Forum » Kaj kupiti » Nakup sin. inverterja
Nakup sin. inverterja
marco ::
Hi
Na ebay.de bi kupil sinusni pretvornik, ki je spodaj na povezavi, pa me zanima, če je potrebno plačati na to ceno tudi carino ali kašen davek, ker se izdelek nahaja v Češkemu skladišču.
eNaslov:
https://www.ebay.de/itm/VEVOR-REINER-SI...
Prosim za kakšen komentar glede pretvornika.
Lp,marko
Na ebay.de bi kupil sinusni pretvornik, ki je spodaj na povezavi, pa me zanima, če je potrebno plačati na to ceno tudi carino ali kašen davek, ker se izdelek nahaja v Češkemu skladišču.
eNaslov:
https://www.ebay.de/itm/VEVOR-REINER-SI...
Prosim za kakšen komentar glede pretvornika.
Lp,marko
Machete ::
Človek, Češka je v EU, kaj bi ti carinil? Če je dejansko na Češkem, potem je uvoz v EU očitno že narejen.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
prowb ::
Sm tudi sam že kupil nekaj iz "nemčije2, pa je bilo potem dejansko poslano iz kitajske. Prodajalca sem kontaktiral, da sem imel dodatne stroške z uvozom, ki jih sicer nebi imel, če on nebi zavajal z lokacijo in mi je povrnil carino in stroške za carinski postopek in davek...
Naredi par screenshootov, pa ob naročevanju, da imaš na zalogi, če bo treba se kaj skrgat ;)
Naredi par screenshootov, pa ob naročevanju, da imaš na zalogi, če bo treba se kaj skrgat ;)
Machete ::
Vprašaj prej za 100% in mu povej, da boš zahteval povrnitev stroškov, če ne bo zadeva poslana iz Češke, ter nabil negativen feedback.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
marco ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gearbest carina (EU)Oddelek: Loža | 11128 (7988) | Mare2 |
» | nakup kitajske tablice? (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13369 (11069) | Morenov |
» | povzetek EBay kupovanje (carina, davek) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 38968 (12226) | jero_no1 |
» | Kako carina ve vrednost izdelka? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 32252 (28820) | Fritz |
» | Pomota pri nakupu na EbayuOddelek: Pomoč in nasveti | 3324 (2666) | KoMar- |