Forum » Loža » Vrtna kosilnica
Vrtna kosilnica

rsroki ::
.. da vas malo seznanim z mojim napredkom glede rabljene kosilnice Powerwork.. sem z njo že 2x kosil in sem kar zadovoljen, razen baterij ki so zraven.. z mojim načinom košnje zdržijo pač premalo časa in jih moram 1x dodatno polniti, pa zato iščem dodatno baterijo. V osnovi sem ugotovil da je Cramer sedaj Remarc, Powerworks je del podjetja Greenworks, v ostalem delu sveta pa najdeš še blagovno znamko Kobalt. No baterije bi naj bile popolnoma enake za znamke Powerworks, Kobalt in Remarc oz. Cramer. Pri priloženih navodilih piše da se sme pri kosilnici uporabljati ta dva tipa baterij 82V220G in 82V430G. Sem brskal po spletu in najbolj ugodno sem našel tole https://www.ebay.com/itm/166993941873?_... ... kaj mislite bi to bilo ok? Ceneje isti tip baterije nisem našel nikjer. Aja še to, moja gred hvala bogu ni zvita in kosilnica kosi lepo, le material noža je bolj mehak(več brušenja in obrabe).
rsroki
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rsroki ()

..na spletni te stranke ebay-a ima tudi enako ponudbo.. samo ne najdem podatkov kam vse pošiljajo, ter stroškov dostave https://electropapa.com/de/akku-80v-als...
rsroki

.. evo sem našel še stroške dostave "Versand
Deutschland
Post - kostenfrei
DHL, GLS - 1,90€ --> ab 25€ Warenwert kostenfrei
DHL Express - ab 7,90€
Speditionsversand - 59€
Frankreich
La Poste, Colissimo, GLS - ab 1,90€
Italien
Poste Italiane, GLS - ab 1,90€
Spanien
Correos, GLS - ab 3,90€
Österreich, Belgien, Luxemburg, Niederlande
Nationale Post, DHL, GLS - ab 1,90€
Dänemark, Finnland, Irland, Liechtenstein, Polen, Portugal, Schweden, Schweiz, Slowenien, Tschechien, Vereinigtes Königreich
Nationale Post, Paketversand - ab 2,90€
Albanien, Bosnien und Herzegowina, Bulgarien, Estland, Griechenland, Kroatien, Lettland, Litauen, Mazedonien, Montenegro, Rumänien, Serbien, Slowakei, Ungarn
Nationale Post, Paketversand - ab 2,90€"
Deutschland
Post - kostenfrei
DHL, GLS - 1,90€ --> ab 25€ Warenwert kostenfrei
DHL Express - ab 7,90€
Speditionsversand - 59€
Frankreich
La Poste, Colissimo, GLS - ab 1,90€
Italien
Poste Italiane, GLS - ab 1,90€
Spanien
Correos, GLS - ab 3,90€
Österreich, Belgien, Luxemburg, Niederlande
Nationale Post, DHL, GLS - ab 1,90€
Dänemark, Finnland, Irland, Liechtenstein, Polen, Portugal, Schweden, Schweiz, Slowenien, Tschechien, Vereinigtes Königreich
Nationale Post, Paketversand - ab 2,90€
Albanien, Bosnien und Herzegowina, Bulgarien, Estland, Griechenland, Kroatien, Lettland, Litauen, Mazedonien, Montenegro, Rumänien, Serbien, Slowakei, Ungarn
Nationale Post, Paketversand - ab 2,90€"
rsroki

sbawe64 ::
Ti si "resnično nepoučen", sem imel že imel v "rokah" kosilnico z rahlo ukrivljeno gredjo motorja in zato vibracije!
Če zadaneš ob štor/kamen/kos železa lahko hkrati poškoduješ (skrhaš) nož in zviješ gred.
Takrat takoj ugasni motor.
Dvigneš kosilnico na eni strani, tako da je svečka na vrhu, počasi obrneš nož, takrat se vidi ali so samo poškodoval nož ali tudi zvil gred.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order

papasmrk ::
A tale kosilnica MARINA MX 5500 SH VV 190 4V1 je za kaj al so to neka italijanska jajca ?
https://sbay.si/bencinske-kosilnice/261...
https://sbay.si/bencinske-kosilnice/261...
Za komentiranje se moraš prijaviti

fikus_ ::
Širina 52 cm je ok, Hondin motor tudi, prav tako nerjavno ohisje,...
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

Tody ::
A zdej baterije za grenworks delajo z powerworks al se za powerworks ne dobi nobene baterije več?

Karen ::
Jaz imam Greenworks, pa sem naročil identično (vsaj ohišje je enako) kot je zgoraj napopana na ebay-u iz Aliexpressa 10Ah, ampak je 60V (ta ebay je 80V izgleda na fotki) - tanajvečjo kar so jo imeli. Dal sem 78,50 EUR (67 plus dostava), ampak gledam da so jo dvignili na 136 plus poštnina (ista štacuna, zdaj ne vem a so se ušteli pa vseeno poslali ali so dvingili carine ali kaj drugega). Čakam da dobim, trenutno kaže da je v Milanu, tako da bom videl če bo to sploh prišlo, ima pa slo tracking že. 13 dni je že na poti, naj bi prišla ta teden. Poročam če/ko dobim (če ne bom dispute-a delal zaradi nedostave slučajno) kakšna je dejanska kapaciteta, imam sicer eno 2ah in eno 4ah za primerjavo (originalni), ki se po teži razlikujeta 1:2, tako da ko bom primerjal težo tega kar pride bom takoj vedel koliko je ura
oz. kolikor celic so dejansko dali notri.
Drugače kosim čez palec enih dobrih 400 kvadratov. Če ni res visoka trava (prvič letos recimo sem pokuril obe pa še dofilal da sem prišel skozi, pa čez zimo sta stali) pridem skozi praktično s taveliko (recimo košnja na 10 dni), če jo bolj matram pa zakjučim z dvema.

Drugače kosim čez palec enih dobrih 400 kvadratov. Če ni res visoka trava (prvič letos recimo sem pokuril obe pa še dofilal da sem prišel skozi, pa čez zimo sta stali) pridem skozi praktično s taveliko (recimo košnja na 10 dni), če jo bolj matram pa zakjučim z dvema.

Tody ::
Ma jaz spomladi rabim 3 baterije po 4 Ah ... poleti gre pa včasih tudi z eno če trava ne raste :D

papasmrk ::
Vprašal bi če kosilnice 4x4 dejansko zmanjšajo napor pri košnji, če teren ni čisto raven?
Za komentiranje se moraš prijaviti
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup kosilniceOddelek: Loža | 4772 (502) | rsroki |
» | Vrtna kosilnica (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 42469 (698) | sbawe64 |
» | Aku-kosilnica? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18132 (2773) | sandmat |
» | akumulatorske kosilnice (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 22412 (15865) | 111111111111 |
» | Baterijska rotacijska kosilnica?Oddelek: Loža | 6208 (5038) | telexdell |