Forum » Mobilne tehnologije » iphone polnilni konektor
iphone polnilni konektor
juve91 ::
Iphone 6s se mi noče polniti, baterija ni kriva, ker sem imel že prej težave z polnjenjem.
A je že kdo menjaval ta konektor? iz ebaya so dobre kvalitete?
A je že kdo menjaval ta konektor? iz ebaya so dobre kvalitete?
shadeX ::
Poglej prvo v charging port če je slučajno zabasano z umazanijo oz. prahom.
Poskusi odstraniti s kako iglo/buciko/zobotrebcem...
Poskusi odstraniti s kako iglo/buciko/zobotrebcem...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
DeeCoy ::
Če si iz okolice Lj imam na zalogi rabljene originale, ki delajo. Charging port redko crkne, veliko večja možnost je, da je šel kabel ali čip za polnjenje. Več lahko v zs.
shadeX ::
Meni je šel port pri sedmici. Kupil iz Aliexpressa in zamenjal. Dela še danes.
Si 100% da je res port bil kriv? Ker pri moji 7, sem imel simptome da sem vedno težje polnil (sem večkrat moral priklopit, da je zadeva delala), potem pa ugotovim, da je port zabašen s prahom in to niti ni tako nenavadno pri teh modelih kar sem bral.
jakan123 ::
Si 100% da je res port bil kriv? Ker pri moji 7, sem imel simptome da sem vedno težje polnil (sem večkrat moral priklopit, da je zadeva delala), potem pa ugotovim, da je port zabašen s prahom in to niti ni tako nenavadno pri teh modelih kar sem bral.
Ja.
juve91 ::
Pa kako si potem rešil ta problem glede zabašenosti? meni zobotrebec in bucike ne pomagajo, tako da verjetno druge ni kot menjam
;-) ::
;-) ::
Jaz ga nikoli nisem pa sem krampal kot zmesan. Sem ze tud kupil iphone 7 ko je prodajalec trdil da je zanic konektor in ga je to krampanje reslo. Pol bi voda tud naredla stik? Vrjetno ni izhodne napetosti iz smeri telefona
DeeCoy ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI ARC nehal delovatiOddelek: Zvok in slika | 1255 (868) | fpbs |
» | Aliexpress in VISAOddelek: Loža | 985 (766) | MIHAc27 |
⊘ | Informacije glede carinske pošte (problem z vrednostjo paketa in davkom)Oddelek: Loža | 3500 (2561) | AndrejO |
» | Udar streleOddelek: Omrežja in internet | 1871 (1482) | _Denny_ |
» | Usb C kabel iz kitajskeOddelek: Pomoč in nasveti | 5476 (4349) | VIP58 |