» »

Kako razšriš datoteke *.bin

Kako razšriš datoteke *.bin

B_U_R_I ::

Hey.

Jst sm downloadal en fajl *.bin

zdj me pa zanima ker program moram uporabt d bom to razširu oz d bom lahko to uporablal.

zdj k je u .bin formatu mi nč ne nuca. rabm .exe

tnx
lp

boyan64 ::

Tudi jaz sem na forumu bolj nov (razne bine, cue itd pobiram iz neta za sina) in ko sem prvič videl .bin končnico mi ni bilo nič jasno.
Ko pa sem odkril ta forum je vse bolj jasno.
Predlagam ti, da večkrat in bolj pozorno pregledaš ta forum in boš odkril vse odgovore katere rabiš.
Se mi zdi, da je bilo na to temo še skoraj največ besede.
Klikni iskanje(psevdo) v polje išči vtipkaj bin in dobil boš polno zadetkov.
Upam da boš našel.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: boyan64 ()

perci ::

Zapeces ga na cd kot image ali pa uporabis daemon tools in zadevo mountaš. Zraven si po vsej verjetnosti dobil tudi cue fajl.

pivmik ::

perci hvala ker podiraš lenobo neumnost in smetenje foruma ter spodbujaš k nadaljnemu razvijanju le tega.
LP, Gregor GRE^

Dusko ::

To je samo še dokaz ,da ali izboljšate sekcijo iskanje,ki je zaradi velikega števila postov postala neuporabna in nepregledna. Ali pa da preprosto napišete članke vodiče o najpogostejših problemih.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dusko ()

Cokolesnik ::

Dusko: moram priznati, da je omejenost iskalnika res problem, saj slednji ne išče po vseh temah, ampak po prvem prispevku v temi in po naslovu s čimer iskanje ni tako produktivno, kot bi lahko bilo in marsikdo tudi obupa. Po drugi strani pa omejitvi iskalnika botruje omejena zmogljivost strojne opreme, na kateri teče slo-tech, rešitve (donacije) za odpravo tega problema, pa so več kot dobrodošle. Iskalnik, ki vsakemu išče po tisočih temah in še več prispevkih v temah, namreč ne more biti nepožrešen.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

iskalnik

Oddelek: Slo-Tech
342248 (1166) shotalick
»

Zahtevnejše gostovanje, kje? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
10610198 (7282) Mati
»

Neuporaben iskalnik (strani: 1 2 )

Oddelek: Slo-Tech
536619 (4686) xabre
»

BIN datoteka

Oddelek: Pomoč in nasveti
205101 (4541) elninko
»

iskanje