Forum » Loža » Ledno plavanje
Ledno plavanje
CleanPower ::
Ledno plavanje je po definiciji vsako plavanje v vodi ki ima manj kot 5 stopinj Celzija.
Je kdo počel to? Kako se tega lotiti?
Je kdo počel to? Kako se tega lotiti?
jest10 ::
Greš do dovolj hladne vode in se vržeš vanjo.
Pa po možnosti imej nekoga zraven, da te lahko potegne iz vode, če te bo kaj ruknilo
Pa po možnosti imej nekoga zraven, da te lahko potegne iz vode, če te bo kaj ruknilo
sreda ::
jaz prakticiram Wim Hof metodo dihanje + mrzel tuš zjutraj (že tri leta). Občasno grem v kakšno mrzlo reko, jezero ali morje. Je prav poseben čar, ko vidiš bistro vodo in se greš lahko namočit ne glede na letni čas. Do o stanju evforije ne govorim ko prideš ven.
Imam neko sarnje s kroničnim vnetjem. Pomaga mi ,da mi ni potrebno jemati antibiotikov. Pomaga mi tudi pri koncentraciji in delu.
Začneš pa vsak dan mrzel tuš. Začneš s 15 sekundami. Nato vsak teden podaljšaš za 15 sekund.
Pa ne začet februarja, ker je voda najhladnejša.
Na netu je ogromno materiala in intervjujev. Google: Wim Hof. Pridruži se facebook skupini. Sam nimam več facbooka, in ravno zaradi te skupine bi ga nazaj odprl, ker je fino za motivacijo. Ker nisem ravno vsako jutro pri volji za mrzel tuš, sploh ko imaš na voljo obilo tople vode.
Imam neko sarnje s kroničnim vnetjem. Pomaga mi ,da mi ni potrebno jemati antibiotikov. Pomaga mi tudi pri koncentraciji in delu.
Začneš pa vsak dan mrzel tuš. Začneš s 15 sekundami. Nato vsak teden podaljšaš za 15 sekund.
Pa ne začet februarja, ker je voda najhladnejša.
Na netu je ogromno materiala in intervjujev. Google: Wim Hof. Pridruži se facebook skupini. Sam nimam več facbooka, in ravno zaradi te skupine bi ga nazaj odprl, ker je fino za motivacijo. Ker nisem ravno vsako jutro pri volji za mrzel tuš, sploh ko imaš na voljo obilo tople vode.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sreda ()
CleanPower ::
Jaz sem to že delal, ampak mislim da sem imel problem da sem potem pogosto zbolel(to sem delal vsak dan in se je zgleda nabralo). Mislim da je ta stvar dobra po kakšnem treningu oz. ko si pri dobrem zdravju. Pa moraš se potem dobro obleči in ogreti. Ne da delaš to vsak dan, ker potem verjetno itak izgubi učinek. Pa še mrzel tuš ni enako kot jezero/morje.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali kdo prakticira "Cold shower"? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13408 (4891) | starfotr |
⊘ | Smart Drugs - Modafinil in prijatelji (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 15567 (7053) | dexterboy |
» | Kakšna je vaša "obramba" proti gripi in prehladu? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 15146 (12787) | IL_DIAVOLO |
» | Savnanje in ohlajanjeOddelek: Loža | 1579 (1425) | c0dehunter |
» | Nas bolj ohladi mrzla ali topla vodaOddelek: Loža | 3185 (2683) | grex |