Forum » Loža » Tarzančki - velika potreba
Tarzančki - velika potreba
starfotr ::
tisti ko ste me kritizitali in nazivali z metroseksualcem? prosim.
imam tk kosmato rit da lahk vsakmu tule vaša mama sešije pulover. in pač včasih ni dovolj wc papir. da bi pa porabu 32 lističev za to da si u nulo spučem rit?
za dojenčke tudi uporabljamo vlažilne, brez wc papirja. temu se pa ne oporeka?
jaz jih mečem kar v wc. nobene zamašitve. saj se v čistilni napravi zajame. je bilo v eni oddaji na discoveryu. nobene škode.
https://www.zurnal24.si/slovenija/mokri...
perci ::
tomazic89 ::
Ce bi bil jaz moderator, bi v banovce poslal vse, ki na "TECH" forumu odpirajo take in podobne teme.. Obstajajo razni alterji in med.over menda za take zadeve.. svet gre v kurac.
imagodei ::
Vedno imaš možnost ignorirat temo.
Dokler ste/smo vsaj na pol kulturni, ne vidim posebne težave. S-T je pa že zdavnaj prerastel iz strogo tehničnega foruma. A si zadnje čase pogledal, kakšne oddelke najdeš na forumu?
Dokler ste/smo vsaj na pol kulturni, ne vidim posebne težave. S-T je pa že zdavnaj prerastel iz strogo tehničnega foruma. A si zadnje čase pogledal, kakšne oddelke najdeš na forumu?
- Hoc est qui sumus -
tomazic89 ::
Ja se opravicujem.. zgresil podforum. Totally my bad.
Da bom se mal ontopic.. tarzancke valda pofrcas po offisu.
Da bom se mal ontopic.. tarzancke valda pofrcas po offisu.
Vazelin ::
perci: izgleda imava iste navade. Tudi jaz za en obris uporabim 3, včasih 4 lističe (odvisno od wc papirja)
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...
Verjetno imava enako dlakave riti.
Jst se itak na koncu stuširam, s papirjem sfiniširam samo ene dvakrat na leto. In ni isto, komaj čakam, da pridem do tuša.
Jst se itak na koncu stuširam, s papirjem sfiniširam samo ene dvakrat na leto. In ni isto, komaj čakam, da pridem do tuša.
proto ::
Ooooommmmmggggg... temu pa jaz recem slotechovska kakofonija A niti do medoverneta niste mogli zatavat
Ne, ker smo hoteli, da se še ti seznanis s s to problematiko.
Mimogrede, en dan stari accounti nemajo prava glasanja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: perci ()
m0LN4r ::
Ce bi bil jaz moderator, bi v banovce poslal vse, ki na "TECH" forumu odpirajo take in podobne teme.. Obstajajo razni alterji in med.over menda za take zadeve.. svet gre v kurac.
Jaz pa nevem zakaj sploh odpiras tako temo oz. sploh podskupino "Loza" ce te ne zanima oz. zkaj sploh zgublas cas s pisanjem offtopic posta.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
m0LN4r ::
je izjavil:
3. Ustrezna prehrana
To opažam pri svojih psih: če jih hranim z briketi, imajo redno in urejeno prebavo, drek pa je tako kompakten, da ga lahko v mestu poberem tudi brez vrečke. Zato bi te prosil za kakšen nasvet, kaj ti ješ, da nimaš mazavega dreka na nivoju Nutele?
Napisem rajsi kaj ne jem, ne jem naceloma velikega sladkega sadja, ne jem sladkarij, ne jem oz. malo pekovskih izdelkov ala kruh, izogibam se prilogam.
Jem veliko zelene zelenjave, srednje veliko ostale zelenjave, kombinirano z mesom in ribami.
Trenutno sem pa ze prisel do stanja ca. 3-4 mesce kjer imam samo en velik/ogromen obrok po sihtu in za malico eno pest mesanih oresckov.
Pocutim se fenomenalno, kakam fenomenalno, zdravje top in zelo fit.
Seveda pa se tu pa tam konkretno pregresim, ce sem v druzbi ali pijan ali kaj drugega.
Priloge se niti niso problematicne, problematicno zame je bolj sadje, sladkarije, pa ce vsepovprek pojem stvari.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m0LN4r ()
proto ::
Ne, ker smo hoteli, da se še ti seznanis s s to problematiko.
Saj ne recem, ze kaksno uro se rezim, Tarza... Vazelina pa ne bom vec mogel resno brati, ves cas si ga bom predstavljal s kotno brusilko pred ogledalom
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: proto ()
Meizu ::
a si rit brišete stoje ali sede?
Skoraj stoje. Od nekdaj. Meni je misterij kako bi si brisal sede
z eno roko odmakneš jajca/tiča, z drugo brišeš
jest vedno v stoje...mam bolj dolge roke in jo notri v školjki ne morem prepognit...zato velikokrat po nesreči roko namočim v školko....sedaj to naredim stoje pa nimam več težav...
samo hudič je v službi...sem bolj velik...v službi imajo pa lesene pregrade katere niso do stropa...in ko ustanem , da bi si rit ubrisal mi glava ven gleda...tako, da če je le mogoče zdržim do doma:)
Dafak :O
Pa kam porivas to roko, jaz imam 2 metra pa nisem v zivljenju z roko dotaknil jezercka... Pa tudi ne brisem si stoje, tam se hlebci se skupaj podrnejo pa se bolj podrajsajo drek po celi riti. Pol si sele v riti.
zee ::
Pod nivojem. Resno.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali RTVSLO sme imeti FB vtičnik na svoji strani?Oddelek: Loža | 3549 (2387) | Kekec |
» | Pametni toaletni poklopač (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 12765 (9085) | |
⊘ | Kateri skret?Oddelek: Loža | 7117 (3178) | zmaugy |
» | Fizični gumbi Amazon Dash so se prijeli (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 44270 (39464) | djurodrljaca |
» | Kakšen procesor in grafo imateOddelek: Strojna oprema | 5693 (4956) | Riff |