Forum » Šport » Kit za električno kolo
Kit za električno kolo

ZveeZ ::
Ne ne, zena sedaj dela 500m stran in ne potrebuje vec ekolesa. Sem ji ze kupil novega bignina kateri mi je tako vsec, da bom vzel se sebi enega:)
Specialka je od enega studenta.
Merida z bafangom je 19", ja :)
Specialka je od enega studenta.
Merida z bafangom je 19", ja :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ZveeZ ()

Leon7 ::
Stratos,
hvala ti za vse izčrpne odogovore.
Vse sem že naročil in skoraj zmontiral. Imam pa problem pri snezorju za pedala kjer imam fi 17 čep od pedal kamor naj bi šel snezor z luknjo fi15.
Iščem nekako nov senzor pa nisem 100% če je tale spodnji pravi (original naj bi bil KD-2ps-L tukaj spodaj na linku sem našel KD-2PS-R ampak je brez dimenzij, zgleda da bi šlo čez?:
https://vi.aliexpress.com/item/10050030...
Pa še ena stvar je da nimam disk zavor ampak klasičen z zavornimi čeljustmi, rear hub pa zgleda da je za disk (rahlo upognjen kjer bremza, oz. malo manjša površina kjer naj bi čeljusti prijele), ima kdo kaj izkušenj s tem?
Hvala
Lp
Leon
Vse sem že naročil in skoraj zmontiral. Imam pa problem pri snezorju za pedala kjer imam fi 17 čep od pedal kamor naj bi šel snezor z luknjo fi15.
Iščem nekako nov senzor pa nisem 100% če je tale spodnji pravi (original naj bi bil KD-2ps-L tukaj spodaj na linku sem našel KD-2PS-R ampak je brez dimenzij, zgleda da bi šlo čez?:
Pa še ena stvar je da nimam disk zavor ampak klasičen z zavornimi čeljustmi, rear hub pa zgleda da je za disk (rahlo upognjen kjer bremza, oz. malo manjša površina kjer naj bi čeljusti prijele), ima kdo kaj izkušenj s tem?
Hvala
Lp
Leon

atlet ::
Malo razširi luknjo, pa bo.
Stratos,
Hvala
Lp
Leon
Enostaven program za fakturiranje -> www.quibi.net

stratosD ::
mm na vsaki strani oboda ne moraš pobrat/pobrusit - skoraj ne verjamem
o plastičnem delu govorimo - ali o kovinski rinki?
od 50sec naprej....

o plastičnem delu govorimo - ali o kovinski rinki?
od 50sec naprej....
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: stratosD ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Električno kolo (strani: 1 2 )Oddelek: Šport | 22252 (1306) | darkolord |
» | E-kolo uporabniške izkušnjeOddelek: Šport | 16439 (10336) | Vesolje |
» | Zakaj so električni motorji prava stvarOddelek: Znanost in tehnologija | 5403 (3956) | krucymucy |
» | Spletni nakup - nadgradnja kolesa v električnegaOddelek: Šport | 4007 (3308) | avom23 |