti » Kako dobiti nazaj podatke iz SD (Secure Digital) kartice?
Kako dobiti nazaj podatke iz SD (Secure Digital) kartice?
marS ::
LP,
Imam pocket pc Dell Axim in na njem 256 Mb SD kartico. Nanjo sem shranjeval podatke (vseh vrst), včeraj pa, ko sem se vrnil iz tujine pogledam, in evo sranja!!
Ko ga prižgem mi pravi da je potrebno kartico ynova formatirat. Shit. Ne gre mi za nič drugega kot za 200 fotk ki sem jih imel gor. Kako da se je to zgodilo, ne verjamem da pri prehodu meje na letališču, ker gre vse skozi skener. Ali pa? Potem bi mi moralo zbrisat že ko sem šel tja, ne pa za nazaj.
Ali ve kdo, je možno dobit s kakim softverom podatke s kartic nazaj?
Imam pocket pc Dell Axim in na njem 256 Mb SD kartico. Nanjo sem shranjeval podatke (vseh vrst), včeraj pa, ko sem se vrnil iz tujine pogledam, in evo sranja!!
Ko ga prižgem mi pravi da je potrebno kartico ynova formatirat. Shit. Ne gre mi za nič drugega kot za 200 fotk ki sem jih imel gor. Kako da se je to zgodilo, ne verjamem da pri prehodu meje na letališču, ker gre vse skozi skener. Ali pa? Potem bi mi moralo zbrisat že ko sem šel tja, ne pa za nazaj.
Ali ve kdo, je možno dobit s kakim softverom podatke s kartic nazaj?
Lucio ::
Jaz sem jih dobil z uspehom nazaj v Get data back for FAT32 programom. Seveda rabiš SD reader/writer.
Lucio:
Hvala za odgovor, kaj lahko napišeš link do proizvajalca,
kajti preko googla nisem uspel najti tega programa.
Hvala za odgovor, kaj lahko napišeš link do proizvajalca,
kajti preko googla nisem uspel najti tega programa.
Rešil fotke!!!
Če bo kdo potreboval:
brezplačno orodje za obnovo izbrisanih datorek s spominskih kartic JPEGDUMP.
...no more heroes...
https://ilbis.com/
https://ilbis.com/
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kupil Slušalke - Razočaran ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3002 (2256) | shadeX |
» | Servis AvteraOddelek: Strojna oprema | 9153 (4508) | 69charger |
» | Traparije - pa tudi ne (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 6881 (4260) | Pyr0Beast |
» | Radeon 9600 PRO "DIED" ??? (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 4057 (3219) | Boki_ |
» | Vam je kdaj na servisu že kaj "zginilo"?Oddelek: Loža | 1951 (1248) | iskra |