Forum » Na cesti » Nakup avta ca.6000€
Nakup avta ca.6000€
-Kai- ::
Pozdravljeni,
Malo sem preletel teme o nakupih avta pa nisem zasledil teme za ta cenovni rang. Če pa slučajno obstaja pa odpiram novo, se opravičujem za ekspanzijo foruma :)
V glavnem, zadeva je sledeča- zbiram ideje za nakup avta za osebo staro 60let.
Okvirna cena je 6000€ +- kakšen petstotak.
Osnovne zahteve imam nekako: bencinar (letno prevozi 8000km), osnovna funkcionalna oprema klima, ročni menjalnik, 5 vrat.
Zaradi dražjih rezervnih delov in servisa bi se izognil azijcem.
Letnik 2014 ali novejši, prevoženih do 100.000km, da bo služil nekaj let. V mislih sem imel citroen kaktusa, zaradi lažje dostopnosti pri vstopu v avto, e sicer malo nad to ceno, ampak, če se najde pametna kombinacija se lahko tudi poveča budžet. Velikost vozila v tem rangu (torej ne premajhni in ne preveliki).
Vesel bom vsakega predloga, saj imam čas za odločitev do poletja.
LP
Malo sem preletel teme o nakupih avta pa nisem zasledil teme za ta cenovni rang. Če pa slučajno obstaja pa odpiram novo, se opravičujem za ekspanzijo foruma :)
V glavnem, zadeva je sledeča- zbiram ideje za nakup avta za osebo staro 60let.
Okvirna cena je 6000€ +- kakšen petstotak.
Osnovne zahteve imam nekako: bencinar (letno prevozi 8000km), osnovna funkcionalna oprema klima, ročni menjalnik, 5 vrat.
Zaradi dražjih rezervnih delov in servisa bi se izognil azijcem.
Letnik 2014 ali novejši, prevoženih do 100.000km, da bo služil nekaj let. V mislih sem imel citroen kaktusa, zaradi lažje dostopnosti pri vstopu v avto, e sicer malo nad to ceno, ampak, če se najde pametna kombinacija se lahko tudi poveča budžet. Velikost vozila v tem rangu (torej ne premajhni in ne preveliki).
Vesel bom vsakega predloga, saj imam čas za odločitev do poletja.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Garancija na zamenjano komponentoOddelek: Loža | 1306 (1147) | tikitoki |
» | Iščem prvi avto. Budget od 5 do 8k. (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 32968 (29024) | tomhuggins |
» | Rada bi kupila avto (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 28804 (22460) | hojnikb |
» | Nakup avtomobila/hatchback (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 19958 (16289) | Utk |
» | Kje kupiti gaming računalnik na obroke? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 22545 (17196) | gpanta |