» »

Pošiljanje paketa v ZDA

Pošiljanje paketa v ZDA

FiReFTW ::

Ok zanima me če ima kdo izkušnje z tem in mi lahko svetuje, do zdaj še nisem nikoli pošiljal v ZDA.

Zanima me če moram vedeti kaj dodatnega kot če pošiljam recimo v nemčijo ali kam, imajo kakšna druga pravila ali velja normalno znamka tvoj naslov ime itd... prejemnik itd... in je to to?

Zanima me pa tudi kakšne opcije so najboljše za pošiljanje?
Rad bi da paket pride v normalnem času torej nevem 3-5 dni? In pa da je ziher da bo prišel na cilj..

Do zdaj imam izkušnje samo z pošiljanjem v evropske države nemčija, nizozemska... in še to večinoma pisma.

Poslal sem pa 2 paketa do zdaj, na pošti prednostno, en je rabil 3 tedne da je prišel en pa se je zgubil, tako da prek tega sigurno ne mislim pošiljat ker časovno traja pa ni ziher da sploh pride.

Paket je pa drugač pismo in pa še dve malenkosti tako da ni preveč veliko teža pa zagotovo pod 2kg, verjetno niti ni 1kg.

jocoj ::

Priporočeno pismo itak. Najceneje in za ZDA imaš delno sledljivost na USPS strani in zahtevan podpis ob prevzemu pošiljke. Poslal več sto paketkov do 1kg in še nikoli se ni izgubil. Traja v povprečju dva tedna.

Izpolniš na tej strani, sprintaš in oddaš na pošti

https://uvoz-izvoz.posta.si/sl/export

Hvala samo to mi je predolgo jaz bi v max 5 dneh rad da pride.

Noben?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: FiReFTW ()

shmandi ::

Potem se pa obrni na DHL in podobne

jype ::

V 5 dneh niti znotraj ZDA ne pride, če ne plačaš precej dražje storitve, pa iz EU v ZDA bo šlo še prek meje, tako da se bo ziher ustavilo za kak dan ali dva še na carini.

jype je izjavil:

V 5 dneh niti znotraj ZDA ne pride, če ne plačaš precej dražje storitve, pa iz EU v ZDA bo šlo še prek meje, tako da se bo ziher ustavilo za kak dan ali dva še na carini.

Ja no ima kdo izkušnje kako dolgo potemtakem ponavadi traja?

St235 ::

računaj vsaj 14 dni, 21 da si ziher, imaš pa možnost bistveno hitrejše in posledično dražje dostave.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

St235 je izjavil:

računaj vsaj 14 dni, 21 da si ziher, imaš pa možnost bistveno hitrejše in posledično dražje dostave.

Koliko je to dražje in preko koga?

St235 ::

DHL EXPRESS WORLDWIDE, računaj do 150-200 eur za dostavo v istem tednu.

peterka1 ::

jocoj je izjavil:

Priporočeno pismo itak. Najceneje in za ZDA imaš delno sledljivost na USPS strani in zahtevan podpis ob prevzemu pošiljke. Poslal več sto paketkov do 1kg in še nikoli se ni izgubil. Traja v povprečju dva tedna.

Izpolniš na tej strani, sprintaš in oddaš na pošti

https://uvoz-izvoz.posta.si/sl/export

Cav!, ker vidim da se spoznaš na mednarodno posiljanje paketov me zanima, ce je prislo do kaksnih sprememb v zadnjih 3 letih. mogoce bi mi lahko kdo pomagal poslati nek telefon v USA? namrec sam nimam pojma o teh stvareh. Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: peterka1 ()

Machete ::

Zapakiraš in pošlješ.
Izpolniš podatke iz zgornjega linka in greš s kodo (ki jo dobiš na mail) ali printom na pošto.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

fikus_ ::

Pri telefonu se zna zaplesti zaradi baterije.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

StarMafijec ::

Obujam temo. Poslal bi paket v ZDA. Še nikoli nisem pošiljal tja.
Katero dostavno službo izbrati in kam moram nesti paket? Ena opcija je Pošta Slovenije. Ostali ponudniki?
Rabim sledenje. Kako je s carino? Moram dati kaka potrdila? Gre za darilo, pri nas sem to kupil za 50 €.

darkolord ::

kixs ::

Gres na Posto. Se prej izpolnis tole in si zapisi stevilko, ki jo dobis na koncu. Za ZDA je vseeno kaj bos izpolnil, oni imajo mejo za carino priblizno $800.

Za cenik poglej tu - blagovna posiljka s sledenjem, pa tezo prej izmeri:
https://eportal.posta.si/Sites/IzracunP...

Posiljal sem ze velikokrat, vedno BP. Dobijo v roku 10 dni (odvisno katera obala ZDA).

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kixs ()

StarMafijec ::

Hvala!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pošiljanje v tujino - odkupnina

Oddelek: Loža
101210 (191) Machete
»

Posta slovenije - gužva (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

40361252 (24102) BuDi79
»

Pošta Slovenije je absolutno predraga (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

647121682 (39709) destroyer2k
»

Upanje, da pošiljka prispe?

333847 (2236) lolipop2
»

Pošta mi izgubila 2 paketa :( (strani: 1 2 )

8531721 (25748) darkolord

Več podobnih tem