Forum » Pomoč in nasveti » Problem z zvokom
Problem z zvokom
Dragane ::
Pri nekaterih igrah mi zvok dela prehitro, kot da bi poslušal hiter posnetek(mafia, vietcong, toca 3...) V nekaterih igrah mi tudi rahlo poka. Poskušal sem tudi z drugo zvočno kartico a se ni nic spremenilo. Ko sem klical na servis so mi rekli, da je nekaj narobe s kodeki in naj pokličem Microsoft.
Moja konfiguracija:
Abit NF-7 + vgrajena zvočna
Athlon 2200+
Windows XP
Moja konfiguracija:
Abit NF-7 + vgrajena zvočna
Athlon 2200+
Windows XP
Sydk ::
to ti pa je servis pa pol..kekci lepo uninstali vse skupi kar se tice zvocne in lepo namesti najnovejsi driver, ampak ne tisti od nvidiie, ceprav bi ti ta tudi moral delovat, ampak tistega od katerega imas pac zvok integriran, v tvojem primeru mislim da je to kodek ALC 650, ne vem, poglej v specifikacije ker zvok imas, stvar bi potem mogla delat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms-DOS igre na Windows 98 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 6032 (4798) | Enron x86 |
» | Memtest errorsOddelek: Pomoč in nasveti | 1680 (1516) | AC_DC |
» | Prekinjanje zvoka in vseh zvočnih efektov...Oddelek: Pomoč in nasveti | 994 (994) | solatko |
» | win x64 ali x86? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9531 (8160) | Razerzone |
» | Tezave s Creative Live 5.1 in zvočniki Creative Inspire 5.1 5300Oddelek: Zvok in slika | 1924 (1543) | igorjan |