» »

Digitalno potrdilo

Digitalno potrdilo

jodleia ::

Pred davnimi leti (15 let) sem kratkotrajno uporabljal digitalno potrdilo, sedaj pa ga bom začel zopet. Stalno uporabljam dva računalnika - eden je win7 drugi win10 (neaktivirani). Kam je bolje da namestim digitalno potrdilo - na win7 (kmalu ne bo več podpore) ali na win10 (so pač neaktivirani)?

WhiteAngel ::

Povsod?

jodleia ::

Torej kar se varnosti in digitalnega potrdila tiče, ni pomembno da win 7 ne bodo imeli več podpore, pa tudi ne, da win 10 niso aktivirani? je v bistvu vseeno...? lahko bi uporabljal tudi na xp-jih recimo...? sem mislil glede morebitne 'izposoje' moje identitete s strani nekoga...

harvey ::

jodleia je izjavil:

Torej kar se varnosti in digitalnega potrdila tiče, ni pomembno da win 7 ne bodo imeli več podpore, pa tudi ne, da win 10 niso aktivirani? je v bistvu vseeno...? lahko bi uporabljal tudi na xp-jih recimo...? sem mislil glede morebitne 'izposoje' moje identitete s strani nekoga...

Windows XP ne laufa več :|
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------

Vuli ::

ah...dober antivirus
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|

Uporabnik ::

Če že potem zunanja enota - je še najbolj safe. Torej da certifikat namestiš na namenski USB.

Invictus ::

jodleia je izjavil:

Pred davnimi leti (15 let) sem kratkotrajno uporabljal digitalno potrdilo, sedaj pa ga bom začel zopet. Stalno uporabljam dva računalnika - eden je win7 drugi win10 (neaktivirani). Kam je bolje da namestim digitalno potrdilo - na win7 (kmalu ne bo več podpore) ali na win10 (so pač neaktivirani)?

Naredi win7 update ;).

MS nekako dopusti 2 kopiji Windowsov z enim ključem...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

MrStein ::

Če je win10 neki piratski, poln nekega čudnega softvera, potem ne.
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Backup in uvoz SIGEN-CA certifikata

Oddelek: Omrežja in internet
4413260 (2149) kow
»

Nadgradnja OEM windows 7 na win 10

Oddelek: Operacijski sistemi
306185 (2391) starfotr
»

Microsoft mora plačati 10.000 dolarjev odškodnine zaradi samodejne namestitve Windows (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Tožbe
6323100 (19955) filipk
»

Pomoč - digitalno potrdilo

Oddelek: Pomoč in nasveti
93060 (2673) helsing
»

Opero bi kupili Kitajci

Oddelek: Novice / Brskalniki
4112029 (9640) tabonir

Več podobnih tem