» »

PC se noče prižgat

PC se noče prižgat

Sem nabavu nov disk, pa se mi ni dalo clean installa delat ker sem mel že ghost-an image win2k ki sem jih mel prej na enem compu. Nardim lepo particije z fdiskom pa naloadam une 4 cdje in zadeva zlaufa....mal fine tuninga za mrežo pa ICS pa ok...pol se mi zatakne pri TV kartici Leadtek Winfast 2000...inštaliram še 1x drajverje (v ghost imagu so bli za Hauppauge TV karico), restart in Blue Screen8-O ...grem v safe mode in odinštaliram zadeevo, ugasnem makino...in glej ga hudiča: ko hočem prižgat, zelena lampica utripa in ugasne, zažene se disk, venti in cdromi in po 3 -5 sec ugasne...probam ene 10x(ugasnem ga lahko samo z stikalom 1-0 odzadaj na ohišju)...isto. Odklopim disk in sistem zaštarta sam ker ni diska javi disk failure...no, si rečem sej mam še star disk z XP-ji, priklopim tega...isto...WTF?...grem na failsafe nastavitve -> isto...clearam CMOS -> isto...
NApajalc je 300W, plata Elitka, Athlon 1800 XP Tbread, disk ibm 60 GB 7200 rpm, prej tud Ibm 40 GB, live player 1024, radeon 7000,TV Leadtek Winfast 2000, pekač Teac 40X, DVD LG 16X

Napajalc je do zdej delal ok, je pa neko bolj cheapy ohišje to blo...al je šel ide kontroler na plati al kaj...al sam kak trapast irq confict?

Vsi predlogi dobrodošli

thnx

k.mail

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Katero TV kartico kupiti? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
5010213 (8022) edublin
»

Nova anketa: starost najstarejše komponente v vašem primarnem računalniku

Oddelek: Novice / Ankete
473198 (2395) gumby
»

Winfast TV (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
918607 (5579) Pyr0Beast
»

Katero TV Katico(tuner)? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Kaj kupiti
17919553 (12593) Izi
»

Motnje slike na monitorju

Oddelek: Zvok in slika
201791 (1369) Vlady

Več podobnih tem