» »

Tarzančki - velika potreba

Tarzančki - velika potreba

1
2
3

Meizu ::

Drugace pa se strinjam, ta pen marker shiet je totalno nadlezen.

Prsezem, da bi lahko kdaj spisal enih 20 strani teksta s tem shietom.

Meni najbolj pomaga bide, se to sreco imam, da je spino zjebal vodni kamen in zdaj pod pritiskom sopa ven ko vap masina. Usmeris rit noter, das gas na spini in obrises. Parkrat ponovis, ce je treba in si zmagal.

Ko bo sel ta bide enkrat v rit bom hudo zalosten. Bom mogu nekje najt eno tako spino na pritisk.

Ampak to vse skupaj je taktika doma. Ko si zunaj nimas druge kot da farbas papir pol ure, kaj bos naredil.

buttcrack ::

Azijci majo namest bideja kar šlauh s pištolco zraven skreta. Kdor bo to tam prvič sprobal naj se najprej prepriča o moči curka. Sam sem na srečo najprej v daljavo pociljal, če ne bi, bi bil gladko razdevičen še v tazadnjo.

firbec ::

Meiniken je izjavil:

Obrij si rit po sledečih navodilih:
1. Potegn hlače in boksarce dol
2. Pržgi brenerja
3. Z eno roko hlebce narazn vleč, z drugo pa z brenerjem na hitr parkrat po dlakah potegn
4. V hitrem postopku odlož brener in z roko potegn po zadnji plati, da "zradiraš" dlake
5. Namoč rit v mlačni vodi za par minut
6. Obriši rit z brisačo (po možnosti ne ravno s tako, ki je bolj šmirglpapir)
7. Potegn gor boksarce in hlače
8. Ne se usest naslednih 24 ur

Zagarantirano ne boš imel več problemov s tarzani :D

P.S.: Probi ne prdnt ko boš z brenerjem kuril dlake.

hahahhahhahhahhaha, že dolgo se nisem tako nasmejal temi, še posebej pa me trebuh boli od tega posta :))

Lonsarg ::

buttcrack je izjavil:

Azijci majo namest bideja kar šlauh s pištolco zraven skreta. Kdor bo to tam prvič sprobal naj se najprej prepriča o moči curka. Sam sem na srečo najprej v daljavo pociljal, če ne bi, bi bil gladko razdevičen še v tazadnjo.
Ko sem se vrnil iz potovanja z Japonske je bil nakup take školjke obvezen (oziroma kar pokrova ki ga daš na navadno školjko, 280€ Amazon.de). Je prav bedno v službi ko ni tega luksuza. Moč in kot curka si nastaviš, oziroma v praksi lažje mal z ritjo pomigat da ne cilaš lih direkt skoz in si konc v par sekundah. Luksuz da ne morš verjet, da ne omenjam higieničnosti.

Vazelin ::

Nekdo je prej omenil veliko porabo wc papirja.
Jaz osebno sem tak. Če je tarzan tudi cela rolica. Nihče me ne bo prepričal da lahko s tremi lističi očistiš rit.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Invictus ::

Zato pa obstajajo vlažni toaletni robčki. Na srečo ;).

Porabiš max 3, pa ni abrnkov...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

perci ::

Invictus je izjavil:

Ja in kam daš potem te usrane robčke? V wc se tega ne sme metat.

IL_DIAVOLO ::

buttcrack je izjavil:

To imajo Arabci. Videl na lastne oči v Egiptu.

perci je izjavil:

Invictus je izjavil:

Če so toaletni, lahko.

Če niso, potem ne.

IL_DIAVOLO je izjavil:

buttcrack je izjavil:

To imajo Arabci. Videl na lastne oči v Egiptu.

Imajo Arabci in Azijci.

::

Vazelin je izjavil:

Jaz osebno sem tak. Če je tarzan tudi cela rolica. Nihče me ne bo prepričal da lahko s tremi lističi očistiš rit.

A se ti ne zamaši sekret?

Likalnik ::

U se se...zamasi lahko kar hiter....ti gre cela ura na skretu za salo....20 minut serjes, 10 minut brises, pol ure odmasujes

Jest sm ga enkrat pri bivsi zamasu....pa ga nikakor mogu odmasit....prsu njen fotr...u parih sekundah je bla skolka dol...pa kar je blo not je imel v narocju

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Likalnik ()

Prav zanimivo to brati, ker mi moja vedno najeda ko porabim pol role ... Vidim da bi lahko ustanovili društvo.

Horas ::

tisti ko ste me kritizitali in nazivali z metroseksualcem? prosim.

imam tk kosmato rit da lahk vsakmu tule vaša mama sešije pulover. in pač včasih ni dovolj wc papir. da bi pa porabu 32 lističev za to da si u nulo spučem rit?
za dojenčke tudi uporabljamo vlažilne, brez wc papirja. temu se pa ne oporeka?

jaz jih mečem kar v wc. nobene zamašitve. saj se v čistilni napravi zajame. je bilo v eni oddaji na discoveryu. nobene škode.

rabelj5 ::

a si rit brišete stoje ali sede?

rabelj5 je izjavil:

Skoraj stoje. Od nekdaj. Meni je misterij kako bi si brisal sede

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

IL_DIAVOLO ::

Horas je izjavil:

imam tk kosmato rit da lahk vsakmu tule vaša mama sešije pulover. in pač včasih ni dovolj wc papir. da bi pa porabu 32 lističev za to da si u nulo spučem rit?

jaz jih mečem kar v wc. nobene zamašitve. saj se v čistilni napravi zajame. je bilo v eni oddaji na discoveryu. nobene škode.

Upam, da je vsaj pod pazduho kaj drugače.

kuall ::

Vedno ko serjem se grem takoj stuširat, ker ne morem po svetu hodit z usrano ritjo. Še mau pri papirju prišparam. Razen če me prime srat potem, ko sem se ravnokar stuširal se ne grem stuširat še enkrat. Dobro se obrisat je nemogoče. Nočem bit kot en direktorček v eni programerski firmi, ki je šel srat potem pa je prišel nazaj, počepnil zraven mene in je prismrdelo po dreku.
Še nikoli nisem šel srat v javni wc ni tudi ne mislim. Sem pa šel v gozdu že ene 10x, sem opazil, da če češiš in serješ je prej konec, če sediš pa imaš kar občutek, da se nisi dobro usral in sediš ni sediš.
Vedno odprem okno, da ne smrdi ljudem, ki gredo za menoj v kopalnico. Tudi zato bi težko šel srat v službi, ker tam ni oken.

To so osnove. :)

Jaz hitro opazim umazanijo na sebi, npr roke si moram umivat večkrat dnevno, drgač me začnejo motiti limaste roke, nohte moram imet kratko postrižene, drgač spet čutim tisto umazanijo za dolgimi nohti.

PrihajaNodi ::

Shegevara je izjavil:

buttcrack je izjavil:

najprej upoštevaj prvi komentar, drugega pa seveda prakticiraj vedno ko imaš možnost.

Mene pa zanima kako to zgleda, da si ritnico briješ. A to d greš z roko pod rit a okoli riti? A rabiš kako majhno ogledalo da sploh vidiš? Jst v življenju še pomislil nikoli nisem, da bi si bril svojo rit pa je v bistvu kar kosmata

Simpl, masinca za lase, telo.

kuall je izjavil:

Vedno ko serjem se grem takoj stuširat, ker ne morem po svetu hodit z usrano ritjo. Še mau pri papirju prišparam. Razen če me prime srat potem, ko sem se ravnokar stuširal se ne grem stuširat še enkrat. Dobro se obrisat je nemogoče. Nočem bit kot en direktorček v eni programerski firmi, ki je šel srat potem pa je prišel nazaj, počepnil zraven mene in je prismrdelo po dreku.
Še nikoli nisem šel srat v javni wc ni tudi ne mislim. Sem pa šel v gozdu že ene 10x, sem opazil, da če češiš in serješ je prej konec, če sediš pa imaš kar občutek, da se nisi dobro usral in sediš ni sediš.
Vedno odprem okno, da ne smrdi ljudem, ki gredo za menoj v kopalnico. Tudi zato bi težko šel srat v službi, ker tam ni oken.

Jaz hitro opazim umazanijo na sebi, npr roke si moram umivat večkrat dnevno, drgač me začnejo motiti limaste roke, nohte moram imet kratko postrižene, drgač spet čutim tisto umazanijo za dolgimi nohti.

Bog, kot bi poslusal svojo bivso. Vse je treba met sterilno. Se prej bos zbolu kt drgac.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

Raptor F16 ::

kuall je izjavil:

Začni klistirat.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva

rabelj5 ::

Vazelin je izjavil:

rabelj5 je izjavil:

z eno roko odmakneš jajca/tiča, z drugo brišeš

ivanuscha ::

Hahaha pa ste vi normalni da mate tko usrane riti, da porabite pol ali celo celo rolo papirja pri enem sranju?? To je 150 lističev! Jaz mam eno rolo 14 dni in nikol nimam usrane riti. Listič se prepogne komot 3x. Preden začneš srat se ritnice mal raztegne, tko da drek ne drajsa ravno povsod. Če imate tko kosmate riti, si jih pobrijte, ni druge. Ni mi jasno kaj to delate, dlake itak ne moreš kaj preveč očistit s papirjem! Ali pa namočiš raje papir z vodo in si pomagaš z njim. Jao katastrofa, da porabite 5x več papirja kot ženske. Lol!

Rad bi videl prepogniti listič 3x brez da nisi od dreka

Rias Gremory ::

Ste pa umazani. Po veliki potrebi se nekajkrat obrišeš, če si še zmeraj umazan greš pod tuš.
Če si pa velikokrat v situaciji, ko se ne moreš stuširat oz. z vodo osvežiti tam spodaj se pa brij oz. krajšaj.
Svašta.
Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

samotest ::

Ta tema bi morala bit 'sticky'.. in ne bi se je smel lotit vinjen,lol

Da ostanem on topic, kaksno je mnjene publike: 2 ali 3 slojni papir?
Me think: Prvi je bolj eko, drugega ne rabis prepogibat..

GrX ::

Dne 13.11.2019 ob 10:53:00 je šel Slo Tech uradno v k....

P.S. Se je Hipatija kaj javila?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GrX ()

djabi ::

ivanuscha je izjavil:

Hahaha pa ste vi normalni da mate tko usrane riti, da porabite pol ali celo celo rolo papirja pri enem sranju?? To je 150 lističev! Jaz mam eno rolo 14 dni in nikol nimam usrane riti. Listič se prepogne komot 3x.

Se popolnoma strinjam. Tudi meni se ne zdi normalno, da nekdo porabi toliko papirja, po možnosti pa še "zaštopa" straniščno školjko.

Odkar ne jem nekatere vrste hrane, nimam težav s tem, da bi se na kocine lepilo tisto, kar spada v vece.

c3p0 ::

Do zdaj sem mislil, da so glavne porabnice WC papirja ženske. Prebava tudi očitno večini ne štima. Mogoče preveč burgerjev.

Je pa školjka baje zelo slaba za uspešnost odvajanja in dolgoročno zdravje debelega črevesa, je treba čučat.

Saj imaš pručke, ki simulirajo čučanje. Pa kao se še userješ se lažje ...

m0LN4r ::

perci je izjavil:

Invictus je izjavil:

Seveda se lahko. Niso to tisti vlazni baby papircki, ampak direkt vlazni toalet papir. Moja ga mece ze tri leta v skolko, ravnotako ene 20 zensk na sihtu, pa se nic ne stopa, in so tudi razgradljivi.
No mogoce pa se o drugem papirju pogovarjamo, ki za rit sploh ni.

Vazelin je izjavil:

Ko jem orescke in solato kak teden pol sta dva listica dovolj

Vazelin je izjavil:

rabelj5 je izjavil:

What? Kak velike riti in okorni pa ste?

Horas je izjavil:

Jaz ti predlagam, da si kupis en poceni brivnik za lase in 1x na mesec skrajsas dlake, traja max. 5 minut. Potegnes enkrat levo, enkrat desno in fertik.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Invictus je izjavil:

Saj imaš pručke, ki simulirajo čučanje. Pa kao se še userješ se lažje ...

Ali pa dvignes kolena oz. na prste noge, pridobis 10-15cm visine in kot popravis za 20 stopinj
Trade Republic 38MVDVXM

Seveda se lahko. Niso to tisti vlazni baby papircki, ampak direkt vlazni toalet papir.

A, ok. Ne poznam tega, samo otroške.

Jaz tudi nisem, treba it z eno babo v kak DM pa dozivis razsvetlenje.
Se mi zdi, da so 3 oz. 4 vrste vlaznega papirja.
Baby, higienski za picko, toaletni in cistilni za sminko oz. roke.
Na nekaterih pa pise ce so wc geeignet ali ne.
Trade Republic 38MVDVXM

Takrat ko porabim slabo rolico naenkrat (recimo ko je kak hinavski tarzanček), seveda ne zmečem vsega papirja v školjko ampak postopoma lol. Recimo lahko tudi 10x potegnem vodo (ne se razburjat eko fašisti). Saj vem, da se lahko zaštopa školjka če daš mal preveč lističev not

Kr effort, tole tvoje kakanje. Jst se striktno tuširam.

filip007 ::

Kaj vse Slo-Tech naredi za boljšo popularnost, neprecenljivo.
Trevor Philips Industries

hipertija ::

Fajn je, da se zasušijo, potem pa tako sami odpadejo :))

samotest je izjavil:

Ta tema bi morala bit 'sticky'.. in ne bi se je smel lotit vinjen,lol

Da ostanem on topic, kaksno je mnjene publike: 2 ali 3 slojni papir?
Me think: Prvi je bolj eko, drugega ne rabis prepogibat..

čim več slojni papir tem boljše je...4 slojni, če se le da....samo takrat je pa težava 100% zamašim skret...

ivanuscha je izjavil:

Hahaha pa ste vi normalni da mate tko usrane riti, da porabite pol ali celo celo rolo papirja pri enem sranju?? To je 150 lističev! Jaz mam eno rolo 14 dni in nikol nimam usrane riti. Listič se prepogne komot 3x. Preden začneš srat se ritnice mal raztegne, tko da drek ne drajsa ravno povsod. Če imate tko kosmate riti, si jih pobrijte, ni druge. Ni mi jasno kaj to delate, dlake itak ne moreš kaj preveč očistit s papirjem! Ali pa namočiš raje papir z vodo in si pomagaš z njim. Jao katastrofa, da porabite 5x več papirja kot ženske. Lol!

3x prepogneš listek??? pol smo pa mi fantje packi ja:)

Vazelin je izjavil:

Takrat ko porabim slabo rolico naenkrat (recimo ko je kak hinavski tarzanček), seveda ne zmečem vsega papirja v školjko ampak postopoma lol. Recimo lahko tudi 10x potegnem vodo (ne se razburjat eko fašisti). Saj vem, da se lahko zaštopa školjka če daš mal preveč lističev not

hahah...jest isto...poleg tega, da gre cela rolca papirja...gre še 50 litrov vode:)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Likalnik ()

Likalnik je izjavil:

hahah...jest isto...poleg tega, da gre cela rolca papirja...gre še 50 litrov vode:)

Pssst! Da vas ne slišijo ekologi. Sicer bomo poleg kuponov za CO2 trgovali še s kuponi za sranje.

Miki N ::

Kakšna tema. Zdi se mi, da bom bruhal. :S

:) ja, zadebva ni zastonj. Je pa res da jaz nakupim dosti WC papirja vnaprej, ko vidim kakšno sweet akcijo (dvomim, da sem že kdaj kupil WC papir po polni ceni, razen ko je bila nuja na kakem Petrolu). Tudi po 5 paketov naenkrat,.

Je pa res, da sem v zadnjem času zmanjšal porabo papirja saj se grem v 2/3 primerih potem še tuširat.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Vazelin ()

[Michael] ::

Fantje, polepšal ste mi dan, nasmejal sem se do solz, hvala vam! :))

Mogoce popoldan naredim "jagodni izbor".

Jaz si obrisam s par listici (3 slojni) potem pa bide, kadar delam to doma.
Na javnih wc-jih porabim malo vec papirja.
Obcasno se spodaj obrijem.

Aha, se o tehniki brisanja.
Nagnem se na levo stran, vedno in si s desno roko iz strani obrisem rit tako, da se ni potrebno stoje brisati.

Buggy ::

Zakaj pa tarzancka drgnete nonstop, namesto da ga enostavno primete za vrat in ga scupate z veje? Sicer bo mal zaskelel, bo pa agonije prej konec.

Jaz kakorkoli cudno zgleda grem po potrebi in semi-brisanju, z ritjo cez rob banje in s tusom lepo sperem do sijaja :D

P.S: tudi jaz se zahvaljujem za krepko dozo smeha. TNX

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Buggy ()

mojsterleo ::

Zanimiva tema.

Sicer pa jaz porabim doma cca 3 lističe papirja in eno vlažilno krpo/brisačko (ki jo večkrat prepognem). >:D

Ko sem na terenu pa zmočim nekaj papirnatih brisačk za roke in to uporabim.

psychoshorty ::

Jaz serem ponavadi take porcije, da bi lahko kdo odprl logisticno firmo in z kiperji te kolicine nekam odvazal. Problem je, da porabim nenormalno papirja. Rit kosmata ko prasica. Bril si ne bom. Najraje bi si ritno luknjo skup zasil pa bi bil problem resen.

rabelj5 je izjavil:

Vazelin je izjavil:

rabelj5 je izjavil:

z eno roko odmakneš jajca/tiča, z drugo brišeš

jest vedno v stoje...mam bolj dolge roke in jo notri v školjki ne morem prepognit...zato velikokrat po nesreči roko namočim v školko....sedaj to naredim stoje pa nimam več težav...
samo hudič je v službi...sem bolj velik...v službi imajo pa lesene pregrade katere niso do stropa...in ko ustanem , da bi si rit ubrisal mi glava ven gleda...tako, da če je le mogoče zdržim do doma:)

matogato ::

Tud z enim lističem se da:

Ja tocno to sem cakal, a nihce ne trga listice wc papirja na pol?
Sej pa ni potrebe po tako velikem listu, saj si samo luknco pobrise clovek.

Dva lista, vsakega pretrgas na pol pa si fertik.

Ja druge resitve za vas pa ne vidim:
1. Tus, pranje riti namesto brisanja
2. Krajsanje dlak
3. Ustrezna prehrana

Jst sem z rezultatom tocke 3 tako zadovoljen, da ko se za kak vikend nazrem, mi je naslednji dan ze kr zal.
Trade Republic 38MVDVXM

Lističe na pol, vi niste normalni. Jaz trislojni papir ene trikrat prepognem preden začnem izvaja projekt. Skratka, vsaj 3x3 lističe uporabim za eno akcijo.

To pa je potratno, 3 in 4 slojni se ne prepogiba oz. mogoc enkrat al 3x ce mas drisko al ful mehko blato
Trade Republic 38MVDVXM
1
2
3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ali RTVSLO sme imeti FB vtičnik na svoji strani?

Oddelek: Loža
193549 (2387) Kekec
»

Pametni toaletni poklopač (strani: 1 2 3 )

10212763 (9083)          

Kateri skret?

417117 (3178) zmaugy
»

Fizični gumbi Amazon Dash so se prijeli (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Omrežja / internet
12244269 (39463) djurodrljaca
»

Kakšen procesor in grafo imate

Oddelek: Strojna oprema
465693 (4956) Riff

Več podobnih tem