Forum » Pomoč in nasveti » Težave s trdim diskom Quantum Fireball LCT15
Težave s trdim diskom Quantum Fireball LCT15
Reloaded ::
LP!
Mam en majhen problem. Pred časom se mi je nehal odzivati trdi disk Quntum Fireball LCT15(Mislim da je ta) Velik je 20.4 GB!!! Mam pa drugi disk. Prej sta uspešno sodelovala, sedaj pa ko priklopim Quantuma, mi tudi novega ne zazna, pa če samo Quantuma priklopim = TEMA. Sumim elektroniko, ker disk ni nič škrtal, tak da ležaji al pa glave verjetno niso. Bi lahko kje kupil tak delujoči disk al pa vsaj vezje zanj, da bi rešil podatke na Quantumu.
Prosim za INFO!!!
---dodal ali3n
Malo sem ti popravil naslov. Upam da bo ok.
Mam en majhen problem. Pred časom se mi je nehal odzivati trdi disk Quntum Fireball LCT15(Mislim da je ta) Velik je 20.4 GB!!! Mam pa drugi disk. Prej sta uspešno sodelovala, sedaj pa ko priklopim Quantuma, mi tudi novega ne zazna, pa če samo Quantuma priklopim = TEMA. Sumim elektroniko, ker disk ni nič škrtal, tak da ležaji al pa glave verjetno niso. Bi lahko kje kupil tak delujoči disk al pa vsaj vezje zanj, da bi rešil podatke na Quantumu.
Prosim za INFO!!!
---dodal ali3n
Malo sem ti popravil naslov. Upam da bo ok.
Reloaded!!!
- spremenil: ali3n ()
sash ::
mislim da imam tak disk, sam sem ga trenutno posodil kolegu, pa če si interisent me mailaj, pa se lahko dogovoriva pa prodajo, ker men se itak sam vala po predalu
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Spajky ::
Preveri vse kontakte na disku in če je treba jih malo zalij z WD-40 ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Reloaded ::
Aloha Spajky in sash. Hvala za nasvet Spjaky. Bom probal, če ne pa bom kupil od sasha. Samo emajl mi pošlji sash. HVALA
PS (Bil sem malce odsoten in stran od neta, zato nisem mogel prej odgovoriti)
PS (Bil sem malce odsoten in stran od neta, zato nisem mogel prej odgovoriti)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Učenje slovenskega jezikaOddelek: Loža | 4180 (3752) | cyber_killer |
» | Sprememba končnicOddelek: Pomoč in nasveti | 2185 (1780) | Egii |
» | Office XP-podokno opravil - kam je izginil seznam nedavno odprtih datotek?!Oddelek: Programska oprema | 2627 (2376) | bili_39 |
» | Hlajenje diskaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1129 (918) | goku :) |
» | Rayman 3 problemčki :)Oddelek: Igre | 780 (719) | San |