Forum » Pomoč in nasveti » Usb vhod na avtoradiu je pokvarjen
Usb vhod na avtoradiu je pokvarjen
Tana6 ::
Pozdravljeni vsi skupaj,
na mojem avtoradiu je usb vhod unicen (ne vem kako naj opisem - zaradi prepogostega vtikanja in iztikanja se je reza razmajala) in tako radio ne zazna ipoda/kljucka. Zanima me ali obstaja moznost, da se usb enota zamenja/popravi?
V mojem interesu je, da ne menjam avtoradia oz. da z minimalnimi stroski to uredim. Kam se lahko obrnem po pomoc?
Hvala za vasa mnenja!
na mojem avtoradiu je usb vhod unicen (ne vem kako naj opisem - zaradi prepogostega vtikanja in iztikanja se je reza razmajala) in tako radio ne zazna ipoda/kljucka. Zanima me ali obstaja moznost, da se usb enota zamenja/popravi?
V mojem interesu je, da ne menjam avtoradia oz. da z minimalnimi stroski to uredim. Kam se lahko obrnem po pomoc?
Hvala za vasa mnenja!
starfotr ::
Servis ti zamenja USB vticnico in to je to.
Lahko odneses na kak racunalski ali audio/video (TV) servis ali servis gospodinjskih aparatov ipd.
Lahko odneses na kak racunalski ali audio/video (TV) servis ali servis gospodinjskih aparatov ipd.
profii ::
starfotr ::
Če misliš, mehanike, potem oni res je delajo tega.
Mislil sem servise, kot sem jih naštel spodaj.
Pa razni elektroniki tudi ti uredijo.
Če misliš, mehanike, potem oni res je delajo tega.
Se strinjava ;)
Največ je pa odvisno od samega modela avta / radia. VW Polo ima npr. USB port na svojem kablu in relativno poceni popravilo te težave.
Ta trenutek zal tocnega modela ne vem, je pa Pioneer, star vsaj 7 let.?
Recimo, ce poiscem nekoga, ki se ukvarja z avtoakustiko, bi slo? Hvala za odgovor, nisem bila prepricana, ce se to sploh da popravit.
Recimo, ce poiscem nekoga, ki se ukvarja z avtoakustiko, bi slo? Hvala za odgovor, nisem bila prepricana, ce se to sploh da popravit.
Nevem, 6 sekund googlanja mi vrže nekaj za 45€
https://www.bigbang.si/avtoradio/mvhs11...
Dvomim da kakšen štromar vzame radio ven iz avta, ga razdre, prelota USB port (če ni počen PCB), zapre, testira in vgradi nazaj v avto za (veliko) manj denarja.
Drugače pa išči servis eletronike. Avtoakustičarji ti bodo prodali nov radio.
https://www.bigbang.si/avtoradio/mvhs11...
Dvomim da kakšen štromar vzame radio ven iz avta, ga razdre, prelota USB port (če ni počen PCB), zapre, testira in vgradi nazaj v avto za (veliko) manj denarja.
Drugače pa išči servis eletronike. Avtoakustičarji ti bodo prodali nov radio.
Hvala, menda je najbrz res pametneje nov radio, tole res ni drago :). Prijazen pozdrav!
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Tana6 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Passat - menjava avtoradiaOddelek: Na cesti | 4743 (3272) | FTad |
» | VW Golf 7 - radioOddelek: Na cesti | 6141 (5431) | dj_uro |
» | Kako proklopim avtoradio, da ne izgubi spomina?Oddelek: Na cesti | 8732 (5035) | rini |
» | Dlančnik namesto avtoradia???Oddelek: Zvok in slika | 2186 (1809) | krneki0001 |
» | Ukradena ploščica avtoradiaOddelek: Loža | 1525 (1227) | M323SBA |