Forum » Pomoč in nasveti » Gopro hero 3 black slowmotion
Gopro hero 3 black slowmotion
chiiiii ::
Pozdravljeni,
Včeraj sem kupil Gopro hero3 black edition. Ko posnamem video in ga prenesem na računalnik imam probleme s playerji. Gom player mi predvaja počasen posnetek, windows media player mi sicer sliko pokaže normalno ampak je zvok čisto mimo. Smešno je da ko sem posnel čisto prvi video na 1440p/48 mi je Gom predvajal posnetek brez problemov...mislim da se je zalomilo ko sem player updejtal.
Lepo prosim nekoga da mi na hitro pove nekaj o nastavitvah kamere - kakšno resolucijo nastavit za snemanje in pa kateri player je dobro uporabiti za predvajanje.
Ali je pomembno tudi kakšno micro SD kartico uporabljaš?
Hvala v naprej!
LP
Marko
Včeraj sem kupil Gopro hero3 black edition. Ko posnamem video in ga prenesem na računalnik imam probleme s playerji. Gom player mi predvaja počasen posnetek, windows media player mi sicer sliko pokaže normalno ampak je zvok čisto mimo. Smešno je da ko sem posnel čisto prvi video na 1440p/48 mi je Gom predvajal posnetek brez problemov...mislim da se je zalomilo ko sem player updejtal.
Lepo prosim nekoga da mi na hitro pove nekaj o nastavitvah kamere - kakšno resolucijo nastavit za snemanje in pa kateri player je dobro uporabiti za predvajanje.
Ali je pomembno tudi kakšno micro SD kartico uporabljaš?
Hvala v naprej!
LP
Marko
particle ::
Meni je VLC še zmeraj vse predvajal. Mogoče je problem, da imaš posneto z veliko fps, (120+) in ti player "zabaše" med predvajanjem. Še posebaj če imaš malo rama. Najbolje je, da si surove posnetke vedno najprej konvertaš v nek gledljiv video format(23.97fps ali 30fps) in jih nato predvajaš.
Za slow motion posnetke, moraš snemati v WVGA načinu pri 240fps, in jih nato upočasniš na 12,5% hitrosti.
Za slow motion posnetke, moraš snemati v WVGA načinu pri 240fps, in jih nato upočasniš na 12,5% hitrosti.
@Peshkeer Saj pravim da sem snemal 48fps na resoluciji 1440. S katerim software-om je najbolje konvertat? Najbrž potem video zgubi na kvaliteti meni pa to ni všeč..sploh če ga imam potem namen obdelovat v adobe premiere pro?
particle ::
Ja sej ubistvu če misliš direktno z premierom obdelovat, lahko daš not original fajle. Itak ti bo potem premiere konvertal v exportu.
Kupil sem Sandiskovo kartico ultra in dela ko šus.
Hvala mojster!
LP
Hvala mojster!
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: chiiiii ()
Ebay - 335€ Malo sem cvikal ampak se je izkazalo za super nakup.
http://www.ebay.ie/itm/GoPro-HD-HERO-3-...?
http://www.ebay.ie/itm/GoPro-HD-HERO-3-...?
kurjač ::
Dej si mal navodila preber. Pri nas se uporablja Sonyva HDR-AS15, ki zmore 30, 60 ali 120 slik pri 720p. Izhodni format je fiksen in to je 30 slik/sek. Predvajalnik zato vedno prikazuje 4x počasnejši posnetek kadar uporabiš 120 fsp. Kakšen je pri tem zvok se ne spomnim, ker običajno ne uporabljam tak način. Kartica SD je prporočena class 4 ali več in obvezno formatirana v kameri.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero akcijsko kamero kupiti? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 59113 (1771) | Bostjan_321 |
» | GoPro "alternativa"? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 38749 (13760) | BivšiUser2 |
» | Full HD kamera - slaba resolucijaOddelek: Zvok in slika | 1185 (1018) | RatedR |
» | Garmin se postavlja po robu GoProjuOddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 15439 (11051) | ProGo |