Forum » Na cesti » Kolesni ležaj
Kolesni ležaj
crylizz ::
Desni sprednji kolesni ležaj mi gre počasi rakom žvižgat, tuli občasno pri zavijanju v levo.
Koliko se kaj giblejo cene zamenjave tega?
Gledam autodoc za Peugeot 308 SW 1.6 HDI 2008 da je komplet že od 14EUR naprej.
Koliko se kaj giblejo cene zamenjave tega?
Gledam autodoc za Peugeot 308 SW 1.6 HDI 2008 da je komplet že od 14EUR naprej.
- spremenilo: crylizz ()
koyotee ::
Odvisno a je samo lszaj ali tudi pesta. Za moj avto je bil ležaj SKF 100€.
Ne kupuj najcenejšega sranja.
Ne kupuj najcenejšega sranja.
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Invictus ::
Pa zamenjaj oba, drugače ti bo hitro šel še levi, ker bo za svojo obrabo preveč obremenjen.
Sam sem zdajle zamenjal vse 4 ležaje skupaj s pestom, pa so prišli cirka 170 EUR na rezervniavtodeli24 za Škodo Octavio.
Po 10 letih so pesta precej švoh in zarjavela...
Pazi pri naročilu, sporoči jim svojo VIN številko.
Sam sem zdajle zamenjal vse 4 ležaje skupaj s pestom, pa so prišli cirka 170 EUR na rezervniavtodeli24 za Škodo Octavio.
Po 10 letih so pesta precej švoh in zarjavela...
Pazi pri naročilu, sporoči jim svojo VIN številko.
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
motoroil ::
Menjaj oba.
Ko sem jaz kupil skoraj nacenejšega in z njima prišel do mehanika, se je ta začel križat zakaj nisem vsaj kitajske vzel, ne da mu nosim to turško sr*nje.
Po vgradnji je bil en nov slabši od starega in sem po temu kupil resne ležaje.
Ko sem jaz kupil skoraj nacenejšega in z njima prišel do mehanika, se je ta začel križat zakaj nisem vsaj kitajske vzel, ne da mu nosim to turško sr*nje.
Po vgradnji je bil en nov slabši od starega in sem po temu kupil resne ležaje.
Ganon ::
Da ne odpiram nove teme.
Eden od sprednjih ležajev je postal glasen, najbolj se ga sliši ob zavijanju v levo. Katero znamko priporočate, na Autodocu jih je malo morje.
Eden od sprednjih ležajev je postal glasen, najbolj se ga sliši ob zavijanju v levo. Katero znamko priporočate, na Autodocu jih je malo morje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | katere firma za avtodele so kvalitetne made in europeOddelek: Na cesti | 7986 (2025) | mugen999 |
» | Velik servis - absurdna cena? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Na cesti | 50901 (36349) | robo125 |
» | Pomoč glede reklamacije zavorOddelek: Na cesti | 4608 (3459) | profii |
» | Rezervni deli - rezervniavtodeli24 (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 24241 (16979) | undertacker |
» | Naj pomaga vsak, ki se spozna na popravljanje avtomobilov (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17217 (15815) | SkIDiver |