Forum » Strojna oprema » Razlika med SB Live value in player
Razlika med SB Live value in player
Bevcan ::
Kakšna je razlika med tima dvema karticama. Ali so celo tri.
SB Live
SB Live Player
SB Live Value
A majo res en smotan priključek za zvočnike.
SB Live
SB Live Player
SB Live Value
A majo res en smotan priključek za zvočnike.
Zdej sm ugotovu. Žal prepozno. SB Live! value nima digitalnega izhoda in podpira zvok 4 kanalen. SB Live! 1024 tega sem po nesreči kupil jaz, sicer ima digitalni izhod a podpira le 4 kanale oziroma nek kvazi 4.1. kjer sta prva dva zvočnika in niskotonec priklopljena na navaden stereo kanal. Tisti pravi, ki si ga jast želim pa je Live! 5.1. Kot vidite ta podpira 6 kanalov in ima tudi digitalni izhod.
Žal nekaj par je šlo v nič.
Žal nekaj par je šlo v nič.
EjTi ::
Kdaj si ga kupu? Ker v 8ih dneh ga maš čas zamenjat. Če ga nočejo zamenjat vzemi denar nazaj in kupi drgega v drugi štacuni.
Po zakonu so ti dolžni dat denar nazaj, če ga vrneš v roku v 8 dni če z izdelkom nisi zadovoljen - seveda če ni poškodovain in imaš originalno embalažo.
Po zakonu so ti dolžni dat denar nazaj, če ga vrneš v roku v 8 dni če z izdelkom nisi zadovoljen - seveda če ni poškodovain in imaš originalno embalažo.
To vem. A žal sem kupil rabljenega. Z vrnitvijo ne bom niti poiskušal. Sicer sem pa dal "sam" 4k kar je za to zvočno precej malo. No prej al slej sem se ob kupovanju rabljene opreme mogu tudi opečt.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava stolp - Sound blasterOddelek: Pomoč in nasveti | 1174 (906) | gumby |
» | Zvocna z digitalnim izhodomOddelek: Zvok in slika | 938 (823) | CaqKa |
» | Dolby digitalOddelek: Zvok in slika | 1301 (1059) | borutzi |
» | dolby digital zvocna?Oddelek: Zvok in slika | 1892 (1606) | matevzm |
» | Katero zvočno karticoOddelek: Kaj kupiti | 1996 (1715) | whatson |