Forum » Mobilne tehnologije » Android dark mode, Android 10, počakati ali naložiti cfw?
Android dark mode, Android 10, počakati ali naložiti cfw?
neocodexx ::
Ker sem precej v zaostanku glede teh stvari in moraš imeti že malo prakse da se znajdeš na xda forumov, bi na hitro vprašal tiste ki ste na tekočem:
Kaj bi rad: full dark mode na android telefonu, sedaj imam kvazi-dark mode na LG G8s, večina original menijev gre na amoled črno, dosti appov pa ni, poskusil sem tudi dark mode app za nerootane telefone na marketu, pa tudi ni čisto vse rešil.
Aja, pa če grem ta kvazi-dark mode na telefonu, to je v bistvu high contrast mode, ki pa mi spodnjo vrstico s tipkami obarva belo, kar je še bolj moteče, tako da sedaj uporabljam neko LGjevo temo ki ima malo več črne, skratka ni to to.
Nekaj sem slišal da naj bi Android 10 dobil to full dark mode funkcionalnost. Moj je še na 9, ne ve se še kdaj oz. če bo G8s dobil ta update.
Se splača počakati, ali mogoče naložiti kakšen Android10 cfw?
Kakšna je danes situacija z rootanjem in garancijo pri LG napravah? Minilo že veliko let odkar sem opravil zadnji root, in takrat je bilo včasih še kar zapleteno odvisno od naprave, potem je imel HTC foro da se to dali na blacklisto itd... Nisem več na tekočem.
Kaj bi rad: full dark mode na android telefonu, sedaj imam kvazi-dark mode na LG G8s, večina original menijev gre na amoled črno, dosti appov pa ni, poskusil sem tudi dark mode app za nerootane telefone na marketu, pa tudi ni čisto vse rešil.
Aja, pa če grem ta kvazi-dark mode na telefonu, to je v bistvu high contrast mode, ki pa mi spodnjo vrstico s tipkami obarva belo, kar je še bolj moteče, tako da sedaj uporabljam neko LGjevo temo ki ima malo več črne, skratka ni to to.
Nekaj sem slišal da naj bi Android 10 dobil to full dark mode funkcionalnost. Moj je še na 9, ne ve se še kdaj oz. če bo G8s dobil ta update.
Se splača počakati, ali mogoče naložiti kakšen Android10 cfw?
Kakšna je danes situacija z rootanjem in garancijo pri LG napravah? Minilo že veliko let odkar sem opravil zadnji root, in takrat je bilo včasih še kar zapleteno odvisno od naprave, potem je imel HTC foro da se to dali na blacklisto itd... Nisem več na tekočem.
- spremenilo: neocodexx ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android 10 je tu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 17929 (12732) | pirlo |
» | Strojne novosti na Google I/O 2019: Pixel 3a, Android Q, Nest Home MaxOddelek: Novice / Android | 16364 (14292) | mirancar |
» | Prve verzije Microsoftovega Edgea tudi uradno na ogledOddelek: Novice / Brskalniki | 4771 (2105) | simnov |
» | Namestitev chromaOddelek: Pomoč in nasveti | 1377 (681) | tiltech |
» | WWDC 2018: Apple razkrije iOS 12 in macOS MojaveOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 19206 (16916) | no comment |