Forum » Strojna oprema » Povezava računalnika in PS4 na TV
Povezava računalnika in PS4 na TV
Amadeuss ::
Pozdravljeni,
imam izziv kako na televizor, ki ima 2 HDMI vhoda povezati tako stacionarni računalnik, kot PS4. En HDMI vhod namreč že zaseda Telekomov NEO tako, da ostane samo še en.
Se je kdo že srečal s podobno prepreko in ima kak praktičen nasvet kako rešiti zadevo?
Najprej sem pomislil na Google Chromecast, ampak s tem ne rešim situacije, saj mi ravno tako potem zasede en HDMI in nimam več kam priklopiti Playstationa
Televizor pa je malo starejša LG-ejva plazma, LINK.
imam izziv kako na televizor, ki ima 2 HDMI vhoda povezati tako stacionarni računalnik, kot PS4. En HDMI vhod namreč že zaseda Telekomov NEO tako, da ostane samo še en.
Se je kdo že srečal s podobno prepreko in ima kak praktičen nasvet kako rešiti zadevo?
Najprej sem pomislil na Google Chromecast, ampak s tem ne rešim situacije, saj mi ravno tako potem zasede en HDMI in nimam več kam priklopiti Playstationa
Televizor pa je malo starejša LG-ejva plazma, LINK.
filip007 ::
Meni je brat s Kitajske naročil Vention HDMI razdelilec, ker ima tv samo eden HDMI, zdaj jih imam 4, dva zasedena, eden za SIOL box, drugi pa PS4.
Trevor Philips Industries
Zgodovina sprememb…
- spremenil: filip007 ()
Opcija bi bil verjetno tudi AV sprejemnik? Samo ti imajo kar lepe cene
Sem pa sedaj po Filipovem predlogu našel na Amazonu tale HDMI switch. To bi verjetno delovalo? Samo kako pa je potem z zvokom? S Playstationa ni problem, ker verjetno itak pride po HDMI kablu. Kaj pa je s PC-jem?
Sem pa sedaj po Filipovem predlogu našel na Amazonu tale HDMI switch. To bi verjetno delovalo? Samo kako pa je potem z zvokom? S Playstationa ni problem, ker verjetno itak pride po HDMI kablu. Kaj pa je s PC-jem?
filip007 ::
Tega imam jaz.
Za PC HDMI zvok je treba nastaviti v gonilnikih se mi zdi.
Za PC HDMI zvok je treba nastaviti v gonilnikih se mi zdi.
Trevor Philips Industries
Ima še kdo kak predlog ali sva s Filipom našla optimalno rešitev? To bi moralo delati ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11386 (3951) | acookook |
» | Hišni kino šel k vragu, ostali so mi dobri zvočnikiOddelek: Zvok in slika | 3256 (1967) | St235 |
» | Kako povezati ekran, PC in PS4 skupaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2082 (1824) | filip007 |
» | DVI -> HDMI na LCD 42LG5030 brez zvoka?!Oddelek: Zvok in slika | 7692 (5472) | milos75 |
» | kako razporediti kablovje za projektor?Oddelek: Zvok in slika | 2983 (2741) | msenjur |