Forum » Pomoč in nasveti » Problem Lenovo X1 Carbon
Problem Lenovo X1 Carbon
asusp5 ::
Pozdravljeni,
Prejšnjo težavo s prensonikom sem uspel rešiti sam, kar sem tudi objavil rešitev v primeru, če bi se kdo srečal z istim problemom kot jaz.
Sedaj mi ne da miru Lenovo X1 Carbon na katerem je problem z matično ploščo, natančneje z RAM spomini. RAM-e nažalost ne morem zamenjati z drugimi saj je vse skupaj zlito z matično ploščo.
A je kakšen junak na tem forumu, ki bi bil sposoben matično ploščo 'obnoviti'. Probal sem z reflow, žal pa ni obrodilo sadov.
Priporočam se za kakšen kontakt zanesljive osebe, ki bi znala to zadevo spraviti nazaj v delovanje.
Hvala vnaprej
Prejšnjo težavo s prensonikom sem uspel rešiti sam, kar sem tudi objavil rešitev v primeru, če bi se kdo srečal z istim problemom kot jaz.
Sedaj mi ne da miru Lenovo X1 Carbon na katerem je problem z matično ploščo, natančneje z RAM spomini. RAM-e nažalost ne morem zamenjati z drugimi saj je vse skupaj zlito z matično ploščo.
A je kakšen junak na tem forumu, ki bi bil sposoben matično ploščo 'obnoviti'. Probal sem z reflow, žal pa ni obrodilo sadov.
Priporočam se za kakšen kontakt zanesljive osebe, ki bi znala to zadevo spraviti nazaj v delovanje.
Hvala vnaprej
DeeCoy ::
Am... Kaj? Problem z RAM spomini? Kakšen problem? Lahko, da RAM sploh ni problem. Še 2x reflowaj pa boš lahko matično vrgel samo še v smeti. Reflow ni skoraj nikoli rešitev. Žal se mi je kristalna krogla, ki mi pomaga videti kakšne težave ima računalnik posameznega uporabnika tega foruma, pokvarila...
Invictus ::
Kateri X12 imaš?
Če je starejši od gen5, bo počasi za v smeti .
Če je starejši od gen5, bo počasi za v smeti .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | compaq presario CQ56Oddelek: Strojna oprema | 627 (548) | Shark-357 |
» | Ekran se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1471 (1303) | #000000 |
» | Windows 8.1 zmrzuje ob prenašanju podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 3808 (3052) | simon7426 |
» | RAM problemOddelek: Strojna oprema | 1022 (877) | Poly007 |
» | RAM - dodal nov RAM, računalnik ne dela...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1745 (1617) | matopolopato |