Forum » Omrežja in internet » Facebook - events, friends suggestions
Facebook - events, friends suggestions
antireal ::
Se komu sanja zakaj pod zavihkom events na facebooku ne vidim čisto nobenega dogodka?
Prav tako pod friends suggestions ne vidim čisto nič. Facebook mi ne ponudi nobenih novih ljudi?
Prav tako pod friends suggestions ne vidim čisto nič. Facebook mi ne ponudi nobenih novih ljudi?
Mare2 ::
Se komu sanja zakaj pod zavihkom events na facebooku ne vidim čisto nobenega dogodka?
Evente bi videl samo, če so ti jih poslali ali se na njih prijavijo tvoji prijatelji. Koliko prijateljev imaš?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prvi vtis na Facebooku: Število prijateljev vpliva na privlačnost (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 25826 (21000) | smash |
» | Facebooku se v Nemčiji obeta globaOddelek: Novice / Zasebnost | 11096 (9110) | cegu |
» | Nova verzija Yahoo Maila z novostmiOddelek: Novice / Omrežja / internet | 9111 (7578) | roli |
» | 1266 (854) | -žiga- | |
» | Facebook išče 100 milijonov dolarjev (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Rezultati | 12552 (8506) | BigWhale |