Forum » Loža » Prodajalec ni dostavil blaga - ukrepi
Prodajalec ni dostavil blaga - ukrepi
drzni86 ::
torej,
že par mesecev se pregovarjam z enim prodajalcem in me zanima kako naj ukrepam...
Preko spleta je bil naročen in v celoti plačan določen artikel. Na predračunu je navedena dobava v roku 15 dni. Po 4-5 mesecih prodajalec še vedno ni dostavil naročenega zato je bilo dogovorjeno, da bo kupnina vrnjena na račun. Kljub dogovorjenemu je prodajalec nakazal le manjši del kupnine.
Zanima me kako naj po vaše ukrepam, da ga "spodbudim" k vračilu ostanka kupnine.
Sam sem razmišljal, da bi šel direktno na policijo prijaviti goljufijo in dodatno še vloga na tržni inšpektorat... Kaj mi še ostane?
že par mesecev se pregovarjam z enim prodajalcem in me zanima kako naj ukrepam...
Preko spleta je bil naročen in v celoti plačan določen artikel. Na predračunu je navedena dobava v roku 15 dni. Po 4-5 mesecih prodajalec še vedno ni dostavil naročenega zato je bilo dogovorjeno, da bo kupnina vrnjena na račun. Kljub dogovorjenemu je prodajalec nakazal le manjši del kupnine.
Zanima me kako naj po vaše ukrepam, da ga "spodbudim" k vračilu ostanka kupnine.
Sam sem razmišljal, da bi šel direktno na policijo prijaviti goljufijo in dodatno še vloga na tržni inšpektorat... Kaj mi še ostane?
- spremenil: bluefish ()
zee ::
Samo to.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
DarwiN ::
Sej je bolj ali manj jasno, da gre za AGT trgovino. :)
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
drzni86 ::
Utk ::
Ja, ma najprej moreš dobit od tržne inšpekcije nekaj črno na belem, da te je nategnu. Če ne, te bojo na policiji najprej tam poslali. Policija se ne ukvarja z dobavnimi roki in podobno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Utk ()
Furbo ::
Enostavno, greš v trgovino, zahtevaš svoje, se usedeš, čakaš in nočeš zapustiti trgovine. Če te hočejo vreči ven, jim rečeš, naj kar pokličejo policijo, da jim imaš tudi ti nekaj za povedati.
Jaz sem moral to početi že v eni trgovini in pri enem neplačniku.
Jaz sem moral to početi že v eni trgovini in pri enem neplačniku.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AGT Računalniki, AGT Trgovina (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Kaj kupiti | 312339 (47885) | igorpec |
» | PIRATSKI WINDOWS 10Oddelek: Operacijski sistemi | 2213 (1264) | Lonsarg |
» | Nateg na bolhi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 19838 (15085) | francek1 |
» | Reklamacija ob "nategu" pri nakupuOddelek: Loža | 4646 (3874) | Keyser Soze |
» | Kaj storiti? Prineseni smo okoli!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1981 (1519) | Vikking |