Forum » Zvok in slika » Dolby digital
Dolby digital
KOLAPS ::
mam sb live value zvočno kartico pa ojačevalc k podpira dolby digital, pa me zanima če se da kako zvezat da bi lahko prek tega dobu iz računalnika (k gledam dvd-je) pravi dolby digital?
TESKAn ::
Se da. Poglej v Jokerja pred dosti časa je blo not napisano, kako to storit.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
matevzm ::
Digitalni out (SPDIF) napeljev v ojacevalec. To je to. Na SBju imas minijack, na drugi strani pa ne vem kaj. Ta kabel rabis.
BlackHole ::
Za tole po moje ne rabiš nobenega članka. Tvoja zvočna mora imeti izhod rumene barve, to je digitalni izhod. Ta izhod povežeš z digitalnim vhodom na dekoderju (na mojem je to DVD in).
ej sb live value ma uzadi sam izhod za 2X stereo (za Four PointSurround) pa vhod za mic in line in tko da nima nobenga rumenga digitalnega izhoda! na kartici so neki konektorji (spdif_ext) če se da kej iz tega povlečt???
BlackHole ::
Jaz imam SB live player in ima digitalni izhod, tako da ne vem v čem se razlikujeta razen v tem, alipa imaš
starejšo verzijo.
starejšo verzijo.
borutzi ::
Da ne bom iskal po Jokejih...tuki imas navodila Link Vse skupaj je za 15 min dela in 1000 sit materijala
jah zdej mam narjen digitalni izhod...sam kam v ojačevalc prklopt...imam 2 moznosti digital coaxial pa digital optical vhod : kateri je boljši pa kakšn kabl rabm pa kje ga dobim????
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dolby 5.1Oddelek: Zvok in slika | 3222 (2770) | ciper |
» | AC3 digitalni izhod na SB Live! ValueOddelek: Zvok in slika | 1142 (998) | zile |
» | dolby digital zvocna?Oddelek: Zvok in slika | 1889 (1603) | matevzm |
» | Creativovi zvocnikiOddelek: Zvok in slika | 2451 (1791) | Mate |
» | Kako je s service packi za W2k?Oddelek: Operacijski sistemi | 1835 (1570) | matevzm |