Forum » Zvok in slika » Amazon Fire TV Stick 4K nalaganje aplikacij 5505 error
Amazon Fire TV Stick 4K nalaganje aplikacij 5505 error
PrimozJr ::
Pozdravljeni,
zraven tv-ja sem dobil Amazon Fire TV Stick 4K. Aplikacije, ki so naložene (Netflix) delujejo BP, ko pa hočem kaj naložit iz appstora, dobim 5505 Error, t.i. geo error, ker je stvar narejena za USA, UK, DE, AT, IND trg. Se je kdo kaj hecal s tem in mu je uspelo kaj naložit z appstora brez uporave VPN-ja? Hotel sem naložit app Downloader s katero potem lahko naložim tudi appe, ki jih ni v njihovem appstoru.
Hvala, lp!
zraven tv-ja sem dobil Amazon Fire TV Stick 4K. Aplikacije, ki so naložene (Netflix) delujejo BP, ko pa hočem kaj naložit iz appstora, dobim 5505 Error, t.i. geo error, ker je stvar narejena za USA, UK, DE, AT, IND trg. Se je kdo kaj hecal s tem in mu je uspelo kaj naložit z appstora brez uporave VPN-ja? Hotel sem naložit app Downloader s katero potem lahko naložim tudi appe, ki jih ni v njihovem appstoru.
Hvala, lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč - apple aplikacije brez registracij Apple IDOddelek: Pomoč in nasveti | 563 (405) | iglavc |
» | Tudi Amazon bo vrnil denar, ki so ga najmlajši zapravili za nakupe znotraj aplikacijOddelek: Novice / Tožbe | 4326 (3222) | opeter |
» | OS X Instalacija problem+ še dodani problemOddelek: Operacijski sistemi | 2006 (1514) | Ales |
» | Tudi iOS 6 zlomljen, a za zdaj ne javnoOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 13696 (11609) | driver_x |
» | Se Applu nemara obeta protimonopolni postopek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 21643 (19230) | CoolBits |