Forum » Loža » Alkohol smrdi/izredno neprijeten vonj?
Alkohol smrdi/izredno neprijeten vonj?
MadMikey ::
Nehal sem pit alkohol nekje 10 let nazaj, na komplet ničlo. Nikoli v nobenem primeru niti piva , niti kapljice nisem spil 10 let in tako bo ostalo.
In kaj se mi je začelo dogajat, ko kdo pije alkohol , mi tako smrdi, da mi je neprijetno.. Čim zavoham alkohol mi pride zelo slab občutek, skoraj da me strese koliko mi je nagravžen.
A je še kdo prenehal na nulo dolg cajta in se mu isto dogaja?
Pa še zdej sm neki delal in za sekundo se mi je zdelo koda je vonj piva in me je pretreslo od gnusa.
Sploh ne razumem zakaj je alkohol legalen.. Ko greš zdravnici na pregled je ena prvih stvari k vpraša 'Alkohol?'
In kaj se mi je začelo dogajat, ko kdo pije alkohol , mi tako smrdi, da mi je neprijetno.. Čim zavoham alkohol mi pride zelo slab občutek, skoraj da me strese koliko mi je nagravžen.
A je še kdo prenehal na nulo dolg cajta in se mu isto dogaja?
Pa še zdej sm neki delal in za sekundo se mi je zdelo koda je vonj piva in me je pretreslo od gnusa.
Sploh ne razumem zakaj je alkohol legalen.. Ko greš zdravnici na pregled je ena prvih stvari k vpraša 'Alkohol?'
- zaklenil: bluefish ()
K0l1br1 ::
Mene so se navadili. Namesto tone piv sedaj nabavijo čajne vrečke in razne vrste kafet. Da imamo oči kot una žvau od vsega kofeina enkrat po deseti uri.
matobeli ::
MadMikey, morda bo pa PC za 2k€, ki ga nerabiš, rešil tvoj problem.
Intel driverji namreč še ne podpirajo vonja.
Intel driverji namreč še ne podpirajo vonja.
mailer ::
Problem je ker tudi tablet ne jemlješ, da si nehal pit zna bit slabo. Privošči si vsaj občasno kakšen kozarec vina ob kosilu in pivo pri pici.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
Phantomeye ::
LightBit ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Preverjanje alkohola na delovnem mestu. (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 35752 (14785) | destroyer2k |
» | Družba "pogojena" z alkoholom?Oddelek: Loža | 3941 (2656) | zobnik |
» | Heineken 0,0Oddelek: Loža | 3647 (2585) | Alfa Dog |
» | Bratu zatežli v OŠ ker si je naroču Laško-Malt (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 90871 (67654) | Pithlit |