» »

Pomoč - apple aplikacije brez registracij Apple ID

Pomoč - apple aplikacije brez registracij Apple ID

iglavc ::

Pozdravljeni,

prosim za pomoč, in sicer bi na starejšem Ipadu potreboval instalirati aplikacijo https://itunes.apple.com/us/app/maginon...
Pri registraciji v itunes mi apple nekako zavrača prijavo in ne pusti, da bi se prijavil. Tako ne morem instalirati aplikacije, ki jo uporabljam za svojo web camero. Mi lahko prosim nekdo pomaga, kako bi lahko drugač instaliral aplikacijo (ali preko računalnika) ali kako drugače, ker je sedaj ipad brez te aplikacije skoraj neuporaben. Če bi lahko kdo to dol potegnil in mi poslal na mail, da bi si potem preko računalnika naložil (če se to sploh da).
moj mail: iglavc@gmail.com

Hvala.
Lep pozdrav.

amacar ::

Edina opcija je preko appstore (razen če se spraviš jailbreakat, če za to verzijo sploh obstaja).

Aja se ne da kako drugače ? Kako pa vidim katera verzija je in kako jailbreakat ??? Imam IPAD 64gb 1. generacije... Kako pa registrirati itunes če nimaš kreditne kartice ??? A je to mogoče ?

Stari maček ::

Daš not SD kartico z apk.in inštaliraš....aja, to je ajfon...??

Ja, neki na tak način sem mislil, da bi nekdo z appstore dol potegnil aplikacijo in mi jo poslal, sam bi jo pa potem tako installiral... Kako pa registrirati app store če nimaš kreditne kartice ??? A je to mogoče ?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: iglavc ()

amacar ::

Pri applu je to narejeno malo bolj varno, tako da ni mogoče, da ti nekdo drug potegne app dol.

Lahko narediš račun brez kreditne kartice, slediš applovim navodilom: https://support.apple.com/en-us/HT204034

Hvala za pomoč. Kje pa preverim, če imam APPLE ID ? Neki sem se prijavljal prek dveh mailov pa ne vem sedaj, če mi ga je ustvarilo. Hvala vsem !

no comment ::

Dej stvar v roke vnuku in ti bo (za kepico sladoleda) zrihtal. Ker vse tole, ko se kar nekaj prijavljaš in ne veš kaj bi rad, še manj kaj potrebuješ... ne bo delovalo.

vem kaj potrebujem in kaj bi rad, samo ne vem poti, ker se ne spoznam na apple! Bom že. Hvala vseeno.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Apple

Oddelek: Pomoč in nasveti
223419 (1161) WallSreet
»

Piratiziranje je na iOS-u še kako prisotno (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
13032102 (28742) roli
»

Apple iPad - povzetek (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
34534639 (22887) Bor H
»

Danes Apple-ove tiskovne konference, domnevno predstavljen tablični Mac (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
22320624 (15272) Lion29

Več podobnih tem