Forum » Pomoč in nasveti » facebook kopiranje komentarjev
facebook kopiranje komentarjev
odisej ::
zdravo
mene pa zanima ali obstaja kakšen lažji način, razen tistega da vsako razpravo odprem, vse označim, kopiram.... da bi lahko prekopiral komentarje, razprave iz facebook strani?
mene pa zanima ali obstaja kakšen lažji način, razen tistega da vsako razpravo odprem, vse označim, kopiram.... da bi lahko prekopiral komentarje, razprave iz facebook strani?
secops ::
Iz glave bi rekel, da Selenium. Nekaj časa nazaj smo se ukvarjali s nečem podobnim pa mislim, da preko APIja ni šlo.
odisej ::
nekaj sem gledu po netu...sm me je resnično povozila tehnika....posti tegale kar bi jaz kopiral so stari 10 let
...tega je ogromno...koliko bi me prišlo če bi mi to negdo naredu...ker tako na pešake je manter
...tega je ogromno...koliko bi me prišlo če bi mi to negdo naredu...ker tako na pešake je manter
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | #4kuge: Kaj vse pesti naš internet?Oddelek: Novice / NWO | 20394 (12092) | Dr_M |
» | Japonski parlament po hitrem postopku ratificiral ACTO (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 18185 (15939) | cebelar123 |
» | Javna razprava o sporazumu ACTAOddelek: Novice / NWO | 15363 (12100) | Gavran |
» | EUPLOddelek: Znanost in tehnologija | 2464 (1980) | AtaStrudl |
» | Facebook kriv za petino ločitev, EPIC vložil pritožboOddelek: Novice / Zasebnost | 5883 (4789) | darkolord |