» »

Problemi z RAMi!

Problemi z RAMi!

dustphoenix ::

Moj racunalnik: Asus A7V-266C, AMD Athlon 2000+ XP, 256 DDR/266 MHz, GeForce 4 MX 440-64Mb, 80Gb Seagate Baracuda, Waitec Mamba DVD-Rom 16x/42x, Teac CDR-W 52x/24x/52x,....

Imam probleme z namescanjem XPjev. Dokupil sem 512 RAMa/333 MHz, pa jih vstavil na prvi bank, stare rame pa na drugi bank. Ko sem ponovno zagnal rac. mi je vse normalno prepoznalo (768 Ram), edino sistem se mi je zrusil (Windows XP could not locate te file; C:\Windows\System32\System The file is missing or corrupt. Please restart your computer with the Windows XP Installation Disc and press "R" on the walcome screen).
Vse lepo in prav samo da do tega welcome screena ne pridem. Prej mi pokne ven eno napako, acpi.sys 0x000000XXXXX (XXXX predstavljajo neke stevilke, ki so vedno drugacne). Potem sem uspel sistem cudezno formatirat z cdjem od XPjev, vendar ko kopira namestitvene datoteke mi javi napako pa stisnem enter in gre dalje. Vendar ko pride do 100% spet vrze ven napako z 0x000000XXXXXX naslovi. Ti naslovi so vedno drugacni, pa pri vsaki instalaciji mi drugo datoteko javi da ne more kopirat, nikoli iste, pa sem ponovil ze 6 krat in vec res ne vem. z Biosom sem ze tudi sprobaval, vendar nic, ker je bios meni malo bolj domace podrocje mi tudi bios update ni nikakor pomagal. Prosimce kdo kaj ve naj mi sporoci. za odgovore se ze vnaprej zahvaljujem. Zoki

VASkO ::

daj nastavitve RAMa v BIOSu na "by SPD"

dustphoenix ::

Imam nastavljeno na by SPD, pa ne pomaga.:| Prosim ce ves se za kaj drugega mi povej(te). Hvala ze vnaprej.

Gapi ::

Za ram testirat na netu obstaja en lušten programček reče se mu memtest86.Poženeš ga iz diskete.(zagonska disketa)

Tovaris Stalin ::

Sem imel isti problem, 400mhz rami mi niso hoteli delovati na 266mhz, na 200mhz pa delujejo brez napak. Probaj zmanjšat frekvenco s 166 na 133

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

navijanje AMD procesorja (strani: 1 2 )

Oddelek: Navijanje
776407 (5010) Davidf1
»

navijanje

Oddelek: Navijanje
111403 (1207) morphling1
»