» »

Problem z zagonom Windows 2000

Problem z zagonom Windows 2000

monster-x ::

Torej kot že naslov pove imam problem z dotičnim OS-om. Ko sem danes prižgal računalnik se mi je na zaslonu prikazalo (v Windowsih) sporočilo v katerem piše, da je neka datoteka v mapi, kjer so Windowsi manjka ali je pokvarjena. Jaz nevede skenslam opozorilo in ob naslednjem restartu se med nalaganjem Windowsev pokaže opozorilo, da tisti fajl manjka ali je poškodovan tako, da sploh noče Winse. Za popravilo sem uporabil boot cd windowsev 2000 in nekaj kopira. Ko konča se restarta nakar komp noče nadaljevati nalaganja, ko se prikaže slika windowsov 2000. Tam zašteka in noče dalje. Ma kdo kako idejo, ker formatiranje je čisto zadnja možnost, ker mam gor poln podatkov.

Hvala za odgovore že naprej.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

bobby ::

probi ta fajl od kakega kolega dobit pa ga pol skopirat/prekopirat v isti dir kjer pač naj bi bil. probi to.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

monster-x ::

Mi je nekako uspelo priti v winse zdj, ampak mam vse nastavitve in ostalo kot na začetku, tko da morm še mal to porihtat. Drgač pa kako si mislil to bobby? Ker sploh nisem takrat mogel v winse priti.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.

Jakka ::

Ena rešitev, ki si jo najverjetneje uporabu je ta, da enostavno povoziš sistem z novim.

En predlog, vse pomembnejše podatke nikoli ne met na sistemski particiji. Za takšne podatke si naredi svojo. Pa to prav gotovo že veš... :D

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows star 25 let! (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
7926612 (23792) pegasus
»

Instalacija windows Xp se prekine....

Oddelek: Pomoč in nasveti
131148 (968) amigo_no1
»

Okužen MasterBoot-Bios

141705 (1441) AlesC
»

Težave s compom

10902 (732) thierryhenry
»

Ne dojame da mam nov disk not kva je to?

171160 (933) nornaigre

Več podobnih tem