» »

Facebook business problem

Facebook business problem

tt1024 ::

Zadeva je sledeča. Kolega je imel FB account, nato je naredil še FB business account za svoje podjetje. Na ta business account je dodal sodelavko, da lahko ureja FB stran. Ker je kolegu privat FB začel presedati ga je popolnoma izbrisal, sodelavka pa gre sedaj na porodniško in nikakor ne moremo dodati novega člana z možnostmi urejanja, ker ona ni upravitelj strani.
Kakšna ideja kam se obrniti oz. kako zadevo rešiti?

Hvala.

pwn3rrr ::

Če je kolega samo deaktiviral svoj račun, ga lahko kadarkoli ponovno aktivira z vpisom in pridobi nazaj pravico do upravljanja strani.
Če je pa račun res popolnoma izbrisal, ga lahko še vedno "obudi" nazaj v primeru, če že ni preteklo 30 dni od izbrisa (vsaj mislim, da je sedaj 30 dni). Če je pa od izbrisa že več kot 30 dni, je pa zgodba bolj kot ne zaključena in je edina opcija, da se piše na FB podporo, vendar moraš imeti precej sreče da karkoli odpišejo oz. rešijo. Probajte priložiti čimveč dokazov, da je ta stran res vaša oz. ste jo vi ustvarili... ampak kot sem rekel, možnosti so bolj majhne, še posebej če stran nima nevem koliko všečkov/sledilcev.
Če stran nima administratorja, je tudi ni več možno deaktivirati oz. izbrisati.
Za naprej svetujem, da imate vedno vsaj dva administratorja strani (se tudi zgodi, da kakšen FB račun nepričakovano ukinejo) oz. da vedno pred izbrisom profila najprej predate administratorske pravice strani nekomu drugemu. Tudi če želite izbrisati stran/business acc, je to potrebno storiti posebej pred izbrisom profila, drugače bo stran ostala za vedno vidna.

Veliko sreče.

tt1024 ::

Super, hvala lepa za odgovor. Je verjetno že več kot 30 dni. Če ima kdo še kakšno idejo ali varianto, prosim za pomoč, vmes pa bo poskusil na FB support.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Normiran s.p. bancni racun (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13928108 (1542) stojko007

facebook (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10819835 (5851) galu
»

Ali je še možnost odkriti vzrok vdora v infor. sistem?

Oddelek: Informacijska varnost
315496 (4171) McMallar
»

Aplikacije s Facebooka zbirajo osebne podatke

Oddelek: Novice / Zasebnost
209377 (8189) Keyser Soze
»

Uporabniki s Facebookom nezadovoljni, najraje imajo Wikipedijo in Google (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
9921998 (18982) Lion29

Več podobnih tem