Forum » Mobilne tehnologije » Samsung note9
Samsung note9
1d4n4 ::
Pozdravljeni,
na mobitelu je kr naenkrat rata tema. Utripa zelena lucka in to je to.
Kaj naj naredim?
Se gre za samsung note 9.
na mobitelu je kr naenkrat rata tema. Utripa zelena lucka in to je to.
Kaj naj naredim?
Se gre za samsung note 9.
shotalick ::
Sicer na note 8, ampak je za probat. Preberi komentarje spodaj.
https://thedroidguy.com/2018/09/fix-sam...
https://thedroidguy.com/2018/09/fix-sam...
mmanson ::
Gledam na ebayu telefon samsung galaxy note 9, ki bi z dostavo iz češke prišel cca. 517 eurov. Piše da gre za nov in odklenjen telefon.
Moti pa me, da je pod omrežjem navedeno:AT&T,T-Mobile,Verizon.
Očitno torej telefon za ameriško tržišče.
Ali bi lahko bile težave z njim v našem omrežju, pa čeprav sta navedena tudi AT&T in T-Mobile, ki načeloma v Evropi delujeta.
Ali bi lahko bile težave z njim v našem omrežju, pa čeprav sta navedena tudi AT&T in T-Mobile, ki načeloma v Evropi delujeta.
DeeCoy ::
Gledam na ebayu telefon samsung galaxy note 9, ki bi z dostavo iz češke prišel cca. 517 eurov. Piše da gre za nov in odklenjen telefon.
Moje mnenje je, da ga v sloveniji ne boš mogel uporabljat, ker so drugačne frekvence v USA.
Andrej51 ::
Če ni zaklenjen oz da ni kakšna čudna eSIM verzija ga boš lahko normalno tudi pri nas uporabljal, ima vse frekvence.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung ustavil proizvodnjo Galaxyjev Note 7 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 22554 (19364) | noraguta |
» | Samsung bojda pripravlja manjši Galaxy S3Oddelek: Novice / Android | 12212 (10202) | klinker |
» | Galaxy trojke po objavi sodbe v zadevi Apple proti Samsungu skoraj razprodane (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Android | 35263 (30824) | 17rnn |
» | Googlov nov telefon za razvijalceOddelek: Novice / Android | 4396 (3016) | lurker |
» | Novi iPhone za Verizon bo imel Qualcommove čipeOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 4264 (3402) | borchi |