Forum » Loža » Naročanje iz aliexpress, ebay, amazon
Naročanje iz aliexpress, ebay, amazon
;-) ::
Ima kdo izkušnje kako je z naročanjem v tem času.
Najbolj me zanima ebay.co.uk, bo pošta normalno prišla ali bo z zamudo ali sploh nebo ?
Kako je z pošto iz Austrije, Nemčije.
Zanima me za paket cca. 7-10kg.
Najbolj me zanima ebay.co.uk, bo pošta normalno prišla ali bo z zamudo ali sploh nebo ?
- predlagal izbris: Machete ()
Silver_Star ::
Ima kdo izkušnje kako je z naročanjem v tem času.
Moje naročilo preko ebay-a (iz Kanade) je bilo pred dvema dnevoma dostavljeno. Rok dostave so dali do 20.04. Tako da zgleda, da teče normalno.
profii ::
To da si naročil na ebay.co.uk ne pomeni nič. Prodajalec je lahko iz kjerkoli. :)
Vprašaj za sledenje in spremljaj pošiljko.
Vprašaj za sledenje in spremljaj pošiljko.
joggi79 ::
Iz Nemcije se vedno pride stvar v povsem enakem casu, kot je prisla pred tem. Odvisno od posiljatelja in njegovega nacina dostave, ampak zadnji dve posiljki sta bili obe tu v dveh dnevih.... kot vedno do sedaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup iz Anglija nakup preko spleta_carina, davek, trošarina?Oddelek: Kaj kupiti | 7717 (1938) | St235 |
» | Ebay izbira države pošiljateljaOddelek: Pomoč in nasveti | 1266 (1016) | MIHAc27 |
» | Nakup Google Nexus 10Oddelek: Kaj kupiti | 2069 (1596) | mitja73 |
⊘ | PayPal in primarna valuta (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16249 (15083) | Tilen |
» | Vprašanje glede online trgovin - Ali kaj kupujete?Oddelek: Kaj kupiti | 2123 (1654) | delfinus |